Προς το περιεχόμενο

Tellas , teledome ΕΕΤ και ποιος θα μας προστατεψει...

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Για να μην κάθομαι να ψάχνω (και δεν ξέρω και που...),υπάρχει δεδικασμένο...

Από τα λίγα που ξέρω δεν στέκει η έννοια της "Δημόσιας Α.Ε". Δεδικασμένο μπορεί να υπάρχει εκέι πιθανότατα θα αφορά το "στενό" δημόσιο τομέα (πχ. χρέος ενός Υπουργείου, νομαρχίας, περιφέρειας κλπ)

• Super Moderators
Δημοσ.
Τώρα' date='Γιώργο,μου θύμισες το παλιό καλό:

"-Θα σου κάνω μήνυση,η θα σε κάνω μήνυση;=Θα μου κλ@σεις τ2ρχίδι@!!!".

Όπως ήδη γνωρίζεις,ο ΟΤΕ σαν δημόσιο που είναι ακόμη,εμπίπτει σε ένα πρόσφατα ψηφισμένο νόμο,που λέει ότι το δημόσιο,ακόμη κι αν είναι υποχρεωμένο,δεν πληρώνει.

Υ.Γ.Αργεί η σύνταξη και προβλέπεται μεγάάάλη η τελευταία δεκαετία στους "πρόποδες"...[/quote']

Ο marios1957 έχει μαντικές ικανότητες... ή κάποιο υψηλόβαθμο βύσμα και μαθαίνει πριν από όλους τους υπόλοιπους τι θα γίνει στο ΑΜΕΣΟ μέλλον:

Επεκτείνεται και στα ΝΠΙΔ η εξαίρεση εκτέλεσης δικαστικών αποφάσεων

Αρνητική εντύπωση προκαλεί [...] η επιλογή της κυβέρνησης να καταθέσει ταυτόχρονα (για απόπειρα αποπροσανατολισμού μιλούν συνδικαλιστές) και άλλη τροπολογία, με σκοπό να περιορίσει την εμβέλεια και την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων, που εκδίδονται με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων.

Ετσι επεκτείνεται και στα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου του ευρύτερου δημόσιου τομέα, τις ΔΕΚΟ δηλαδή, η προηγούμενη «ν-τροπολογία», που πέρασε παραμονές Χριστουγέννων με τον νόμο 3301/04 και εξαιρεί το Δημόσιο από την υποχρέωση εκτέλεσης ορισμένου τύπου δικαστικών αποφάσεων, όπως τα ασφαλιστικά μέτρα και οι διαταγές πληρωμής.

Με την επέκταση της ιδιότυπης αυτής κρατικής ασυλίας επιχειρεί η κυβέρνηση, όπως εκτιμούν δικαστικοί κύκλοι, αφ' ενός να περιορίσει τις πληρωμές οφειλομένων σε δικαιούχους πολίτες, αφ' ετέρου να μην εφαρμόσει αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων που δικαιώνουν προσωρινά τους συμβασιούχους. Και όλα αυτά παρά την παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη, που σε σχετική υπόθεση θεώρησε αντισυνταγματική τη ρύθμιση!

Στην ίδια τροπολογία προβλέπεται ακόμη ότι οι αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων παύουν να ισχύουν, αν σε 30 μέρες ο ενδιαφερόμενος δεν καταθέσει και τη κύρια αγωγή, ενώ δίνεται στον Α' εισαγγελέα του Αρείου Πάγου η ευχέρεια να ασκεί, κατά βούληση, αναίρεση κατά αποφάσεων ασφαλιστικών μέτρων, εάν υπάρχει ζήτημα γενικότερου ενδιαφέροντος και διάδικος είναι το Δημόσιο ή νομικό πρόσωπο του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Δημοσ.

... γιαννη απο τα λιγα που καταλαβα το μπερδεμα εγινε μεταξύ ΟΤΕ κ teledome....

θα σου προτεινα να βρεις ποτε αλλαχθηκε απο τον ΟΤΕ το προθεμα εναλλακτικου φορεα κ ποτε εστειλε την αιτηση η teledome... αν εστειλε...

εχει συμβει πολλες φορες τα παιδια των providers να "ανοιγουν" οντως το διεπιλογικο νουμερο του νεου συνδρομητη τους αλλα στον ΟΤΕ εχει μεινει ενεργοποιημένη η παλαια προεπιλογη.... (τελλας)

...πριν τις συγκεκριμενες κλησεις εβγαινες απο TDM ? αυτοματα ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...