Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια γιατι θα τρελαθώ

Rainman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα ηχεία Logitech X-530 οταν τα έχω τελείως χαμηλωμένα από το ηχείο και κολλήσω το αυτί μου πάνω στο ηχείο τότε ακούω κατι πράγματα σαν από τηλεόραση ή ραδιόφωνο και σε γλώσσα που δεν την καταλαβένω ούτε αγγλικά ούτε ελληνικά. Δεν ξέρω τι να κάνω και δεν ξέρω τι φταίει ! Α! Ξέχασα δεν έχω ούτε κάρτα τηλεόρασης ούτε καιραία και δεν μπορώ να καταλάβψ τη συμβένει. Σας παρακαλώ βοηθήστε όποιος ξέρει τι μπορεί να φταίει γιατί θα τρελαθώ δεν μπορώ να καταλάβω ποσ γίνετε? Όποιος ξέρει κάτι θα με υποχρεώσει γιατι πραγαμτικά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνετε! :? :? :? :? :? :?

Δημοσ.

Πρώτων σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες με το θέμα μου . Δεύτερον δεν εχω συνδεδεμένο το μικρόφωνο και τρίτον έσβησα από περιέργεια τον υπολογιστή πριν λίγο και είδα ότι πάλι ακούγονται τα ίδια. Κάποια λύση παιδιά για΄τι θα τρελαθώ!

Δημοσ.

Εγώ κάποτε έπιανα τα ταξι ..... Μη τρελαίνεσαι, τα ηχεία "πιάνουν" θόρυβο από το περιβάλλον και ο ενισχυτής τους αυξάνει την ένταση του θορύβου. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι είναι καλής ποιότητας και δε θα πρεπε να συμβαίνει. Έχεις βάλει καμμιά προέκταση στα ηχεία; (παραπανήσιο καλώδιο για μεγαλύτερη απόσταση).

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που έδειξες. Ας τα εξηγήσω καλύτερα από την αρχή. Αρχικά όταν αγορασα τα ηχεία 5,1 δεν είχα κάρτα ήχου αλλα ήχα μία που ίταν πάνω στη μομπο έτσι μεχρι να αγοράσω την καινούργια τα έβαλα σε αυτή για να δω πως ακούγονται βρε αδερφε΄, τεσπα, έψω βάλει μόνο τα δύο και το γουφερ, έχω βάλει το δεξι μπροστινό και το αριστερό μπροστινό ηχείο. Τώρα η περιόχή που μένω ( Ύδρα) το μόνο που τηα μπορούσα να πιάσω είναι τα γαιδουράκια να γκαρίζουν, αλλά το θέμα είναι ότι τα ηχεία και με κλειστό τον υπολογιστή πιάνουν κατι αλαμπουρνεζικα που δεν μπορώ να καταλάβω τι γλώσσα είναι! Μήπως επιρεάζωνται από τυχων δορυφορική καιραί εδώ κοντα? Αλλά κοντα στο σπίτι ου δεν υπάρχει δορυφορική

σε τι απόσταση μπορούν να επιρεαστούν τα ηχεία αυτα? Αν γνωρίζτε κάτι πείτε μου και μενα του κακομοίρη γιατι δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω τι γίνετε. Ευχαριστώ πολύ έσας που ασχοληθήκατε και αυτούς που ίσως θέλουν να ασχοληθούν με αυτό το θέμα!

Δημοσ.

Κατ' αρχήν, οι παρεμβολές που ακούς δεν είναι από τον υπολογιστή και δεν έχουν καμμία σχέση με αυτόν γι αυτό και τις ακούς ακόμα και με κλειστό το μηχάνημα. Φαντάζομαι ότι άν σβήσεις τον ενισχυτή των ηχείων σταματούν και οι παρεμβολές. Αν όχι, ίσως σε ενδιαφέρει το site της NASA :mrgreen:

Πέρα από την πλάκα, κατά πάσα πιθανότητα ακούς LW/MW συχνότητες ραδιοφώνου. Έχουν μεγάλη εμβέλεια και γι αυτό ακούς κάτι ξένο. Η εκπομπή δε γίνεται κοντά στην Ύδρα αλλά από κάπου στο εξωτερικό. Ίσως μια αλλαγή στη χωροταξία του δωματίου να βοηθούσε. Ή κάποια άλλα ηχεία αλλά αυτό είναι τραβηγμένο. Πάντως εξωγήινους δεν ακούς :)

Δημοσ.

Οκ μαν σε ευχαριστώ πολύ. Τώρα κατάλαβα. Δεν ήξερα ότι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν τόση μεγάλη εμβέλεια. Για τη διάταξη του δωματίου, εννοείς ότι αν πετακινήσω τα πράγμα στο δωμάτι δεν θα πιανω ποια αυτό το σήμα? Ότωσ αν σβήσω το ένισχυτή δεν τα ακούω ποια, ξέχασα να το πώ πριν! Ευχαριστώ για όλα !

Δημοσ.

Ναι αυτό εννοώ να μετακινήσεις τα ηχεία. Ίσως πιάσει ίσως όχι. Αν δε σε ενοχλει όσο δουλεύει ο Η/Υ μη παιδευτείς.

Δημοσ.

Εξωγήινους ίσως να μην ακούς αλλά μήπως ακούς... ΝΕΚΡΟΥΣ;;; Μην σβήνεις τον ενισχυτή σου, δες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την ταινία White Noise (IMDB link: http://www.imdb.com/title/tt0375210/) και το site http://aaevp.com/

Λοιπόν στην πλάκα τα παραπάνω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. μπουουουου

Δημοσ.

Ελκυστικό ο τίτλος : βοήθεια γιατί θα τρελαθώ!!!

Ο δικός μου υπολογιστής, ενώ δούλευα, έκανε μόνος του turn off και μετά άνοιγε πάλι! Πριν καν φορτώσει τα windows πάλι turn off και πάλι άνοιγμα.

Αυτό εδώ και 1 μήνα.

Φίλος που ήρθε και το είδε "μητρικη προβληματική" αποφάνθηκε.

Επειδή δεν μου "περισεύουν", είπα να το αφήσω για αργότερα.

Ο δε υπολογιστής αν μείνει ανεργός για 2-3 μέρες, μπορώ να τον ανοίξω και να λειτουργήσει για 2-3 ώρες. Μετά αρχίζει turn off και restart.

Χθες το άνοιξα και όταν έβαλα cd να παίξει έβγαλε μήνυμα οτι δεν υπάρχει κάρτα ήχου ή ότι έχει πρόβλημα η υπάρχουσα! Δεδομένου ότι έχει και ενσωματωμένη κάρτα ήχου και έχτρα για να παίζουν τα ήχεία, τι γίνεται;

Ο υπολογιστής μου από ότι βλέπω αρχίζει να καταρέει;

Δημοσ.

πρώτα απ'όλα φέρε ένα παπά!! :P

ένας ενυσχητής κιθάρας μου έπιανε αστυνομία και μάλιστα δυνατά!!

δεν είναι κάτι περίεργο, απλά οι κατασκευαστές δεν έχουν κάνει σωστή δουλειά με τη θωράκηση

έχεις κοντά σου μεγάλες κεραίες ή radar;;

Δημοσ.

Αμα λες οτι εισαι στην Υδρα σκεψου ποσα σκαφοι εχουν ερθει τον τελευταιο καιρο?

Το 99,9% απο αυτα εχουν πανω CB!

ολο και καποιο απο αυτα θα πιανουν τα ηχεία σου!

Δημοσ.

Λοιπόν μάλλον έχετε δίκιο! Τώρα πως γινετε να ενισχύσω αυτή την παρεμβολή και πως να την χαμηλώσω? Γίνεται? Γίνεται να το ελέγχω και να παρεμβάλομαι όπου θέλω εγώ? Τί ενισχυτή έχεις? γιατί έχω και εγώ και μιας και το βρήκαμε το κόλπο να ακούμε διάφορα, κάτι θα φανεί χρήσημο ;)

Δημοσ.

Πολύ παλαιότερα, έπιανα και εγώ ταξί (ή ήταν φορτηγά / express service ... κάτι τέτοιο) σε μια ασπρόμαυρη τηλεόραση από αυτές που ρυθμιζες τα κανάλια γυρίζοντας τα κυλινδρικά κουμπιά των καναλιών.

Angeliki, για τσέκαρε και τις θερμοκρασίες σου

Δημοσ.

Κυνηγάς ραδιοκύματα σε ένα δωμάτιο. Έχεις περισσότερες πιθανότητες να πιάσεις το λοττο παρά να βρεις ακριβώς πως κατανέμονται και αντανακλούν μέσα στο χώρο σου αυτά τα κύματα. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις αυτό που λες. Όπως επίσης δε γίνεται να παρεμβάλλεσαι χωρίς πομπό. Προς το παρόν είσαι μόνο δέκτης. Αν φταίει το καλώδιο των ηχείων, ίσως διορθώσεις το πρόβλημα με αλλαγή των καλωδίων με ακριβότερα. Αν πάλι φταίνε τα ηχεία δε μπορείς να κάνεις τίποτα (πέρα από το να τα αλλάξεις θέση ελπίζοντας ότι θα βοηθήσει). Μπορείς πάντα να τα αλλάξεις ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...