Προς το περιεχόμενο

Τρελαθηκε το taskbar

papazaf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To googlisa λιγάκι.

Μετά από ένα πειραματάκι παραλίγο να κάνω και format :?

αλλά με μια επαναφορά συστήματος την γλύτωσα και πάλι :grin:

Πήγα πίσω μια μέρα και η taskbar έφτιαξε. (Δεν μου το έκανε συνέχεια.)

Ρίξε μια ματιά και εσύ μήπως βρείς κάτι καλύτερο.

taskbar repair

Το πρώτο που βγάζει και πολλές φορές μάλιστα είναι το εργαλείο επι πληρωμή Taskbar Repair Tool Plus :? το οποίο και χρησιμοποίησα όχι μόνο ανεπιτυχώς αλλά και με παραλίγο τραγικά αποτελέσματα. Εχε αυτό υπ'όψιν σου λοιπόν αν ίσως κάνεις καμιά δοκιμή. :wink:

Κοίτα και αυτό.............

Close any open desktop and taskbar applications, then open your registry and find the key below.

Delete the entire "StuckRects" key, or "StuckRects2" for Windows 2000/XP, and reboot.

When Windows restarts the taskbar should be set back to a default working state.

Registry Settings

User Key: [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\

StuckRects]

Disclaimer: Modifying the registry can cause serious problems that may require you to reinstall your operating system. We cannot guarantee that problems resulting from modifications to the registry can be solved. Use the information provided at your own risk.

Διαλέγεις και παίρνεις και αν καταφέρεις κάτι μας λές γιατί αύριο εμένα μπορεί να μου τα βγάλει όχι διπλά όπως σήμερα αλλά τριπλά και βάλε νά'χουμε :grin:

Δημοσ.

to Taskbar Repair Tool Plus moy to epanaferei alla meta apo ena boot xanapali ta idia,tha sbhso to registry key poy moy dosate kai tha doyme, an den me xanakousete , paei na pei oti ekana FORMAT

• 3 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...