Προς το περιεχόμενο

The Island.

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτιμώ να βλέπω το τρειλερ και να καταλαβαίνω το 80% της υπόθεσης από το να βλεπω ολόκληρη την ταινία και να μην καταλαβαίνω τίποτα. :)

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
to trailer mou arese poly! Mallon 8a thn parw na thn dw se kanena DVD :)

Πορώθηκες δηλαδή τόσο πολύ που δε θα την δεις στο σινεμά αλλά σε DVD!!!Πω πω πόρωση μιλάμε!!:razz:

Δημοσ.

Oταν μια ταινία δείχνει στο τραιλερ ολη (ΜΑ ΟΛΗ) την πλοκη της ταινίας , ε χάλι θα είναι ...

Στο κάτο κάτω η καλύτερη ταινία του bay ήταν μέτριοτατη για εμένα (the rock). Παρόλα αυτά οι ταινίες του είναι τέλειες για να μαζευτούμε παρέα και να ξεσκιστούμε στα γέλια.

Δημοσ.

kai egw kapou ekei 8a to topo8etousa 6-

an kai xekinaei me tis kalyteres prodiagrafes exelisete ligo perierga (kilia -drash - kilia - mpam mpoum klp)

standar kalos o ewan an kai den ta edwse kai ola sto rolo... oso gia to scarletaki... starletaki!

Δημοσ.
Εξάλλου όλοι ξέρουμε ότι τα Αμερικανάκια είναι χαζά!

ποτε ηταν η τελευταια φορα που πηγες στο φεγγαρι?

Δημοσ.

asteroids rocks :wink: foberh poiothta

Loipon, den to teleiosa akoma to ergaki, thelei kana misaoro, alla einai poly kalo an analogistoume oti einai allo ena blockbuster tou michael bay. Apla apo ena shmeio kai meta einai gemato drash, efe kai kynhghta kai me ekneurise, nai men gamata ta efe alla an htan autes oi skhnes kana 10lepto ligoteres den tha me xalage. Basika arxizei me poly story kai gnorimia stous xarakthres, to periballon kai ti paizei me tous giatrous kai meta ksafnika to mamaei se action scenes afhnontas to story sthn akrh.

Oi idees ths tainias einai endiaferouses an kai miazei san ena migma apo idees apo alles tainies, blepe gataca, total recall, judge dred, I robot, blade runner, minority report, logans runn, kai genikos oti sci fi movie sas erxetai sto myalo. Einai pantos vissually poly kalo kai tolmo na po oti se auton ton tomea exei kanei kalh doulia o bay. Epishs cregor kai scarlet einai euxaristoi stous rolous tous. To arnhtiko einai oti mperdeuei pola pragmata, th mia miazei me sci fi thriller, thn allh me comedy, thn allh action movie,allote pernaei koinonika mynhmata.... Kai o titlos einai ligo paraplanhtikos, perimena kati se styl LOST h Survivor alla den exe kamia sxesh. In your face kanonika kai oi diafimiseis ths puma, ths nokia ......kai alla product placements mes sthn tainia.

Opote an afhsoume kapia plot holes sthn akrh, thn eleipsh authentikothtas kai kainourion ideon, ta polla action scenes tou bay pou san paidaki pali anatinasei oti kineitai, nomizo oti to tainiaki blepetai euxarista

6.5 -7 /10

Δημοσ.

Για την ταινία δεν έχω όρεξη να πω πολλά πράγματα,πάντως και dvd να την δείτε δεν χάνετε και πολλά πράγματα.Μην πάτε όμως στο site του αθηνοράματος γιατί ο κριτικός μέσα στην άπειρη σοφία του θεώρησε σωστό να χαλάσει όλη την πρώτη ώρα της ταινίας αποκαλύπτοντας το "μυστικό" της ταινίας.

Βέβαια michael bay χωρίς κυνηγητά εκρήξεις πιστολίδι δεν γίνεται,απορώ πως άντεξε στην πρώτη ώρα της ταινίας χωρίς δράση..Πάντως η ταινία πάτωσε στην Αμερική γιατί για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως δυστυχώς ο κόσμος εκεί δεν γουστάρει mainstream sci-fi ταινία εκτός και αν λέγεται star wars,anyway το πήρε το μήνυμα ο Bay ετοιμαστείτε για Bad boys 3 "badder than ever"

Δημοσ.
Μην πάτε όμως στο site του αθηνοράματος γιατί ο κριτικός μέσα στην άπειρη σοφία του θεώρησε σωστό να χαλάσει όλη την πρώτη ώρα της ταινίας αποκαλύπτοντας το "μυστικό" της ταινίας.

? στο trailer δειχνει και τους δυο tom linkoln μαζι και ο ενας λεει "dont shoot him i need him hes my clone" δηλαδη...?:P

Δημοσ.
? στο trailer δειχνει και τους δυο tom linkoln μαζι και ο ενας λεει "dont shoot him i need him hes my clone" δηλαδη...?[/color']:P

επίσης μην διαβάζετε τα ποστ του epote γιατί περιέχουν σπόιλερς (αν κατάλαβα καλά) ;-) Ούτως ή άλλως δεν θα την έβλεπα πάντως, οπότε...

Δημοσ.

Mπράβο epote τώρα το χάλασες και για τους χρήστες του forum,και ποιός σου λέει ότι όλοι έχουν δεί το trailer?Μου αρέσει που είχες ζητήσει κάποτε το ban κάποιου που είχε βάλει κάτι spoilers...

Επίσης οι περισσότεροι πια δεν βλέπουν καν τα trailer αφού είναι γνωστό πως είναι τίγκα στα spoilers.

Δημοσ.

Αν και δε νομίζω να είναι πολλοί αυτοί που δεν έχουν δει το trailer (εγώ πρέπει να το έχω δει πάνω από 10 φορές και το έχω μάθει απ'έξω), έκανα edit τα posts.

Επίσης οι περισσότεροι πια δεν βλέπουν καν τα trailer αφού είναι γνωστό πως είναι τίγκα στα spoilers.

Και τι κάνουν όταν αυτά προβάλλονται στους κινηματογράφους; Κλείνουν μάτια και αυτιά; :roll:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...