jimanas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Καλησπέρα σε όλους, Είμαι αρκετά προβληματισμένος και θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε. Ενώ βρισκόμουν σε ένα κατάστημα της Vodafone για άσχετο λόγο, το μάτι μου έπεσε πάνω στο K750i. Εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα και από την εξωτερική εμφάνιση αλλά και από το πλήθος του εξοπλισμού που ενσωματώνει. Αφού ρώτησα για την επιδότηση που έχω (είναι 140€), μου είπαν ότι κοστίζει 240€. Μου φάνηκαν αρκετά για κινητό (μέχρι τώρα το μεγαλύτερο ποσό που είχα δώσει ήταν 100€), αλλά είχα κολλήσει μαζί του οπότε τους είπα να μου κρατήσουν ένα να πάω να το πάρω αύριο το πρωί. Και εδώ ακριβώς είναι το σημείο στο οποίο θα ήθελα τη βοήθειά σας. Οι φωτογραφίες με την μέγιστη ανάλυση είναι καλές ώστε να μπορώ να τις εκτυπώνω σε διάσταση 10Χ15? Το video που τραβάει είναι σχετικά καλής ανάλυσης (πόσα fps?) και μπορώ να το μεταφέρω στον Η/Υ να το βλέπω? Αξίζει να δώσω τόσα λεφτά για να το πάρω ή να προτιμήσω ένα Κ700i το οποίο κάνει 65€? Περιμένω με ιδιαίτερη αγωνία τις απαντήσεις σας ώστε να αποφασίσω αν όντως το αποκτήσω αύριο το πρωί. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Johnkokki Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Καταρχάς ελπίζω να μην είναι VL.Δευτερον, ως κινητό ειναι καταπληκτικό.Εχει αρκετες διαφορές απο το Κ700 (προς το καλύτερο).Γενικά είναι ενα ολοκληρωμένο κινητό. Αφου εχεις και την επιδότηση γιατί να την αφήσεις να πάει χαμένη ? Παρεπιπτόντως αν περισσότερο σε ενδιαφέρει η φωτογραφία παρα το κινητό, αγόρασε μια φωτογραφική μηχανή.Οπως και να έχει θα βγάζει καλύτερες φωτό απο οποιοδήποτε κινητό.
gfilippas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δεν θα μετανιώσεις αν το πάρεις. Από την κάμερά του θα πάθεις πλάκα. Για κινητό πάντα. Από το βίντεο, τίποτε ιδιαίτερο. Μέτρια πράγματα. Ώπως είπε και ο jimanas μην το πάρεις live αν δεν θες να βρίζεις την vodafone.
1Mbitmx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 re paidia ego to pira me VL, pos mporo na vgalo to menu tis VL?
winmik2kx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Στα γρήγορα: h*tp://www.davinciteam.com/ h*tp://9volto.gr/catalog/default.php 'Αλλαξε τα * με t και είσαι ok!
lazaross Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 αλλα να ξερεις οτι δεν ειναι smartphone, δλδ no apps και no games with good graphics.. επισης εχει πολυ μικρη οθονη.. κατα τα αλλα εχει μεγαλη αυτονομια, καλη καμερα και ειναι μικρο.. αλλο καλο ειναι το πολυπληκτρο που δεν κανει θορυβο και ειναι πολυ ευχρηστο..
cherryhead122 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 kai na einai vflive then pirazei boreis polli efkola na pas sto 9volto kai na to vgaloun i na to kaneis w800 akoma kalitera. einai katapliktiko kinitouli to eho peripou 1 mina, to eiha parei me vflive alla to piga sto doctor sto 9volto kai tora einai teleio. einai mikro (shetika me to proigoumeno kinito pou eiha to nokia 7610 pou eitan smartphone) alla den pirazei giati kai na min einai smartphone pistepste me ta kanei ola oti ekane to 7610 kai akoma kalitera. ehei kalitero iho, poli kaliteri kamera etc.... axizei 100%
clopier Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Pedia afto pou tha elega in na to paris mono giati exei poli kali kamera tipota allo . Se kamia periptosi den ftani ta kinita me s60 .
gfilippas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Φυσικά δεν τα φτάνει. Αυτά είναι πολύ μεγαλύτερα.
Icecut Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Kai egw pantws pisteuw oti ta smartphones de ta ftanei,twra auta pou akougontai gia to mege8os isxyoune alla ti peirazei?To 8es mikro?Kai egw pantws exw ton idio provlhmatismo kai lew apo 7610 na metaphdhsw kai se SE kai se oxi symbian kinhto kai provlhmatizomai!Parola auta me thn kamera osoi to exoune kai tous exw rwthsei exoune pa8ei plaka!
ksessalonikios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 οποιος θέλει να κρίνει από μόνος του οι φώτο σε αυτό το ποστ μου ειναι απο το κ750 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=863803&postcount=6
gfilippas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Πολύ καλές φίλε. Αλλά έχω βγάλει καλύτερες. Στην μεγάλη ανάλυση. 1632χ1224. Πάντως για αυτό που όλοι λένε, ότι το κινητό δεν θα αντικαταστήσει τις ψηφιακές -και έχουν δίκαιο φυσικά- εγώ έχω να πω ότι δεν ξανακουβάλησα την ψηφιακή μαζί μου. Και δεν βλέπω να την χρησιμοποιώ πλέον.
Dr_Slump Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 μέγιστη ανάλυση και μετά resize σε 800x600 δίνει ποιότητα παρόμοια με ψηφιακή φωτογραφική γενιάς 2000-2001
ksessalonikios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 οι φώτο που εχω ανεβασει ειναι μετά απο resize στο pc, οι αυθεντικές είναι στη μέγιστη αναλυση @Dr_Slump... αυτο το λες για καλό ή για κακό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.