Προς το περιεχόμενο

Κάτμαν ...chart!!!

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κι όμως κι οι άφωνοι μπαίνουν στα charts και μάλιστα στην πρώτη πεντάδα! :shock:

Τώρα το πήρες χαμπάρι ότι οι άφωνοι μπαίνουν στα chart...??? :razz:

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια...:lol: :wink:

Δημοσ.

Δεν το πήρα χαμπάρι τώρα! Αλλά περιπτώσεις τύπου Kάτμαν δεν συναντάς και κάθε μέρα! :lol:

Δημοσ.
Κι όμως κι οι άφωνοι μπαίνουν στα charts και μάλιστα στην πρώτη πεντάδα! :shock:

Ρίξτε μια ματιά εδώ!

EEE oxi kai afwnos o catman!!! ELEOS!!! FWNARA!! :D :D

Δημοσ.

kleidokratwr αν και off-topic' αν οι ηλίθιοι κυβερνούσαν τον πλανήτη, θα είμασταν όλοι ευτυχισμένοι. Δυστυχώς αυτοί που έχουν το πάνω χέρι, ανοίκουν στους κουτοπόνηρους!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν τύποι σαν τον Ταμπάκη και τον Κατέλη είναι ηλίθιοι ή καθυστερημένοι, αλλά σίγουρα είναι όλοι αυτοί που τους βλέπουν ή, ακόμα χειρότερα, πληρώνουν κιόλας γιά να τους δουν live ή να αγοράσουν τα CD τους :twisted:

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν τύποι σαν τον Ταμπάκη και τον Κατέλη είναι ηλίθιοι ή καθυστερημένοι, αλλά σίγουρα είναι όλοι αυτοί που τους βλέπουν ή, ακόμα χειρότερα, πληρώνουν κιόλας γιά να τους δουν live ή να αγοράσουν τα CD τους :twisted:

Και εγώ αυτούς εννοούσα. :?

Τύποι σαν τον Ταμπάκη - Κατέλλη ή δεν είναι σε θέση να καταλάβουν οτι αυτο που κάνουν είναι άσχημο, ή είναι πολύ έξυπνοι και εκμεταλεύονται τους ηλίθιους "πελάτες" :?

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΑΣΤΕΙΟ.!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...