MariaTs. Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Κι όμως κι οι άφωνοι μπαίνουν στα charts και μάλιστα στην πρώτη πεντάδα! Ρίξτε μια ματιά εδώ!
Mixalakis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Κι όμως κι οι άφωνοι μπαίνουν στα charts και μάλιστα στην πρώτη πεντάδα! Τώρα το πήρες χαμπάρι ότι οι άφωνοι μπαίνουν στα chart...??? :razz: Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια... :wink:
MariaTs. Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δεν το πήρα χαμπάρι τώρα! Αλλά περιπτώσεις τύπου Kάτμαν δεν συναντάς και κάθε μέρα!
tsakonas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Κι όμως κι οι άφωνοι μπαίνουν στα charts και μάλιστα στην πρώτη πεντάδα! Ρίξτε μια ματιά εδώ! EEE oxi kai afwnos o catman!!! ELEOS!!! FWNARA!! :D
kleidokratwr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Το κακό με τους ηλίθιους είναι οτι κυβερνάνε τον πλανήτη.
MariaTs. Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 kleidokratwr αν και off-topic' αν οι ηλίθιοι κυβερνούσαν τον πλανήτη, θα είμασταν όλοι ευτυχισμένοι. Δυστυχώς αυτοί που έχουν το πάνω χέρι, ανοίκουν στους κουτοπόνηρους!
Dr_Slump Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 αμαν πια, φτάνει η πλάκα με τους καθυστερημένους
dim_b Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δεν ξέρω αν τύποι σαν τον Ταμπάκη και τον Κατέλη είναι ηλίθιοι ή καθυστερημένοι, αλλά σίγουρα είναι όλοι αυτοί που τους βλέπουν ή, ακόμα χειρότερα, πληρώνουν κιόλας γιά να τους δουν live ή να αγοράσουν τα CD τους :twisted:
kleidokratwr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δεν ξέρω αν τύποι σαν τον Ταμπάκη και τον Κατέλη είναι ηλίθιοι ή καθυστερημένοι, αλλά σίγουρα είναι όλοι αυτοί που τους βλέπουν ή, ακόμα χειρότερα, πληρώνουν κιόλας γιά να τους δουν live ή να αγοράσουν τα CD τους :twisted: Και εγώ αυτούς εννοούσα. :? Τύποι σαν τον Ταμπάκη - Κατέλλη ή δεν είναι σε θέση να καταλάβουν οτι αυτο που κάνουν είναι άσχημο, ή είναι πολύ έξυπνοι και εκμεταλεύονται τους ηλίθιους "πελάτες" :? ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΑΣΤΕΙΟ.!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.