Προς το περιεχόμενο

Αλλάζω κινητο....Help me!

phovos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο 2 χρόνια με το Τ610 μου κι ενα καλό μπουγέλομα ήρθε η ώρα να πάρω κι εγω καινουργιο τηλεφωνο...

ΘΕΛΩ

Να ειναι μικρό σε μεγεθος...[Δηλαδή όχι folder type]

Να ειναι όμορφο...

Να εχει τα παντα [bluetooth ,Ir , κλπ]

Nα βγαζει καλυτερες φωτογραφίες απο το GX30i

Η τιμή δεν ειναι πρόβλημα.

Για ρίξτε καμια πρόταση γιατι απο τηλεφωνα εχω μαυρα μεσανυχτα:)

Δημοσ.

Το W800 δεν το εχω δει[Tωρα ψαχνω κανενα review]

Το Κ750 τι λεει απο φωτογραφίες?Γιαννη μήπως σου ειναι ευκολο να μου στειλεις καμια απο το κινητο σου με mail ή p.m?

Δημοσ.

Μπραβο ρε Γιαννη you're the best

firewalker thanks για τα links!

Ωραιες φωτογραφίες βγάζει:) η αποικόνιση στην οθόνη του είναι το ίδιο καλής ποιότητας ή χανει κάπως?

Δημοσ.

OFFTOPIC

Βεβαιως....Ανεβασα μια εδω:

:smile: :smile: :smile:

Πως γίνεται σε όλες τις foto από γραφείο Ελλήνων να υπάρχει κι ένας φραπές επάνω!

OFFTOPIC

Πολύ καλό το Κ750i, αλλά κοίταξε και το Nokia 6230i. Είναι εξίσου καλό(εκτός από την ανάλυση, 1,3 Μp) και πιο μικρό.

Φιλικά

Δημοσ.
Μπραβο ρε Γιαννη you're the best

firewalker thanks για τα links!

Ωραιες φωτογραφίες βγάζει:) η αποικόνιση στην οθόνη του είναι το ίδιο καλής ποιότητας ή χανει κάπως?

Μια χαρα ειναι αλλα αν η οθονη ηταν λιγο μαγαλυτερη θα ηταν καλυτερα!!!! :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

Φραπέ ,τσιγάρα , τασακι παντα θα ειναι στο στανταρ εξοπλισμό γραφείου του Ελληνα...

Πλακα πλακα εγω ακομα καφε δεν ήπια...παω να κανω:D

EDIT

Και ωραια ποντίκι...[Ιδιο εχουμε!:)]

Μεχρι τωρα πάντως το Κ750i μαζευει περισσότερες ψηφους...Το W800 δεν το εχει η vodafone και να πω και την αλήθεια δε μου άρεσε τόσο όσο το 750

Δημοσ.
Πως γίνεται σε όλες τις foto από γραφείο Ελλήνων να υπάρχει κι ένας φραπές επάνω!

Ελα ντε...Και τωρα να εβγαζα την φωτο σαν αντιγραφο θα ηταν !!!!! :smile: :smile: :smile:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...