Προς το περιεχόμενο

η gigabyte GA-81875 μου πέρνει τα αφτιά!

xalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλή χρυσή και άγια η μητρική αλλά το chipset fan πολύ ακούγεται!

έχω μία slk στον p4 με papst και ένα levicom psu και δεν ακούγοντε καν!

σκέφτηκα να βγάλω το fan και να μέινει με τη ψύκτρα μόνο όπως άλλες μητρικές που έχω δει αλλά λέω άσε...μπορω να κάνω κάτι?

thank you

Δημοσ.

Αν δεν εμποδίζει πχ την κάρτα γραφικών σου, μπορείς να βάλεις μια μεγάλη παθητική ψύκτρα για chipset (πχ της Zalman ή ακόμα καλύτερα της Thermalright).

'Η μπορείς να βγάλεις το ανεμιστηράκι που έχει τώρα και με κάποιο τρόπο να στηρίξεις ένα μεγαλύτερο αλλά πιο ήσυχο ανεμιστήρα (60mm ή 80mm) έτσι ώστε να φυσά αέρα πάνω στην τωρινή ψύκτρα σου...

Δημοσ.

με την κάρτα δε νομίζω να έχω πρόβλημα...η τωρινή ψύκτρα βγαίνει εύκολα??

στο chackmate.gr και στο hacshop δεν είδα κάποια σοβαρή ψύκτρα για chipset...

Δημοσ.

Πιο δυνατό το chipset fan από αυτό της CPU? Εξ αρχής έτσι ήταν? Αν όχι, μήπως δεν είναι σταθερό στη θέση του και ακούγεται επειδή "έχει μπόσικα" ? Πριν προβείς σε αγορά φίλε xalia, καλό θα ήταν να σιγουρέψεις ότι δεν είναι κάτι τόσο απλό...

Δημοσ.

στη cpu έχω papst (πάνω στην sp-94) που δεν ακούγεται καν!

με το που έβαλα τη motherboard μου έκανε εντύπωση ο ήχος (απο θέμα έντασης) που έκανε το chipset fan...

αν και το NB-1 πρέπει να είναι ιδανική λύση το σκέφτομαι ακόμα...όχι απο θέμα τιμής απλά βαριέμαι πολύ να βγάζω όλη τη motherboard...

μέτρησα και είδα ότι η ψύκτρα θέλει 40αρι fan, το πιο μικρό αθόρυβο που βρίσκω είναι 60αρι, άρα πρέπει να βρώ ένα τρόπο να το βάλω στην τωρινή ψύκτρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...