Προς το περιεχόμενο

Τελικά ποιο UPS να πάρω;;;

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

MasterX αγόρασες τελικά το Mustek800?

Εντυπώσεις?

Επειδή εγώ θέλω να συνδέσω πάνω του 2 υπολογιστές, αν δεν επαρκεί σαν watt το 800αρι είναι πιθανό να μην ανοίγουν καθολου τα PCs ή απλά δε θα κρατάει η μπαταρία πολύ σε διακοπή ρεύματας?

Thanks

Δημοσ.
piroedros ξέρεις κανα πολύπριζο με τριπολικό να μου προτείνεις?

Γιατί όλα τα πολύπριζα στα μαγαζιά είναι με την κλασική σουκο.

Αυτα τα παπατζιλικια κοβω-ενώνω δε μ' αρέσουν... Τί νομίζουν ότι είμαστε οι καταναλωτές? Μαστόρια?

Νομίζω ότι όφειλε και η APC ως μεγάλη εταιρεία (όπως και η Mustek) να δίνει προιόντα με προδιαγραφές ανάλογα με τη χώρα στην οποία απευθείνεται το προιόν...

hlektrologos eimai.prwta apo ola to ups to bazeis h katey8eian se diktyo h se polyprizo to opoio den exei omws prostasia tashs(den kanei gia to ups)

to tripoliko pou exoun kai ta trofodotika tou pc einai TO KALYTERO.exw akousei polees @@ apo kapoious oti den einai kalo ktl...paides diabaste ta specs....

einai oti kalytero kai oles oi sobares syskeyes tetoio exoun.akoma kai o enisxyths mou tetoio exei.an 8eleis na syndeseis syskeyes panw sto ups pare enan adaptora.an den ton breis edw psaxe sto net.8a breis eykola kai grhgora.kai na einai gia 380/220 50hz etsi????

Δημοσ.
hlektrologos eimai.prwta apo ola to ups to bazeis h katey8eian se diktyo h se polyprizo to opoio den exei omws prostasia tashs[/b'](den kanei gia to ups)

Πρώτη φορά το ακούω.

Θα το εκτιμούσα πολύ να μας έκανες μία ανάλυση του παραπάνω.

Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ ένα λόγο που μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

doc1000 τελικά δεν το πήρα ακόμα γιατί δεν πέρασε από Αθήνα ο φίλος που θα το έφερνε... Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω..

Δημοσ.

koveis to fisaki tou polymprizou kai to antika8istas me ena san auta pou mpainoun sto psu sou alla 8yliko kai meta vazeis tis syskeues sou sto polymprizo.

tetoio mporeis na vreis sta magazia me hlektrologiko yliko.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...