^BOOMBOOM Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Αδύνατον δεν είναι, απίθανο όμως είναι.
Luxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 κι ομως αυτη θα ειναι η πραγματικοτητα σε μερικα χρονια..
^BOOMBOOM Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Ποια θα είναι η πραγματικότητα, το να φτιάχνουμε ενήλικες κλώνους με επίκτητες αναμνήσεις απο τον δότη του DNA για να μεταμοσχευσουμε τα όργανα?
Em_Zed Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Να φτάσουμε σαυτό το σημείο δεν νομίζω, αλλά αν κρίνουμε με τα κινηματογραφικά κριτήρια -βλ. resident evil, πιστεύω οτι ο άνθρωπος θα γίνει πιο ματαιόδοξος και θα θέλει περισσότερα πράγματα. Και στην προσπάθειά τους να τα αποκτήσουν, δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει και τόσο πολύ το τίμημα. Αλλά πιστεύω οτι το πρόβλημα της υπερθέρμανσης του πλανήτη θα απασχολεί περισσότερο τους ανθρώπους και δε θα έχουν χρόνο για τέτοια θέματα..
^BOOMBOOM Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Καλα το πρόβλημα της υπερθερμανσης του πλανήτη το βλέπουμε και τώρα, έχει -3 έξω και χιονίζει.... Το τίμιμα για την καλιέργεια μοσχευμάτων ποιό είναι?
Em_Zed Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Στην περίπτωση της ταινίας ήταν 5 εκατομύρια δολάρια. Στην δική μας περίπτωση, αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο, μπορεί να είναι οποιοδήποτε, φαντάζομαι όμως οτι θα είναι κυρίως χρηματικό. Μην θέτεις όμως το θέμα της καλιέργειας μοσχευμάτων, δεν θα σου πει ο άλλος θα σε κάνω να ζήσεις περισσότερο φτιάχνοντας καινούριο boomboom κι άμα πάθεις τίποτα τον κόβω, παίρνω αυτό που θες και σε κάνω καλά. Εσύ πιθανόν να μην μάθεις ποτέ πως και τι, εσύ το μόνο που θα ξέρεις θα είναι η διαβεβαίωση πως ότι κι αν χρειαστείς -και δεν είναι ανάγκη να είναι μόσχευμα ή ιατρικής φύσης η ανάγκη σου- θα το έχεις. Ακόμα κι αν ρωτήσεις τι και πως κανείς δεν σου εγγυάται μια ειλικρινή απάντηση..
^BOOMBOOM Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Μα γιατί να φτιαχτεί νεος ^ΒΒ? Αν έχω πρόβλημα με το δεξί μου πνευμόνι (νομίζατε θα έλεγα παπάρι ε?) θα γίνεται μια καλλιέργεια ιστών και θα φτιάχνεται ενα νεο πνευμόνι υπο μορφή ανταλακτικού, δεν ξέρω πόσο θα κοστίζει αλλα αν είναι να με σώσει απο θάνατο μάλλον θα τα αξίζει. Εσύ αυτό που βλέπεις σαν απειλή είναι η άνοδος της θερμοκρασίας και ο σφαγιασμός αθώων κλώνων για μοσχευματα?
Em_Zed Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Πήραμε την περίπτωση του σφαγιασμού,όπως λες, σαν παράδειγμα από την ταινία. Μακάρι να υπάρχει περίπτωση να φτιάχνεται ανταλλακτικό για το νέο σου δεξί πνευμόνι με νόμιμους και... αναίμακτους τρόπους. Απλά λέω οτι όπως και στην ταινία, μπορεί να υπάρξει εναλλακτική λύση, κάθε άλλο παρά νόμιμη -ίσως και πιο γρήγορη και πιο φθηνή για να χτυπήσει τον νόμιμο ανταγωνισμό- στην οποία να σκεφτείς να υποκύψεις χωρίς να ξέρεις και πολλές λεπτομέρειες. Εμένα αυτό που μου έβγαλε η ταινία ως απειλή, και με έκανε να σκεφτώ, είναι μέχρι που είναι ικανός να φτάσει ένας άνθρωπος. Ποια όρια θα είναι σε θέση να θέσει στον εαυτό του και πόσο θα σκεφτεί πριν τα περάσει.
john1987 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Πήραμε την περίπτωση του σφαγιασμού' date='όπως λες, σαν παράδειγμα από την ταινία. Μακάρι να υπάρχει περίπτωση να φτιάχνεται ανταλλακτικό για το νέο σου δεξί πνευμόνι με νόμιμους και... αναίμακτους τρόπους. Απλά λέω οτι όπως και στην ταινία, μπορεί να υπάρξει εναλλακτική λύση, κάθε άλλο παρά νόμιμη -ίσως και πιο γρήγορη και πιο φθηνή για να χτυπήσει τον νόμιμο ανταγωνισμό- στην οποία να σκεφτείς να υποκύψεις χωρίς να ξέρεις και πολλές λεπτομέρειες. Εμένα αυτό που μου έβγαλε η ταινία ως απειλή, και με έκανε να σκεφτώ, είναι μέχρι που είναι ικανός να φτάσει ένας άνθρωπος. Ποια όρια θα είναι σε θέση να θέσει στον εαυτό του και πόσο θα σκεφτεί πριν τα περάσει.[/quote'] Ετσι.Το θεμα δεν ειναι ο τροπος,αλλα η κεντρικη ιδεα,η απληστια του ανρθωπου και η αλλαζονεια του.... Εννοειται κατα τη γνωμη μου οτι ακριβως οπως εγινε στην ταινια το ολο σεναριο,δε θα μπορουσε να γινει ποτε λογω των οριων που υπαρχουν στη φυση....Βεβαια, καπως σχετικες παρανομες δραστηριοτητες υπαρχουν...(οπως εμποριο οργανων)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.