Προς το περιεχόμενο

Και μετά το τέλειο πληκτρολόγιο, ήρθε και το τέλειο mouse (προσωπική άποψη πάντα)!

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Paredwse' date=' απο την στιγμη που δεν σου δινει την ευκαιρια να το πεταξεις (επειδη σε εκνευρισε ο υπολογιστης) στον πλησιεστερο τοιχο με ανεση (λογω του οτι το κραταει το καλωδιο) τι να το κανεις το ρημαδι? :D ;)

[...']

Ωχ, δεν την είχα σκεφτεί αυτή την παράμετρο! :lol:

Αυτό μάλιστα, αυτό είναι επιχείρημα! :D

Δημοσ.
Paredwse' date=' απο την στιγμη που δεν σου δινει την ευκαιρια να το πεταξεις (επειδη σε εκνευρισε ο υπολογιστης) στον πλησιεστερο τοιχο με ανεση (λογω του οτι το κραταει το καλωδιο) τι να το κανεις το ρημαδι? :D ;)

[/quote']

Χμμμ...

Μαλλον αστοχη η παρατηρηση. Το ποντικι ειναι της Apple. Μπορει να ειναι συμβατο με τα Windows αλλα απευθυνεται κυριως στον χρηστη του Mac OS X. Το οποίο σημαινει πως η σκηνη "πεταω το ποντικι στον τοιχο επειδη με εκνευρισε ο υπολογιστης" ειναι εκτος πεδιου πραγματικοτητας :D

• Super Moderators
Δημοσ.
Χμμμ...

Μαλλον αστοχη η παρατηρηση. Το ποντικι ειναι της Apple. Μπορει να ειναι συμβατο με τα Windows αλλα απευθυνεται κυριως στον χρηστη του Mac OS X. Το οποίο σημαινει πως η σκηνη "πεταω το ποντικι στον τοιχο επειδη με εκνευρισε ο υπολογιστης" ειναι εκτος πεδιου πραγματικοτητας :D

Ρε Στάθη' date=' ρε Στάθη!!! :D

Ο [b']kirimis[/b] θα εννοούσε ότι τον εκνεύρισε ο υπολογιστής με Windows - καθότι, όπως σημειώνεις κι εσύ, το συγκεκριμένο ποντίκι είναι συμβατό με WinXP και Win2000.

Είναι δυνατόν να σε εκνευρίσει το MacOS; Απλά οι χρήστες Windows είναι προφανώς συνηθισμένοι να πετάνε τα ποντίκια τους στον τοίχο... Ενδιαφέρον...

:-P

Δημοσ.
Epishs ehei enswmatwmeno panw tou hxeiaki gia na anaparagontai apo ekei oi ixoi tou (klik klp!).
Τωρα για τα ενσωματομενα ηχειακια... αυτο ειναι πραγματικα φρου φρου και αρωματα ανευ ουσιας.

ΔΕΝ έχει ηχειάκι τελικά.

Δημοσ.

Εμένα πάντως δεν μου αρέσει..

Δεν το βρισκω και βολικό αφού δεν έίναι ανατομικό. Δεν ξερω. ίσως έχω συνηθίσει σε logitech & MS και ότιδήποτε άλλο δεν με βολέυει.΄..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...