Προς το περιεχόμενο

Εγγύηση από την GAINWARD

_LunaTiC_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Σας είχα απασχολίσει ξανά με αυτό το θέμα. Είχα μια FX5600, υλοποίηση της GAINWARD, η οποία παρέδωσε πνεύμα. Είχε όντως 3 χρόνια εγγύηση και έτσι νόμισα ότι το πρόβλημα είχε λυθέι. Την έστειλα λοιπόν αρχές Απριλίου!!!!!! στην Αθήνα, στην αντιπροσωπεία. Έκανα υπομονή 2->3->4 βδομάδες, αλλά άνθρωπος είμαι και όχι γάιδαρος!!:(

Άρχισα τότε να τους ενοχλώ και έπαιρνα συνεχώς την ίδια απάντηση. Ότι δηλαδή το εργοστάσιο της GAINWARD βρίσκεται σε μια φάση αναδιοργάνωσης και μαζί με την κάρτα μου έχουν καθυστερήσει και άλλα πράγματα. Μοναδική τους πρόταση, ήταν να μου αγοράσω μια καινούρια κάρτα με 140 Ε κρατώντας τη δικιά μου ΜΟΝΟ 120-130 Ε (την ειχα παρει 350 ένα χρόνο πριν). Τους είπα λοιπόν ότι θα περιμένω. Και ακόμα περιμένω.

Έχει ακούσει κανένας άλλος αυτό που μου είπαν και μένα; Αντε γιατί έχουν παίξει τα νεύρα μου..

Τι μου προτείνεται να κανω;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καταρχας μια καταγγελια στην ΓΓΚ αφου πρωτα παρεις τηλεφωνο την εταιρεια και εκφρασεις παραπονα και τους πεις οτι αν δεν σου δωσουν την καρτα φτιαγμενη σε μια βδομαδα η δεν στην αντικαταστησουν με μια αλλη θα κινηθεις νομικα....εγω αυτο θα εκανα..και τωρα ειμαι τοσο τσαντισμενος που θελω να τους παρω εγω τηλεφωνο.. Με κατι τετοια τσαντιζομαι...και τωρα τα εχω παρει...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντησή σου. Αρχικά τι είναι η ΓΓΚ; Και εννοείς να τους ζητήσω αντικατάσταση χωρίς να πληρώσω κάτι; Εσύ είχες αποτέλεσμα από όλη αυτή την ιστορία; Συμβούλεψέ με γιατί αν είσαι εσύ τσατισμένος, φαντάζεσαι πόσο είμαι εγώ. Ευχαριστώ και πάλι!!

Δημοσ.

Καταρχην επειδη δε καταλαβα καλα η επιλογη

πια ειναι ακριβως; Να σου επιστρεψουν 130 ευρω

και να παρεις καρτα απο οπου θελεις ή συγκεκριμενα

απο αυτους; Kαι αν το δευτερο τι επιλογες εχεις;

Γιατι αν ισχυει το πρωτο (λιγο απιθανο μου φαινεται)

οσο και αν δε μου αρεσει η συμπεριφορα τους μου

φαινεται καλη ευκαιρια να ξεφορτωθεις την 5600 και

να πας σε κατι καλυτερο με τα ιδια χρηματα ή να

δωσεις κατι παραπανω και να πας σε κατι σαν το

παρακατω.

http://www.skroutz.gr/index.php?lang=GR&keyword=6600+gt+agp&keyword_or=&limitfrom=&limitto=&order=1&tax=0&dummypage=1&page=

Δημοσ.

H ΓΓΚ ειναι η Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη..θα βρεις απαντηση..δευτερον να σου δωσω να καταλαβεις εγω τι εχω κανει απο τσαντιλα...ειχα παει μια μερα στα goodys και πηρα να φαω..γυρνωντας σπιτι ανοιγω την τσαντα και βλεπω την σος χυμενη, οποτε τσαντισμενος παιρνω τηλεφωνο τα goodys και μου φερανε σπιτι ξανα την παραγγελια χωρις καν να κουνηθω εγω μεσα σε 10 λεπτα.. χωρις καν να ελεξουν....

τωρα στο θεμα μας, εγω στην θεση σοου θα τους επαιρνα τηλεφωνο εκφραζοντας παραπονα και λεγοντας πως δεν με νοιαζει η αναδιοργανωση και πως εγω χανω λεφτα ενω εσεις ασχολειστε με τα προβληματα σας(και κανενα ψεμματακι δεν βλαπτει) και πως θελω οπωςδηποτε μεσα σε μια βδομαδα την καρτα μου πισω(ο πελατης εχει παντα δικιο remember) δεν νομιζω να θελουν να δυσφημισουν αλλο την εταιρια....αν δεν κανοιυν τιποτε παιρνε καθε μερα τηλεφωνο... και αρχισε να τους φωναζεις και τετοια.. καποια στιγμη δεν μπορει θα πεσουν

Δημοσ.

Λοιπόν. Για να καταλαβετε. Η κάρτα είχε φύγει για Γερμανία. Στη Γερμανία δεν υπήρχε stock και μου είπαν ότι έπρεπε να έρθει stock από την Ασία (δεν ξέρω από που σκ@τ@!). Και είμαι σε αυτή τη φάση της αναμονής. Αυτοί μου πρότειναν το εξής. Να "αγοράσουν" την κάρτα μου περίπου 130 Ε και με την προυπόθεση ότι θα τους πληρώσω εγώ άλλα 140 θα πάρω μια καινούρια..Λαλακία δεν είναι ρε παιδιά; Τι μου προτείνετε; Μάλιστα τηλεφωνώ εδώ και 2 ώρες στο τηλέφωνο που επικοινωνούσα τόσο καιρό και δεν το σηκώνει κανείς!

Δημοσ.

Kοιτωντας το παρακατω τοπικ

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=42491

παρατηρω οτι η καρτα που εχεις θεωρειται υποδεεστερη

απο μια 9600 pro που τη βρισκεις στα 90 ευρω.

http://www.skroutz.gr/index.php?lang=GR&keyword=9600+pro+ati&keyword_or=&limitfrom=&limitto=&page=

Απο απορια τη καρτα σου δινουν;

Δημοσ.

Mα η 6600 της NVIDIA ειναι..και σου δινουν μια απλα 6600 με 140 ευρω παραπανω???? και δεν πας να την αγορασεις??ακου εκει 140+ οσο θα σου την αγορασουν την αλλη συνολο 260 ευρω..τι λε ρε...δεν παμε καλα με τις κωλοεταιριες

Δημοσ.

Μου δίνουν μια 6600 με 256ΜΒ σύνολο 260 ευρώ. Όσο για το ότι η 6600 είναι NVIDIA το ξέρω, αλλά με αυτό που είπα απάντησα στον theobabis που μου πρότεινε μια ΑΤΙ!

Δημοσ.

Oποτε βαση των τιμων που βλεπω στον skroutz

στην ουσια θελουν να τους πληρωσεις κανονικα

μια 6600 και να τους κανεις δωρο τη δκη σου

καρτα, ή αν μιλαμε για 6600gt να την παρουν

για 30 ευρω. Veryyy nice.

Στα 270 ευρω που την κοστολογουν βρισκεις 6800.

Αν μου διναν μια 6800 μαλλον θα την επαιρνα, αλλιως

οπως λεει και ο [htf]viper151 μαλλον πρεπει να τους

κυνηγησεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...