Προς το περιεχόμενο

Τρελαθηκε το taskbar

papazaf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανε μια fresh installation τα winxpsp2 και ξαφνικα το taskbar τα επαιξε ,

εχει αποδιοργανωθει τελειως, εμφανιζει το language bar και μετα τα tasks ων ανοιχτων παραθυρων , αναμεσα στο quick lauch εχει ενα κενο μετα το language bar και μετα τα αλλα tasks, αν πας να το αλλαξεις γινεται χειροτερα,

κατεβασα ενα προγραμματακι το taskbarfix plus , το οποιο οταν το τρεχω στρωνουν ολα, αλλα μετα το reboot ξανα τα ιδια...

εχει κανεις καμια ιδεα ρε παιδια???

thanx

Δημοσ.

στην φωτο υποτιθετε οτι εχω ανοιξει ενα παραθυρο word ενα excel και το language bar ειναι ενεργοποιημενο να φαινεται.....

αλλα ολα αυτα ειναι αυτα που θα ηθελα εγω να ειναι , ο Mr Gates εχει αλλη γνωμη απο οτι φαινεται

post-16146-129062923953_thumb.jpg

Δημοσ.

Mias kai milate gia taskbar problimata, mipws kserei kai kaneis giati kathe fora pou syndeomai me dialup sto net to taskbar mou "pagwnei" gia kana 5ari lepta kai meta ginetai pali normal?????

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό έχω πάθει κάτι παρόμοιο με το taskbar και την γραμμή γλώσσας. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, απλά άρχισε να κάνει έτσι στα καλά καθούμενα! Εμένα με 2-3 επανεκκινήσεις συνέρχεται!

Δημοσ.

apoti vlepw exeis ksetikarei to lock taskbar kai mallon exeis dimiourgisei kai neo toolbar keno omws... den nomizw na exeis kapoio sovaro provlima apla mallon exeis apodiorganwsei teleiws to taskbar sou :P thelei apla ligo sumazema.

Δημοσ.

Να σε παρηγορήσω εγώ αμέσως.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ εδώ και καιρό. Βέβαια δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί μετά από ενάμιση χρόνο που έχω εγκαταστήσει τα windows τα έχω μισοδιαλύσει :razz:

Μου τα βγάνει και εμένα διπλά τα παράθυρα δεν ξέρω γιατί. !!!!!!!!!

Δεν το κάνει συνέχεια και δεν είχα το χρόνο να το ψάξω.

Αλλωστε μόλις βρώ το χρόνο θα το καθαρίσω μια και καλή να ησυχάσει και λίγο το σύστημα. :grin:

Η παρηγοριά παρακάτω.

post-2960-129062923964_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...