lazaross Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Πως σας φανηκε το trailer της ταινιας; θα πατε να την δειτε; το επισημο site εδω
PETROS13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 καλή φαίνεται η ταινία...για το αν θα παω να τη δω βέβαια παίζεται...λογικά τη βδομάδα που θα βγει θα είναι η καλύτερη....
knox Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Ενδιαφέρουσα η υπόθεση, ενδιαφέρουσα και η πρωταγωνίστρια... Θα δείξει
nthanasis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 emena prosopika to trailer mou arese poli kai thelo poli na tin do auti tin tainia elpizo na min apogoiteuto ........
Guerriero4 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 tin proti fora pou eida to trailer, den mou fanike kalo, ti deuteri pou to proseksa kalutera mou fanike endiaferon.. pote bgainei sto cinema?
mert Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Fainetai endiaferoysa.An kai patwse sto americanico box office exontas kanei mono eispra3eis ths ta3ews twn 30mil enw to budget einai 100mil !!!
The Crow Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Fainetai endiaferoysa.An kai patwse sto americanico box office exontas kanei mono eispra3eis ths ta3ews twn 30mil enw to budget einai 100mil !!! Μην κρίνεις μια ταινία μόνο από το ότι πάτωσε στην Αμερική!Εξάλλου όλοι ξέρουμε ότι τα Αμερικανάκια είναι χαζά!Κάτσε να την δούμε και μεις οι Έλληνες και τότε τα λέμε!:razz:Μπορεί να είναι όντως πατάτα αλλά να μην παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις.
mert Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Μην κρίνεις μια ταινία μόνο από το ότι πάτωσε στην Αμερική!Εξάλλου όλοι ξέρουμε ότι τα Αμερικανάκια είναι χαζά!Κάτσε να την δούμε και μεις οι Έλληνες και τότε τα λέμε!:razz:Μπορεί να είναι όντως πατάτα αλλά να μην παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις. Pare3hghsh den ebgala to symperasma oti 8a einai patata apo to box office.Alla patata mporei na einai oytws h allws blepe Michael Bay :wink: .An kai thn tainia a3izei na thn doyme mono kai mono gia thn Scarlett :razz:
The Crow Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 An kai thn tainia a3izei na thn doyme mono kai mono gia thn Scarlett :razz: Σωστός!!!!!:wink:
Em_Zed Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Αυτός ο άθρωπος μου τη δίνει... ο μπέυ. Δε ξέρω, τον είχα δει μια φορά που μίλαγε για μια ταινία, κι είχε ένα υφάκι, και καλά, εγώ μπορώ να κάνω τα πάντα και προσκυνάτε με... σιγά ρε μάγκα! Οποιοςδήποτε άλλος σκηνοθέτης θα με έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη να πάω να τη δω...Μια χαρά το τρέιλερ, αλλά μόλις είδα μια σκηνή που ένα αμάξι πετάγεται στον αέρα, και εκρήξεις..ξενέρωσα. Dont get me wrong, και τώρα θα πάω να τη δω, λόγω Σκάρλετ. Τι μας έχει κάνει αυτή η κοπέλα...
konnak Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Το παν είναι να ξέρεις τι (θα) πας να δεις... Michael Bay Director - filmography: The Island (2005) Bad Boys II (2003) Pearl Harbor (2001) Armageddon (1998) The Rock (1996) Bad Boys (1995) ...Δε ξέρω' date=' τον είχα δει μια φορά που μίλαγε για μια ταινία, κι είχε ένα υφάκι, και καλά, εγώ μπορώ να κάνω τα πάντα και προσκυνάτε με... σιγά ρε μάγκα! ...[/quote'] Σοβαρά μιλάς; Δηλαδή, Scorsese, Coppola και λοιποί τι υφάκι θα 'πρεπε να έχουν; Για τον Bay και το "σόι" του (βλέπε Jerry Bruckheimer), θα χρησιμοποιήσω μια ατάκα του Woody Allen: the giant "So what?". Κρίμα μόνο για το cast (Ewan και Scarlett). ΥΓ: Χώρια ότι από το trailer καταλαβαίνεις roughly το 80% της υπόθεσης.
MariaTs. Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Μπήκα στην ιστοσελίδα της ταινίας που έδωσε ο lazaross, είδα ότι έχει πολύ καλά εφέ και μετά διάβασα τα υπόλοιπα posts. Η λίστα με τις ταινίες που έχει κάνει ο Bay και δίνει ο konnak με κάνει να καταλάβω πως θα είναι άλλη μία εφετζίδικη ταινία. Nησί δεν είδα στα πλάνα και τελικά η Scarlett θα είναι αυτή που θα αναδειχθεί! Πάντως όπως και να'χει είτε αξίζει το σενάριο, είτε όχι' τα εφέ αξίζουν (έστω αυτά τα λίγα που δίνουν στην ιστοσελίδα) και γενικά θα περάσει ένα ευχάριστο 2ωρο! Άντε να τη δούμε και στην Ελλάδα, για να'χουμε να λέμε μετά ...για την Scarlett βέβαια!
john1987 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 οντως ενδιαφερουσα ακουγεται η ταινια...ο τιτλος της μου θυμιζει κατι πολυ αστειο.... ενας συμμαθητης μου στο γυμνασιο(λιγο χαζουλης) οταν τον ειχε ρωτησει η αγγλικου τι σημαινει island αυτος ειπε ισλανδια!!!!!!!μποιννννννννννγγγγκκκκκκ! υστερογραφο:και εμεις αμερικανακια ειμαστε εφοσον υιοθετουμε τον ιδιο τροπο ζωης... και γενικα ειναι λιγο ρατσιστικο να αποκαλειται ενας λαος χαζος... Ελληνας ειμαι και εγω,μην αρπαζεστε!
lazaross Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 the island λεγεται, επειδη τους πανε ολους σε ενα απομονωμενο νησι και μετα τους σκοτωνουν.. Χώρια ότι από το trailer καταλαβαίνεις roughly το 80% της υπόθεσης.και αυτο ειναι κακο; αν δεν καταλαβαινες την υποθεση δεν θα πηγαινες και να το δεις.. στα περισσοτερα trailer ετσι γινεται.
nthanasis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 kamia fora einai kako giati an skefteis oti to to trailer tou fight club me tin tainia kamia sxesi Oli i tainia sou sou prokalei ekplizi se sxesi me auta pou perimenes na deis apo to trailer sou dixnei 1000 fores parapano auto thelei na pei kai oxi opos alla trailer tainion pou sou dixnoun tis kaliteres skines kai meta xeneroneis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.