Rainman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Καλά όλα αυτα αλλά εγώ ακοώ κάτι σαν εκμπομπή από άλλη χώρα( μάλλον ραδιοφωνική) δεν ακούω συνομιλίες. Έχουν τόση μεγάλη εμβέλεια ή κάποιος εδώ γύρω ακούει αυτές τις εκπομπές και παρεμβάλονται και σε μένα? Τι γίνετε ακριβώς?
Πέτρος Σ. Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Εγώ μια φορά το βραδάκι κατα τις 3 και κάτι είχα ξυπνήσει και άκουγα κάτι Γερμαναράδες και έκλασα πατάτες γιατί δεν ήξερα απο που μιλάνε. Τίποτα δεν είναι φίλε μου μην ανυσηχας...
tzoykas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Η εκπομπή μπορεί να γίνεται από την Ιαπωνία μέχρι την Αργετινή .... Μη το ψάχνεις. Απλά αποδέξου το
Rainman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Οκ τι να κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως παιδιά για την βοήθειά σας. Ευχαριστώ και πάλι!
TonyMontana Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 agorase ena ferrite ring (toroid) apo ena magazi ilektronikwn.. einai ena strogulo daxtilidi pou leitourgei ws RF Choke... perase (tulikse to) apo mesa 4-5 fores to kalwdio twn ixeiwn sou kai meta sundese to stin karta ixou... logika tha eisai ok meta kati tetoio psaxneis: http://www.surplussales.com/FerToro/FerToro-1.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.