papazaf Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 εκανε μια fresh installation τα winxpsp2 και ξαφνικα το taskbar τα επαιξε , εχει αποδιοργανωθει τελειως, εμφανιζει το language bar και μετα τα tasks ων ανοιχτων παραθυρων , αναμεσα στο quick lauch εχει ενα κενο μετα το language bar και μετα τα αλλα tasks, αν πας να το αλλαξεις γινεται χειροτερα, κατεβασα ενα προγραμματακι το taskbarfix plus , το οποιο οταν το τρεχω στρωνουν ολα, αλλα μετα το reboot ξανα τα ιδια... εχει κανεις καμια ιδεα ρε παιδια??? thanx
tsakonas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 ena screenshot tha mas diafwtisei giati etsi den katalava tipota
papazaf Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 στην φωτο υποτιθετε οτι εχω ανοιξει ενα παραθυρο word ενα excel και το language bar ειναι ενεργοποιημενο να φαινεται..... αλλα ολα αυτα ειναι αυτα που θα ηθελα εγω να ειναι , ο Mr Gates εχει αλλη γνωμη απο οτι φαινεται
tsakonas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 wow pws to kataferes auto?? ti na sou pw prospathise na travhkseis tis bares deksia h aristera bas kai ginei tpt....
GkS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Mias kai milate gia taskbar problimata, mipws kserei kai kaneis giati kathe fora pou syndeomai me dialup sto net to taskbar mou "pagwnei" gia kana 5ari lepta kai meta ginetai pali normal?????
papazaf Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 trabao dexia trabao aristera , alla tipota
chpetros Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Dexi click on task bar kai idiotites. Meta pexe me ta check.
GCMH Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Βλέπω πως έχεις SKINS εγκατεστημένα. Μήπως προκαλούν κάποιο μπέρδεμα;
Antonisk2003 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Τον τελευταίο καιρό έχω πάθει κάτι παρόμοιο με το taskbar και την γραμμή γλώσσας. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, απλά άρχισε να κάνει έτσι στα καλά καθούμενα! Εμένα με 2-3 επανεκκινήσεις συνέρχεται!
TonyMontana Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 apoti vlepw exeis ksetikarei to lock taskbar kai mallon exeis dimiourgisei kai neo toolbar keno omws... den nomizw na exeis kapoio sovaro provlima apla mallon exeis apodiorganwsei teleiws to taskbar sou thelei apla ligo sumazema.
papazaf Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 kai pos tha mporousa na to symazepso....oti tropo hxera to dokimasa
wert Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Να σε παρηγορήσω εγώ αμέσως. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ εδώ και καιρό. Βέβαια δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί μετά από ενάμιση χρόνο που έχω εγκαταστήσει τα windows τα έχω μισοδιαλύσει :razz: Μου τα βγάνει και εμένα διπλά τα παράθυρα δεν ξέρω γιατί. !!!!!!!!! Δεν το κάνει συνέχεια και δεν είχα το χρόνο να το ψάξω. Αλλωστε μόλις βρώ το χρόνο θα το καθαρίσω μια και καλή να ησυχάσει και λίγο το σύστημα. :grin: Η παρηγοριά παρακάτω.
TonyMontana Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 kai pos tha mporousa na to symazepso....oti tropo hxera to dokimasa gia kane deksi click panw sto taskbar na doume ti exeis... to diko mou einai kapws etsi..
wert Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Αν και δεν νομίζω ότι θα βγάλουμε άκρη πάρε και μια δικιά μου φώτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.