karib Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μπορει να μου πει κανεις πως να ρυθμισω το Kerio firewall σε σχεση με το emule ωστε 1. απο τη μια να μην μου κανει fail το tcp test και ως αποτελεσμα να εχω low id στα downloads 2. απο την αλλη να ειμαι εντελως αορατος στο δικτυο ωστε να μην δεχομαι καμια incoming κληση και να βγαινουν ολα 'πρασινα' στο αντιστοιχο port scanning test του γνωστου grc site (θεματα ασφαλειας) http://www.grc.com/x/ne.dll?rh1dkyd2
karib Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Να πω οτι ειδα και την αντιστοιχη επεξεγηματικη σελιδα το emule.org αλλα δεν με καλυψε σε σχεση με αυτα που ζητω.
tech25 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Karib nomizo oti low-id pairneis an to tcp port 4662 einai kleisto.An to kleiseis apo to firewall tha exeis low-id. Kleise ola ta ports sto firewall ektos apo to 4662. Den gnorizo kati allo gia ayto pou les....
karib Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Αν το αφησω ανοικτο δεν ειναι και μια πορτα εισοδου για hackers-port scanners κλπ? Τωρα που τα εχω ολα κλειστα ειμαι "αορατος" στο Internet.
karib Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Ok, βρηκα αυτο: http://www.emule-help.com/kerio.htm Δεν ειναι επικινδυνο να αφησω πορτες ανοικτες στο pc μου?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Έλεος... karib, έχεις 5 posts σε σύνολο 6 που έχει το Thread... Η νέα λεξούλα λοιπον για σήμερα είναι η... ΕDIT Και μην μου απαντήσεις τι ζόρι τραβάω και αφου δεν στην λέει κανεις mod τι ανακατεύομαι, κλπ κλπ.. Έξυπνος είσαι... υποθέτω, θα έχεις αντιληφθεί και άλλους που σου έχουν επισημάνει το ίδιο ακριβώς ....
titis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Έχω το Emule 0.46c και το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να κατεβάσω σχεδόν κανένα αρχείο. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;
xalia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 για να δουλέψει σωστά το e-mule και να έχει high-id πρέπει να έχεις ανοιχτά 2 ports. τα 4662 και 4672. αν έχεις κάποιο software firewall άνοιξε τα από εκεί. ανάλογα με τι modem/router έχεις ίσως πρέπει να ανοίξεις τα port απο εκεί.
titis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 για να δουλέψει σωστά το e-mule και να έχει high-id πρέπει να έχεις ανοιχτά 2 ports. τα 4662 και 4672. αν έχεις κάποιο software firewall άνοιξε τα από εκεί. ανάλογα με τι modem/router έχεις ίσως πρέπει να ανοίξεις τα port απο εκεί. Σ' ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.