Προς το περιεχόμενο

The Island.

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και τι κάνουν όταν αυτά προβάλλονται στους κινηματογράφους; Κλείνουν μάτια και αυτιά;

Εγώ προσωπικά δεν τραβάω ιδιαίτερο ζόρι με τα spoilers,αλλά μόλις περιέγραψες τι έκανε ένας φίλος μου με το trailer του episode3! :)

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και τι κάνουν όταν αυτά προβάλλονται στους κινηματογράφους; Κλείνουν μάτια και αυτιά; :roll:

Προσωπικα σκυβω το κεφαλι και αφοσιωνομαι στα

ποπ κορν μου :mrgreen:

Δημοσ.
Και τι κάνουν όταν αυτά προβάλλονται στους κινηματογράφους; Κλείνουν μάτια και αυτιά; :roll:

Επίσης συζητάς με τους διπλανούς, τσεκάρεις την αίθουσα μπας και έχει κανένα καλό μωρό και διάφορες άλλες ασχολίες.

Εγώ γενικά τα κοιτάω τα τρέιλερ, γιατί έχω αρχίσει να νιώθω ότι είναι μια μορφή τέχνης (εντάξει, αυτό είναι ψέμα). Μα μου φαίνονται πολύ δουλεμένα τα άτιμα! Πάντως το τρέιλερ του Island δεν το έχω δει, αλλά ακόμα και να το έχω δει, δε θυμάμαι το συγκεκριμένο σημείο και όταν θα δω την ταινία θα το έχω κατα πάσα πιθανότητα ξεχάσει.

By the way, μια ταινία που πήγα και είδα χωρίς να ξέρω τίποτα γι'αυτήν (ούτε καν τον τίτλο της δεν είχα προσέξει), ήταν το truman show. Το μόνο που ήξερα είναι ότι παίζει ο jim carrey, οπότε πήγα σκεπτόμενος "Θα δούμε μια τον jim να κάνει γκριμάτσες. Φάση θα έχει." E, λοιπόν, δεν είχα πάρει χαμπάρι τι συνέβαινε μέχρι τη μέση της ταινίας! Δείτε το με αρκετά ανοιχτό μυαλό και θα δείτε ότι δε φαίνεται. Αυτά που λένε οι ηθοποιοί στην αρχή, θεωρείς ότι τα λένε για την ταινία "truman show" και όχι για τo κανονικό "truman show".

Μόλις συνειδητοποίησα ότι έχουμε ξεφύγει εντελώς από το θέμα. Sorry. Σταματάω εδώ.

Δημοσ.

Τελικά πήγε κανείς να δει την ταινία; Αξίζει να τη δούμε; Ή απλά είναι λεφτά για πέταμα; Ρωτώ γιατί ήδη στην πόλη μου άρχισε η προβολή της και θα ήθελα να ξέρω!

Δημοσ.

Tin ida telika htes ke eno xeknise dinata, me kourase poli sti mesi.Apla parakolouthousa tin mia skini katadioxis meta tin alli ke elega "orea tha teliosoume pote?"

Apoklistika gia DVD

Δημοσ.
Τελικά πήγε κανείς να δει την ταινία; Αξίζει να τη δούμε; Ή απλά είναι λεφτά για πέταμα; Ρωτώ γιατί ήδη στην πόλη μου άρχισε η προβολή της και θα ήθελα να ξέρω!

Εγιναν καποιες κριτικες στα ποιο πανω posts.

Δημοσ.

Me anevase tromera mexri thn mesh alla apo to shmeio pou tous vriskoun panw sthn tampela kai tous kynhgoun arxise na xanei to endiaferon to pragma. Eidika to pws epiviwsane thn ptwsh ths tampelas me ksenerwse teleiws. Afta den ginontai oute stis metafores comics ths marvel.

Toulaxiston den eixe tis gnwstes amerikanies pou mas eixe synh8isei o bay.

Epishs h mhxanh pou odhgaei o Ewan den ekane akrivws idio hxo me ta pod racers tou Phantom Menace????

Δημοσ.

nomizo oti oloi katalhgoume sto idio symperasma, sympathitiko tainiaki pou blepetai euxarista alla xanei arketa kai kourazei apo to shmeio kai meta pou o bay arxizei na to gyrnaei se action movie me synexomenes katadiokseis. Apo kati mr & mrs smith pantos aksizei perisotero ta lefta tou eisithriou (h bandwith hehe)

Δημοσ.

pedia exei vrei kanenas pouthena to trailer ? katevasa ena pou einai se rar alla thelei password !! psaxno san xazo tin mousiki pou akougete sto trailer apla katapliktiko kommati !

Δημοσ.
pedia exei vrei kanenas pouthena to trailer ? katevasa ena pou einai se rar alla thelei password !! psaxno san xazo tin mousiki pou akougete sto trailer apla katapliktiko kommati !

http://www.apple.com/trailers/dreamworks/the_island/'>http://www.apple.com/trailers/dreamworks/the_island/

και γενικά trailers εδώ:

http://www.apple.com/trailers/

Δημοσ.

kala milame exo ksefigei alla skeftome kai alla grafo !!!

sto proigoumeno mou post ennoousa an eixe vrei kanenas to soundtrack !!

sorry alla to mialo mou exei paei taksidi se ena nisi :) :-P

Δημοσ.

πολυ καλη η ταινια! η υποθεση μαμουσε. η σκαρλετ το ιδιο!!

παντως πολυ επιστημονικη φαντασια! 2 ανθρωποι καταφεραν να αλλαξουν ολο τον κοσμο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...