Προς το περιεχόμενο

Nec 1970GX...Tα νεύρα μου...

rista

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 2 μήνες περίπου αγοράζω την εν λογο οθόνη (nec 1970gx) 19'...

Mε το που παω λοιπόν σπίτι και την συνδέω βλέπω πως είχε ενα καμμένο pixel ασπρο κάπου στο κέντρο της οθόνης..

Χωρις πολλα πολλα την γυρνάω πίσω και μου δίνουν μια αλλη..

Παω λοιπόν σπίτι,συνδέω την καινουρια που μου έδωσαν και τι να δω??

Αυτη την φορα ενα subpixel καμμενο (κοκκινου χρώματος) λιγο πιο πανω απο την taskbar των windows... :mad: :mad:

Δεν γ....ται λεω? θα την κρατησω διοτι δεν βαράει και πολυ στο μάτι το καμμένο subpixel.. :X

Σήμερα λοιπον το πρωι ξύπναω..Καθαρίζω την οθόνη απο τις σκόνες με ενα στεγνό πανάκι πολύ απαλά..Ανοιγω το Pc και τι να δω????

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΚΑΤΟ SUB PIXEL ΚΑΜΜΕΝΟ!!!!!!ακριβως ιδιο κοκκινο με το αλλο λιγο πιο πάνω δεξιά της οθόνης.. :mad: :mad: :mad: :evil: :evil:

Ρε παιδια για πεστε μου.. Ειμαι τοσο γκαντεμης και μου ετυχε 2 φορες ελλατωματικο προιον?? Η το συγκεκριμενο μοντέλο ειναι για πέταμα και δεν αξιζει μία??(τοσο ευκολα καίγονται τα pixel?)

Ενω ρε γαμοτο φαινεται τοσο καλη οθόνη..τι να πω ρε? Eδωσα και 550 εuro χαλαλι της, αλλα τζαμπα λεφτα μαλλον... :-x

Δημοσ.

Για το συγκεκριμένο μοντέλο έχουν ακουστεί αρκετά παράπονα για τη συχνότητα

των καμμενων πίξελ. Αυτό πάντως σε καμμία περίπτωση δεν αρκεί για να χαρακτηριστεί ένα μοντέλο "για πέταμα". Άλλωστε για τις περισσότερες εταιρίες, λόγω σύχνότητας, τα καμμένα πίξελ δεν θεωρούνται ελάττωμα, αλλά "αναγκαίο κακό" της τεχνολογίας lcd (γι αυτό και οι ανάλογες εγγυήσεις). Η εγγύηση της NEC, αν θυμάμαι καλά, καλύπτει το ένα καμμένο subpixel αλλά όχι το ένα καμμένο pixel. Έχε αύτο υπόψη σου αν πας για νέα αλλαγή.

Δημοσ.

Aκούστε το πιο κουφό τώρα..

Εκει που επαιζα ενα παιχνιδι στο pc σημερα,και επειδη το παιχνιδι ήταν σκοτεινό και φαινόταν πολυ το 2ο καμμενο pixel, Απο τα νευρα μου έβαλα το δάχτυλο μου πάνω στο pixel και το πίεσα λιγο και ξερεται τι συνέβηκε?? Ως δια μαγειας εξαφανίστηκε.. :shock: :shock: :shock:

Πηγα να κάνω το ιδιο και στο αλλο αλλα τζίφος..εκεινο εξακολουθει να υπάρχει...

Τα συμπεράσματα δικά σας..μετα απο αυτό δεν ξέρω τι άλλο να πω.. :confused:

Δημοσ.
Aκούστε το πιο κουφό τώρα..

Εκει που επαιζα ενα παιχνιδι στο pc σημερα' date='και επειδη το παιχνιδι ήταν σκοτεινό και φαινόταν πολυ το 2ο καμμενο pixel, Απο τα νευρα μου έβαλα το δάχτυλο μου πάνω στο pixel και το πίεσα λιγο και ξερεται τι συνέβηκε?? Ως δια μαγειας εξαφανίστηκε.. :shock: :shock: :shock:

Πηγα να κάνω το ιδιο και στο αλλο αλλα τζίφος..εκεινο εξακολουθει να υπάρχει...

Τα συμπεράσματα δικά σας..μετα απο αυτό δεν ξέρω τι άλλο να πω.. :confused:[/quote']

auto pou ekanes me to daxtulo proteinetai ws mia pithani lusi enos kamenou subpixel! omologw pws eisai o prwtos pou vriskw na to petuxenei :)

exw ki egw tin idia othoni me ena subpixel galazio panw aristera.. fenetai mono se skoura backgrounds (kai dustixws den ftiaxnetai me to daxtulo!! :D) kai i egguisi me kaluptei na allaksw othoni alla den mpainw stin diadikasia. meta apo sunexomena emails me tin infoquest anakalupsa pws an pas pisw tin othoni me ena "egxrwmo" subpixel stin allazoun alla i egguisi den upostirizei MAURA (i skoteina) kamena pixels opote an stin allagi sou katsei tetia othoni meneis aggalia me ta maura pixelakia (-ki) sou (kati pou den mou legane mexri pou diavasa tin egkuisi sto site tis infoquest!! dld an den anakalupseis pragmata monos sou trexa gureue)! kati fusika pou den anaferoun sto site kanenos katastimatos kai apla lene oti i othoni exei zero pixel warranty!

vevea oso exeis fwteina pixel mporeis na tin epistrefeis pisw.

kata t' alla einai wraio monitor ;)

Δημοσ.
auto pou ekanes me to daxtulo proteinetai ws mia pithani lusi enos kamenou subpixel! omologw pws eisai o prwtos pou vriskw na to petuxenei :)

exw ki egw tin idia othoni me ena subpixel galazio panw aristera.. fenetai mono se skoura backgrounds (kai dustixws den ftiaxnetai me to daxtulo!! :D) kai i egguisi me kaluptei na allaksw othoni alla den mpainw stin diadikasia. meta apo sunexomena emails me tin infoquest anakalupsa pws an pas pisw tin othoni me ena "egxrwmo" subpixel stin allazoun alla i egguisi den upostirizei MAURA (i skoteina) kamena pixels opote an stin allagi sou katsei tetia othoni meneis aggalia me ta maura pixelakia (-ki) sou (kati pou den mou legane mexri pou diavasa tin egkuisi sto site tis infoquest!! dld an den anakalupseis pragmata monos sou trexa gureue)! kati fusika pou den anaferoun sto site kanenos katastimatos kai apla lene oti i othoni exei zero pixel warranty!

vevea oso exeis fwteina pixel mporeis na tin epistrefeis pisw.

kata t' alla einai wraio monitor ;)

Φιλε μου ένα πράμα είναι σίγουρο,αμα πάω να την αλλαξω,(την αγόρασα απο Κοτσόβολο) και να μου δώσουν μια άλλη οθόνη Δεν θα την δεχτώ εαν πρώτα δεν δοκιμάσω εκεί την καινούρια!!! κορονα γράμματα εγω δεν θα ξαναπαίξω διότι τα λεφτά της είναι πολλά! :|

Οσο για την τεχνολογία της όντως απο απεικόνειση χρώματα και απόκριση σκίζει γι αυτό και την διάλεξα! ιδιως μου έκανε εντύπωση η τεχνολογία opticlear που έχει και που καμια άλλη δεν είχε απο τις υπολειπες φίρμες.. :-P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...