Socom Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω έχω ένα πρόβλημα με το MSN Messenger 7. Πιο συγκεκριμένα, πολλές φορές γίνεται εκνευριστικά δύσκολη η διαδικασία του Sign In. Το Messenger αρνείται να κάνει Sing In (δείχνει Signing In για αρκετή ώρα αλλά δεν τα καταφέρνει) και μετά από λίγο πετάει ένα μήνυμα "You were unable to star a conversation with ....". Η μόνη "λύση" που βρίσκω είναι να κάνω άπειρες φορες Cancel και ξανά Sign In μέχρι να καταφέρω να μπώ σπάζπντας τα νεύρα σε όσους Contacts μου είναι Online. Παραδόξως υπάρχουν και περιπτώσεις (ελάχιστες δυστυχώς) που καταφέρνει να μπει με την πρώτη ή την δεύτερη προσπάθεια. Σημειωτέον ότι το πρόβλημα αυτό παρουσιάζεται μόνο στο MSN 7 (οποιαδήποτε προγενέστερη έκδοση δουλεύει κανονικότατα) και ότι παρουσιάζεται άμεσα (σήμερα έκανα format και με το που έκανα install με την πρώτη κιόλας προσπάθεια υπήρξε πρόβλημα). Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι πιθανώς δημιουργείται κάποιο πρόβλημα με το firewall και το antivirus (firewall από το SP2 των Windows και antivirus από το zone labs security suite) αν και στο zone alarm έχω κάνει disable στο instant message control. Έχει κανείς καμία ιδέα? Ξέρω ότι δεν ακούγεται και πολύ σημαντικό αλλά μπορεί να γίνει απερίγραπτα εκνευριστικό. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Knorcedger Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Είχα το ίδιο πρόβλημα για κανα μήνα. Μάλιστα έκανε και logout όποτε του κάπνιζε. Λύση δεν μπόρεσα να βρω. Απλά άνοιγα το παλίο messenger. Τωρα έχει φτιάξει. Είχα και εγω το zonealarm, και σε κάποια φάση το έβγαλα και έβαλα mcaffe. Δεν είμαι όμως απόλυτα σίγουρος ότι αυτο ήταν το πρόβλημα
lazaross Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 και εγω πολλες φορες εχω προβλημα. εχω Zone Alarm.
silverthan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Εμένα σε άλλους μου κρατάει τα logs και σε άλλους όχι (!) πετώντας μάλιστα και error όταν κλείνω το παράθυρο!
Socom Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Παιδιά μήπως έχετε όλοι Firefox? Ρωτάω γιατί σε μία από τις αμέτρητες προσπάθειες μου πέταξε ένα μήνυμα: "You might have a problem because internet explorer cannot connect to the internet. Check your browser's ability to connect to the web and try again." (στο περίπου). Πάντως πολλοί φίλοι μου έχουν τον Firefox αλλά δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με το MSN.
-htf-viper151 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 οχι...ολα αυτα ειναι λογω Firewall το ειχα και εγω..εκαν ποσα φορματ τωρα ειμαι με firewall των xp και δεν εχω πρβλλημα...οχι firefoχ δεν ειναι αφου αυτο χρησιμοποιω..
-htf-viper151 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 lololol εχει δικιο ο παρεδωσε..το εχω δοκιμασει και ειναι πολυ καλο..αν και δεν εχει και τα winks και δονηση...αλλα τι να γινει..
Gigenis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 miranda Ούτε 1mb, υποστηρίζει όλα τα πρωτοκολλά και τρέχει κι από flashάκι ώστε να μπορείς να το μεταφέρεις!!
Japan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Παιδιά μήπως έχετε όλοι Firefox? Ρωτάω γιατί σε μία από τις αμέτρητες προσπάθειες μου πέταξε ένα μήνυμα: "You might have a problem because internet explorer cannot connect to the internet. Check your browser's ability to connect to the web and try again." (στο περίπου). Πάντως πολλοί φίλοι μου έχουν τον Firefox αλλά δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με το MSN. Tsekare mipos o IE einai settarismenos gia Work Offline apo to File menu. An einai tickarismeno, tote afto ftaiei. Chryssa
paschalia Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Να ρωτησω και εγω κατι . Εχω την εκδοση 7.0 του μσν μεσσεντζερ . Υπαρχουν στην block λιστα μου καποια ονοματα τα οποια θελω να διαγραψω και απο εκει . Αλλα με δεξι κλικ οι μονες εντολες που ειναι ενεργοποιημενες ειναι οι '' add to contacts -move to allow list '' . Η εντολη delete ειναι απενεργοποιημενη . Πως μπορω να τις διαγραψω ?
lazaross Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 σε εμενα το delete υπαρχει και σβηνονται κανονικα..
paschalia Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Λαζαρε αν υπηρχε και σε μενα δεν θα το ρωταγα ..
lazaross Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 που κανεις το δεξι κλικ; α, πας απο τα options.. και εκει παντως υπαρχει το delete.. δοκιμασε με το πληκτρο delete να σβησεις τα contacts απο το κυριο παραθυρο του msn..
paschalia Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Βρε Λαζαρε παληκαρι μου , διαβασε τι γραφω και κατανοησε το . Btw σπαμαρισμα δεν θεωρειται το να ποσταρεις ετσι απλα για να ποσταρεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.