Προς το περιεχόμενο

The Island.

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H ταινια ειναι καλη μεχρι το σημειο που σκοτωνετε ο Μπουσέμι, μετα το ξεφτιλιζουν. Προσπαθουν να βαλουν ολα τα ειδη ταινιων σε μια.

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την είδα και γω χτες.Μέτρια έως σχεδόν καλή μπορώ να πω.Ένα 7 στα 10 θα της έβαζα.Αλήθεια μέτρησε κανείς από σας πόσα "Run", "Go" και "Come on" ειπώθηκαν στην ταινία;!!:razz:Εγώ πάντως μέτρησα καμία 10αριά "Run"!:razz:

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν μιας κι εγώ τώρα την είδα σε DVD, να πω αυτό που με συγκλόνισε περισσότερο:

Απίστευτη ποιότητα εικόνας! Έπαθα μεγάλη πλάκα. Ίσως η καλύτερη ταινία που έχω δει ποτέ στην ζωή μου σε θέμα διαύγειας χρωμάτων και ευκρίνιας.

Ειδικά στην LG 42'' PLASMA που την είδα επίτηδες για 2η φορά, δεν πίστευα οτι η εικόνα θα ήταν τόσο καθαρή. Μιας που και η συγκεκριμένη TV "τιμωρεί" τις εικόνες χαμηλής ποιότητας / ανάλυσης.

Ο συνδιασμός των παραπάνω μαζί με την καταπληκτική δράση (ανά διαστήματα τουλάχιστον) με έκανε να την ευχαριστηθώ με το παραπάνω. Σίγουρα είχε και κάποια μεινοεκτήματα αλλά για μένα το 2ωρο ήταν απολαυστικό.

ΥΓ: Πολύ διαφήμιση πάντως. ADIDAS, XBOX, MSN, NOKIA ήταν τα πιο κραυγαλέα....

ΥΓ2: Το να ζητάτε μια ταινία να είναι ρεαλιστική, είναι άδικο. Ναι 2 άτομα μπορούν να σώσουν τον κόσμο. Και μάλιστα και δύο πρέπει να είναι και να σώσουν και τον κόσμο. Γιατί; Μα αν πέθαιναν με την πρώτη σφαίρα, τότε η ταινία θα τελείωνε σε ένα 1/2ωρο, so what's the point? Αν οι ήρωες δεν ήταν 2 αλλά 500 για να είναι πιο ρεαλιστικό (λέμε τώρα) με ποιόν θα ταυτιζόταν ο θεατής; Ποιόν να πρωτομάθει; Άσε που το ζευγάρι (άντρας+γυναίκα) δίνει υλικό στο σενάριο (έρωτες, ειδύλλιο κτλ). Και τέλος την ταινία την βλέπουμε για να δούμε αυτά που δεν γίνοντε στην πραγματικότητα, και όχι να αναλύσουμε μετά "μα πως έγινε εκείνο", "αυτό δεν γίνεται" , "ουυυυυυ, μούφα!!!" κτλ. ;-)

Δημοσ.

ΥΓ2: Το να ζητάτε μια ταινία να είναι ρεαλιστική' date=' είναι άδικο. Ναι 2 άτομα μπορούν να σώσουν τον κόσμο. Και μάλιστα πρέπει να είναι δύο και πρέπει να σώσουν τον κόσμο. Γιατί; Μα αν δεν έσωζαν τον κόσμο και πέθαιναν με την πρώτη σφαίρα, τότε η ταινία θα τελείωνε σε ένα 1/2ωρο, so what's the point? Αν οι ήρωες δεν ήταν 2 αλλά 500 για να είναι πιο ρεαλιστικό (λέμε τώρα) με ποιόν θα ταυτιζόταν ο θεατής; Ποιόν να πρωτομάθει; Άσε που το ζευγάρι (άντρας+γυναίκα) δίνει υλικό στο σενάριο (έρωτες, ειδύλλιο κτλ). Και τέλος την ταινία την βλέπουμε για να δούμε αυτά που δεν γίνοντε στην πραγματικότητα, και όχι να αναλύσουμε μετά "πως έγινε εκείνο", "αυτό δεν γίνεται" κτλ. ;-)[/quote']

Σωστός!Συμφωνώ απόλυτα!

Δημοσ.

Μόλις την είδα, κλασσική ταινία - κλωτσοπατινάδα Michael Bay, αλλα χωρίς τις άπειρες χοντράδες και με μια απλή μεν αλλα ενδιαφέρουσα και αξιοπρεπή υπόθεση.

Η εικόνα είναι όπως και στις άλλες ταινίες του πολύ στυλιζαρισμένη, με slow motion κλπ και φανταστικές σκηνές δράσης χωρίς φηνά cgi.

Σαν περιπέτεια αξίζει και είναι πολύ καλή, σαν ιστορία δεν έχει ιδιαίτερο βάθος.

ΥΓ. Το Cadillac Cien απίστευτο, στη ταινία θα δείτε πολλά προτώτυπα αυτοκίνητα που έχουν παρουσιαστεί σε εκθέσεις τα τελευταία 5 χρονια.

Δημοσ.

Την είδα κι εγώ την ταινία, αν και λίγο καθυστερημένα. Ξέρω οτι στην αρχή της κυκλοφορίας την είχα θάψει επειδή αντιπαθώ τον μπει, αλλά - δεν το πιστεύω αυτό που θα πω - η ταινία μου άρεσε. Αυτό που ειπώθηκε και παραπάνω, για τις εικόνες και τα χρώματα, ήταν το πρώτο που με εντυπωσίασε, ακόμα και στην 17αρα του pc. Τα χρώματα ήταν τα κατάλληλα, άλλοτε ψυχρά και απρόσωπα και άλλοτε έντονα και ζεστά και τα πλάνα ήταν προσεγμένα μέχρι και στην μικρότερη λεπτομέρεια. Αν και είναι στυλιζαρισμένα υπέρ το δέον, είναι χάρμα οφθαλμών.

Παρόλο που θέλω να του σπάσω τα μούτρα, παραδέχομαι οτι η ταινία σε κρατάει σε αγωνία, ειδικά τα πρώτα 30-40 λεπτά.. Μετά βέβαια το γ@μάει - φυσικά, για τον μπέι μιλάμε!- με την πτώση του R από το κτίριο και την επιβίωση.. Η σκηνή στον αυτοκινητόδρομο όμως πολύ εντυπωσιακή. Και κάτι αλλο που μου την έσπασε...αυτό το run!!! Jesus, το είπαν 8 φορές;; Αυτό και το go, go.

Το σενάριο μου φάνηκε πολύ 'τρομακτικό'. Όχι τόσο για την υποτιθέμενη μόλυνση, όσο για το τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος για να ζήσει παραπάνω, για να παραμείνει νέος και όμορφος. Ποιος από εμάς αν είχε τέτοια ευκαιρία, και χρήματα φυσικά, δεν θα το σκεφτόταν; Εγώ πάντως δεν ξέρω αν θα έλεγα όχι με την μία..

Τώρα, αν ήμουν γυναίκα, θα είχα μεγάλο πρόβλημα μαυτή τη γκόμενα.. τη σκάρλετ. Η κοπέλα είναι μόλις 22 μαίων, και είναι και γυναικάρα -το ξανθό της πάει φο-βε-ρά- και καλή ηθοποιός. Και το χειρότερο; Ο φακός την λατρεύει την π@τάνα... Δεν υπάρχει ένα πλάνο που να της βγάζει κάτι άσχημο. Ακόμα και στραπατσαρισμένη και φοβισμένη, βγαίνει σέξυ. Μάλλον φταίνε τα χείλη της, που είναι μονίμως μισάνοιχτα.. Πως θα αντέξω να την ξαναδώ την πέμπτη στο match point ?

Αν και περίμενα τα χειρότερα, πέρασα πολύ καλά παρακολουθώντας την και θα την ξαναδώ σε μεγάλη οθόνη με καλό ηχοσύστημα. Ένα πολύ καλό action movie που στέκεται μια χαρά, αρκεί να παραμείνεις στην επιφάνεια των όσων βλέπεις. 7,5/10

Δημοσ.

παντως,αυτο που μου την εσπασε ειναι οτι η ταινια θα μπορουσε να προσφερει πολυ πιο πολυ προβληματισμο με τετοιο σεναριο...αλλα χαριν του action δυστυχως δε συνεβη κατι τετοιο.

Δημοσ.

spoilers:

Οσον αφορά την υπόθεση αυτό που δεν μου άρεσε ήταν καταρχήν η απαισιοδοξία πως για να φτιάξεις ανθρώπινα 'ανταλακτικά' θα πρέπει να φτιάξεις ανθρώπους ενσυνείδητους και να τους πετσοκόψεις λες και για να φτιάξεις ενα πιστόνι για μια κορόλλα πρέπει να φτιάξεις μια δευτερη κορόλα και να την κοματιάσεις και επίσης δεν μου άρεσε το 'μεταφυσικό' των επίκτητων αναμνήσεων των κλόνων'.

Δημοσ.

Την ειδα και εγω χτες την ταινια και ηταν αρκετα καλη αν και συμφωνω οτι αυτο με το "r" ηταν παρατραβηγμενο...Αυτο που με φοβιζει ειναι οτι δεν ειναι αδυνατον να συμβει η ιστορια της ταινια στην πραγματικοτητα στο μελλον ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...