tromeros dennis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Ρε παιδια, ε ιπαρχει περιπτοση να στελνουν "spammers" ΕMail μεσο το δικο μου EMail; Λαβενο τελευταια καπιες φορες EMail απο φιρμες που μου γραφουνε οτι το EMail που υποτηθεται οτι τους εστειλα εχει Virus και διαγραφτικε. Εγω, εχω αλαξει τον κοδικο μου και δεν ειναι και ευκολος, επεισης δεν εχω δωσει και σε κανενα site το EMail ουτε βεβαια στελνω virus πουθενα! Πως γινεται αυτο;
MariaTs. Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Ρίχνουν άδεια να πιάσουν γεμάτα. Ηotmail έχεις;
paschalia Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δεν ριχνουν αδεια για να πιασουν γεματα . Υπαρχουν οι εξης περιπτωσεις ( απο οτι ξερω) α) εχεις καποιου ειδους ιο κλπ . β) καποια επαφη σου ειχε ιο και οταν ανοιξες το μειλ της ,αντεγραψαν τις διευθυνσεις σου και αρχισαν να στελνουν .
szaf Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Ρε παιδια' date=' ειπαρχει περιπτοση να στελνουν "spammers" ΕMail μεσο το δικο μου EMail; Λαβενο τελευταια καπιες φορες EMail απο φιρμες που μου γραφουνε οτι το EMail που υποτηθεται οτι τους εστειλα εχει Virus και διαγραφτικε. Εγω, εχω αλαξει τον κοδικο μου και δεν ειναι και ευκολος, επεισης δεν εχω δωσει και σε κανενα site το EMail ουτε βεβαια στελνω virus πουθενα! Πως γινεται αυτο;[/quote'] Και μένα σε gmail μου το κάνουν. Προφανώς βλακίες είναι..
crAss Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Για να στείλεις email μπορείς να δηλώσεις οποιαδήποτε διεύθυνση θέλεις. ούτε κωδικοί χρειάζονται ούτε ιοί ούτε τίποτα. Μόνο το Outlook να έχεις και να ξέρεις τον outgoing mail server του παροχέα σου...
Legolas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 ego exo 2 e-mail. ena sto in.gr kai sto yahoo. anoigo to yahoo kai blepo oti exo ena e-mail apo to e-mail mou tou in.gr. ti koufo einai auto?den estila ego tipota apo to ena sto allo. otan to anoiksa fusika eixe mesa ena sunhmeno to opoio logika 8a htan ios.kai to e-mail mesa egrafe kati alampournezika
platongr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Το πιο πιθανό είναι κάποιος άλλος που σε έχει στα contacts του, να έχει ιο και να στέλνει χωρίς να το θέλει με το δικό σου address.
CHRIS_MALL Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Egw pali re paidia lamvanw lamvanw e-mail apo yougaslavia,polonia kai alla sites kai mou len pws exw agorasei mia sony camera axias 900 euro,i' mou stelnoun synexws prosfores gia na kanw agores...TI na kanw...den exw kanei pote agores mesw internet oute exw tipota tetoious kwdikous sto pc mou. Efxaristw!
guido Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Egw pali re paidia lamvanw lamvanw e-mail apo yougaslavia' date='polonia kai alla sites kai mou len pws exw agorasei mia sony camera axias 900 euro,i' mou stelnoun synexws prosfores gia na kanw agores...TI na kanw...den exw kanei pote agores mesw internet oute exw tipota tetoious kwdikous sto pc mou.Efxaristw![/quote'] ti ti na kaneis?tpt na mhn kaneis...
trospe Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Σωστός ο guido.. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αδιαφορήσεις. Μην απαντήσεις και μην κάνεις κλίκ σε link τύπου -Αν δεν επιθυμήτε να λαμβάνετε κτλ κτλ Αδιαφορία
tromeros dennis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Για να στείλεις email μπορείς να δηλώσεις οποιαδήποτε διεύθυνση θέλεις. ούτε κωδικοί χρειάζονται ούτε ιοί ούτε τίποτα. Μόνο το Outlook να έχεις και να ξέρεις τον outgoing mail server του παροχέα σου... αυτο θα μπορουσε να ειναι να ειναι! Εαν και με το Outlook 2003 δεν το καταφερα... Εχω στο gmx (γερμανικο) Email. Egw pali re paidia lamvanw lamvanw e-mail apo yougaslavia' date='polonia kai alla sites kai mou len pws exw agorasei mia sony camera axias 900 euro,i' mou stelnoun synexws prosfores gia na kanw agores...TI na kanw...den exw kanei pote agores mesw internet oute exw tipota tetoious kwdikous sto pc mou.Efxaristw![/quote'] Διαβασα οτι εχει βγει μια εταιρια που κανει "spam" στους "spammers" και κατι attacks στο Server τους και ετσι τους αναγκαζει να σβισουν του EMail του "θυματος". Και στη Ρωσια μαλιστα ειπαρχουν μερικοι που σκοτονουν τους "spammers" , αλα ενταξει, υποτιθεται οτι εμεις ειμαστε πολιτισμενοι...
paschalia Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Tρομερε Ντενις πως εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι η περιπτωση του crass και απορριπτεις οτι μπορει να ειναι θεμα ιων -δικων σου ή καποιας επαφης σου ?
tromeros dennis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που ειπε ο crass, αλα απεκλεισα λιγο περισοτερο την περιπτωση ιωου... αλα τωρα που το λες και το ξανασκεφτομαι, εχω να κανο καπιον καιρο update στο pc μου. (εδω που τα λεμε με 56κ τι να κανεις, ενο με 6Mbits στο σπιτι... back to topic: για να δουμε, τι αλα Email θα λαβω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.