Προς το περιεχόμενο

Και μετά το τέλειο πληκτρολόγιο, ήρθε και το τέλειο mouse (προσωπική άποψη πάντα)!

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Mx 510 με καλό mouse pad = Το θεμα σχετικα με ποντικια κλείνει για πάντα :D

MX-510 me to QcK apo Steelpad. Opws eipes, end of the discussion !! :D

Δημοσ.

Auto einai to teleio pliktrologio! Tous esteila email, gia na dw se ti times einai kai an kaname kamia maziki paraggelia ti mporoune na kanoun...

Mou eipe oti to ena kanei 500$ kai auti i timi mporei na katebei to poli sta 200$ ean ginei maziki paraggelia! Me epifilaksi giati einai rwsoi kai den grafoun kala agglika! Tous kasanaesteila gia dieukriniseis na doume leptomeries!

Δημοσ.

vasika ego eho mac othoni tin cinema display edo kai 4 xronia (me to pou vgike) kai eho sindesi pano to mac keyboard pou ine panemorfo alla ine kai poli akrivo mou fenete to iha pari 100e... alla ine ilikrina panemorfo..

Δημοσ.
Auto einai to teleio pliktrologio! Tous esteila email' date=' gia na dw se ti times einai kai an kaname kamia maziki paraggelia ti mporoune na kanoun...

Mou eipe oti to ena kanei 500$ kai auti i timi mporei na katebei to poli sta 200$ ean ginei maziki paraggelia! Me epifilaksi giati einai rwsoi kai den grafoun kala agglika! Tous kasanaesteila gia dieukriniseis na doume leptomeries![/quote']

Diefkrinise omos ti ennooun me maziki paraggelia, isos na ennooun kati se paraggelia merikon xiliadon kommation.

Chryssa

Δημοσ.

To οτι η Apple το γυρισε σε Intel, ΔΕΝ ηταν ειδηση. Το οτι η Apple αποφασισε να βγαλει ποντικι με παραπανω απο ενα κουμπι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ!!! :grin: :grin: :razz:

Ποσο στοκοι ειναι οι ανθρωποι εκει περα... :? :neutral: Αποφασισαν να βγαλουν ποντικι μετα απο τοοοοοοσα χρονια... αλλα και παλι τι βγαλανε??? Τι ειναι αυτο το μαρκουτσι ρε παιδια μπροστα στο mouse? Καλωδια εν ετη 2005??? Μια ζωη πατατες κανουνε και επιμενουν στις εμμονες τους...

Σιγα μην τους χρυσωσουμε το χαπι... η Logitech και η MS βγαζουν εδω και χρονια πολυ καλα και ομορφα ποντικια, και σε φιλικες τιμες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια, kirimis, υπάρχουν μερικοί που δεν έχουν ακόμα αποφασίσει να μεταφερθούν σε ασύρματες λύσεις. Κι ένας από αυτούς είμαι εγώ. Χρησιμοποιώ ευχάριστα τα Microsoft optical mice που τα βρίσκω πολύ βολικά (ακόμα και στον Mac μου - οποία βλασφημία!) γιατί μου κακοφαίνεται η ιδέα να'χω μπαταρίες για το mouse και να πρέπει να τις αλλάζω κάθε Χ μήνες ή να έχω ένα παραπανήσιο service/process που τρέχει στον υπολογιστή μου. Είναι θέμα συνήθειας βέβαια, δεν λέω, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι πιθανότατα το ασύρματο mouse/πληκτρολόγιο είναι πολύ πιο εύχρηστο και βολικό. Απλά δεν γουστάρω να αλλάξω αυτή τη συνήθειά μου (τουλάχιστον προς το παρόν). :)

ΥΓ1: Άλλωστε η Apple έχει βγάλει ασύρματα bluetooth mice - με ένα κουμπί φυσικά, αλλά έχει βγάλει. Και υποθέτω ότι, ανάλογα με την επιτυχία του Mighty Mouse, θα προχωρήσει και σε ασύρματο Mighty Mouse στο μέλλον.

ΥΓ2: Αν και γνωστός υπέρμαχος της Apple, το παρόν post υπερασπίζεται τη "χαμένη τιμή" των ενσύρματων mice/πληκτρολογίων κι όχι τη συγκεκριμένη εταιρεία. ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
To οτι η Apple το γυρισε σε Intel' date=' ΔΕΝ ηταν ειδηση. Το οτι η Apple αποφασισε να βγαλει ποντικι με παραπανω απο ενα κουμπι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ!!! :grin: :grin: :razz:

Ποσο στοκοι ειναι οι ανθρωποι εκει περα... :? :neutral: Αποφασισαν να βγαλουν ποντικι μετα απο τοοοοοοσα χρονια... αλλα και παλι τι βγαλανε??? Τι ειναι αυτο το μαρκουτσι ρε παιδια μπροστα στο mouse? Καλωδια εν ετη 2005??? Μια ζωη πατατες κανουνε και επιμενουν στις εμμονες τους...

Σιγα μην τους χρυσωσουμε το χαπι... η Logitech και η MS βγαζουν εδω και χρονια πολυ καλα και ομορφα ποντικια, και σε φιλικες τιμες.[/quote']

Ma kai h timh tou apple mouse einai se logika epipeda! Epishs den einai kai markoutsi (to logitech einai megalytero). Epishs ehei enswmatwmeno panw tou hxeiaki gia na anaparagontai apo ekei oi ixoi tou (klik klp!).

Pantws egw to thewrw panemorfo (gia thn euhristia tha xerw otan to piasw sta heria mou).

PS: Ta logitech den ta thavw! Isa isa ehw to MX1000 kai to paw me 1000!

Δημοσ.

Paredwse, απο την στιγμη που δεν σου δινει την ευκαιρια να το πεταξεις (επειδη σε εκνευρισε ο υπολογιστης) στον πλησιεστερο τοιχο με ανεση (λογω του οτι το κραταει το καλωδιο) τι να το κανεις το ρημαδι? :D ;)

Προσωπικα παντως εχω πηξει απο τα καλωδια, και σιγουρα το mouse το θελω ακαλωδιοτο γιατι με τσαντιζει να κανω συνεχεια την αθλια κινηση για να μαζεψω το καλωδιο πανω στο γραφειο... Καλυτερα να φορτιζω τις μπαταριες μια φορα το μηνα παρα να παιδευομαι στην καθημερινη χρηση.

Τωρα για τα ενσωματομενα ηχειακια... αυτο ειναι πραγματικα φρου φρου και αρωματα ανευ ουσιας. Το mouse και το καθε mouse παντως αποδικνυει το τι αξιζει μεσω της πρακτικοτητας και αξιοπιστιας (ειδικα εδω πασχουμε λιγακι)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...