naknak Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Καταρχήν Καλησπέρα σας. Και για να μπαίνουμε σιγά σιγά στο θέμα μας, η κατάσταση έχει ως εξής: Προ μηνός έβαλα στον Η/Υ μου την δορυφορική κάρτα skystar 2 και από εκείνη την ημέρα το σύστημα έχει φάει το εξής κόλλημα, ενώ και το δορυφορικό πρόγραμμα από την άποψη ήχου και τα προγράμματα video δεν έχουν κανένα πρόβλημα, όταν παίζω αρχεία ήχου ανά στάνταρ χρονικό διάστημα κολλάει σαν «σκρατσάκι». Αυτό το πρόβλημα το παρουσιάζει σε όλα τα προγράμματα αναπαραγωγής κατά τον ίδιο ακριβός τρόπο. Τα αρχεία που αναπαράγω είναι μια χαρά και δοκιμασμένα. Το ίδιο πρόβλημα προέκυψε και σε φύλο με ακριβός τον ίδιο εξοπλισμό και τρόπο. Άρα δεν είναι τυχαίο. Έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει – φταίει; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
billpeppas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Ποιά μητρική και σε ποιό ( κατά σειρά από πάνω πρός τα κάτω ) PCI Slot έβαλες την Skystar ?
naknak Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Καταρχήν σε ευχαριστώ φίλε billpeppas για το ενδιαφέρον. Έχω μία ASRock p4vm8 και την skystar την έχω βάλει στην 3η PCI η κάρτα ήχου είναι onboard αλλά ποτέ μέχρι πριν ένα μήνα δεν είχα προβλήματα παρόλο που όπως είναι γνωστό τα onboardμέρη παίρνουν μνήμη από την RAM. Υ.Γ.:Είδα ξανά τις επιδόσεις του PC ως προς την ελεύθερη RAM όταν αναπαράγω ένα κομμάτι και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Έχει άλλα 209MB ελεύθερα τουλάχιστον.
billpeppas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 για κάνε τον κόπο και μετακίνησε την Skystar στο PCI slot 2 [ ανέβα ένα slot ]
naknak Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δυστυχώς αδελφέ μια από τα ίδια. Έβαλα και τον φύλο μου να το κάνει και αυτός δεν είδε αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.