Προς το περιεχόμενο

Tellas , teledome ΕΕΤ και ποιος θα μας προστατεψει...

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον...Ειχα παλαι tellas με προεπιλογη και την σταματησα τελος Απριλιου αντικαθιστωντας την προεπιλογη με teledome 4u1.

Ολα καλα μεχρι που προ ημερων μου ηρθε μετα απο πολυ καιρο λογαριασμος tellas με χρεωση καπου 24 ευρω για 12 υπεραστικες κλισεις στον ιδιο αριθμο απο 9-17/5/05 !!!!Αυτες τις κλισεις ποτε δεν τις εκανα με το 1738 μπροστα και η προεπιλογη για teledome ειχε γινει προ πολλου...Εστειλα fax στην tellas απο 25/7 αλλα καμμια απαντηση...Τους πηρα χθες τηλεφωνο και μου ειπαν να παω στον ΟΤΕ να ζητησω κατασταση εξερχομενων κλισεων για το διαστημα αυτο και να τους ξαναπαρω...Πηγα σημερα στον ΟΤΕ Ν.Ιωνιας και μου ειπαν οτι κανονικα επρεπε να πληρωσω και 10 ευρω για την ...υπηρεσια αυτη αλλα επειδη ηταν καλος ο υπαλληλος κι εγω...καλο παιδι μπηκε στο pc του και σε χρονο 0 μου εμφανησε τις κλισεις για το διαστημα αυτο που πραγματι υπηρχαν αυτες οι 12 κλισεις καταγραμμενες οτι εγιναν με tellas!!!!!

Εγω βεβαια επιμενω και ξερω πολυ καλα οτι ποτε δεν τις εκανα μεσω tellas αλλα με teledome και μαλιστα προεπιλογη.Το κοστος με teledome θα ηταν καπου στο 1,5 ευρω ενω με tellas 23 ευρω....Στοιχειωδη λογικη εχω...

Το θεμα ειναι οτι κανεις δεν μπορει να μας προστατεψει απο τετοια λαθη (με επιεικη εκφραση...) !!!!

Για μια ακομα φορα επιμενω οτι 10000 % δεν εκανα αυτες τις κλισεις μεσω tellas !!!!!

:-x :-x :-x

Δημοσ.
Μήπως τις έκανε κάποιος άλλος? Κόβουν ράβουν μόνοι τους σε τέτοιου είδους εταιρίες.

Αλλος εκτος οικογενειας δεν νομιζω....Τον συγκκριμενο αριθμο τον καλει η γυναικα μου και μιλαει με τις ωρες με την μαννα της στην Κυμη αλλα εχει κανει εκατονταδες τετοιες χωρις αλλο προβλημα.. :-x :-x :-x

Δημοσ.

Α καλά αυτο δεν είναι τίποτα γιάννη, η προισταμένη μου στο ξενοδοχεό έκανε γραπτη αίτηση διακοπής σύνδεσης ενω είχε ξεχρεώσει τα πάντα ολα καλά μέχρι εδω.

Ε πριν 3 μέρες έρχεται λογαριασμός να πληρώσει 16 ευρώ ήμαρτον ενω δεν έχει πάρει κανένας τηλέφωνο!!!

Δημοσ.

Κι εγω στο fax που εστειλα ζηταω απενεργοποιηση της δυνατοτητας να καλω με το 1738 σαν προθεμα και μου ειπαν οτι θα γινει μεχρι τις 25 Αυγουστου.... :-x :-x :-x :-x

Δημοσ.

Εγώ παιδιά παρόλο που έχω προεπιλογή TELEDOME ΠΑΝΤΑ βάζω μπροστά το πρόθεμα να είμαι σίγουρος γιατί έχουν ακουστεί πάρα πολλά (ακυρώσεις προεπιλογών κ.α.)!Έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ παιδιά παρόλο που έχω προεπιλογή TELEDOME ΠΑΝΤΑ βάζω μπροστά το πρόθεμα να είμαι σίγουρος γιατί έχουν ακουστεί πάρα πολλά (ακυρώσεις προεπιλογών κ.α.)!Έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Και πολύ καλά κάνεις!

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχουν γίνει αρκετές καταγγελίες από τους εναλλακτικούς παρόχους κατά του ΟΤΕ στην ΕΕΤΤ γιατί ο ΟΤΕ, λένε, κόβει αυθαίρετα τις προεπιλογές φορέα ή τις αλλάζει χωρίς να ρωτήσει τον συνδρομητή.

Γνωρίζω επίσης ότι οι εναλλακτικοί πάροχοι έχουν καταθέσει ήδη (μερικοί) ή θα καταθέσουν στο άμεσο μέλλον (οι υπόλοιποι) αγωγές κατά του ΟΤΕ για διάααφορες τέτοιες παρατυπίες που ισχυρίζονται ότι έχουν γίνει, ζητώντας μεγάλες αποζημιώσεις.

Ίσως το πρόβλημα του Γιάννη Platano να έχει να κάνει με τέτοια παρατυπία εκ μέρους του ΟΤΕ (ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να επεμβεί στην προεπιλογή φορέα). Ίσως λέω, δεν ξέρω...

Δημοσ.

Α τα τομαρια ε αυτο παραπάει ευτυχώς δηλαδή που και ργω πάντα βάζω το πρόθεμα να στε καλα παιδιά :?

Ε ρε ξύλο και μύνηση που πρέπει να πέσει

• Super Moderators
Δημοσ.
[...'] Ε ρε ξύλο και μύνηση που πρέπει να πέσει

Τουλάχιστον αγωγή έχει πέσει. Από τρεις (3) εταιρείες μέχρι σήμερα. Τις Teledome, LANNET, Forthnet.

;)

Δημοσ.

Τώρα,Γιώργο,μου θύμισες το παλιό καλό:

"-Θα σου κάνω μήνυση,η θα σε κάνω μήνυση;=Θα μου κλ@σεις τ2ρχίδι@!!!".

Όπως ήδη γνωρίζεις,ο ΟΤΕ σαν δημόσιο που είναι ακόμη,εμπίπτει σε ένα πρόσφατα ψηφισμένο νόμο,που λέει ότι το δημόσιο,ακόμη κι αν είναι υποχρεωμένο,δεν πληρώνει.

Υ.Γ.Αργεί η σύνταξη και προβλέπεται μεγάάάλη η τελευταία δεκαετία στους "πρόποδες"...

Δημοσ.

Όπως ήδη γνωρίζεις' date='ο ΟΤΕ σαν δημόσιο που είναι ακόμη,εμπίπτει σε ένα πρόσφατα ψηφισμένο νόμο,που λέει ότι το δημόσιο,ακόμη κι αν είναι υποχρεωμένο,δεν πληρώνει.[/quote']

Δε ξέρω αν υπάρχει τέτοιος νόμος και τι ακριβώς λέει αλλά τολμώ να πω ότι σε καμία περίπτωση κανένας νόμος δεν μπορεί να καλύψει μια Α.Ε από το να πληρώσει. Άσε που ο ΟΤΕ ΔΕΝ είναι δημόσιο.΄

Δηλαδή αν κάποιος βγάλει μια διαταγή πληρωμής για τον ΟΤΕ τι θα πεί ο ΟΤΕ "είμαι δημόσιο και δεν πληρώνω". Άντε και το λέει, πως το αποδικνύει, θα καταθέσει το μετοχολόγιό του ?

Δημοσ.

An sas paroun tilefono kai sas poune oti xrostate apla min ta plirosete

An sas steiloun egrafo pali agnoisteto kai an ftasei i katastasi sto aproxorito peite oti den eixate enimerosi gia to simban kai pexte to ALEKOS!

Min kanete to lathos kai steilete egrafo me fax i mail giati tote dixnei oti lavate gnosi tou thematos...

Efoson kapoia stigmi tha prepei na plirothei, as plirothei oso argotera ginete na tous taleporisoume kai emeis. ! Den ginete diaforetika...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...