mentorxxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2002 εχω μια deluxe καρτα της asus και φυσικα μου εδωσαν μαζι και τα 3D γυαλια ,το θεμα ειναι ομως που μπορω να βρω 3D εικονες για να δω με αυτα τα γυαλια ;;;<p>στο cd της asus ειχε κατι vr-images αλλα ηταν σε format .bmp και o viewer που εχουν οι drivers της nvidia δεν δεχεται image σε .bmp format.<p>εχετε καποιο σχετικο site ;<p>thanks
mentorxxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 δοκιμασα να τα μετατρεψω αλλα δεν επαιζαν,προφανως τα images για τον asus viewer δεν ειναι συμβατα με αυτα του nvidia viewer <p>τελικα ρε παιδια αφου δεν υπαρχει κανενα site να κατεβασουμε 3D VR images τι χρησιμευουν τελικα αυτα τα γυαλια ???
operater Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 Μπορεις να μετατρεψεις αυτες τις φωτογραφιες στο καταλληλο format με το ACDSEE ή καποιο αλλο προγραμμα Image viewing<p>
ZeroCool0 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 Αν το ψάξεις λίγο πολλά πράγματα μπορείς να κάνεις με αυτά τα γυαλιά.<p>Εγώ έχω την Asus V3800 Deluxe.... Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξεις για να έχεις πλήρη συμβατότητα με τα γυαλιά κλπ θα πρέπει να εγκαταστήσεις καλύτερα τους τελευταίους drivers της Asus από το site της. Εκεί νομίζω θα βρεις και drivers για τα γυαλιά (μπορεί και να βρίσκονται μέσα στους drivers της κάρτας)...<p>Τι μπορείς να κάνεις: <p>1. Να παίζεις παιχνίδια σε 3D... Η αίσθηση είναι αρκετά καλή ειδικά σε παιχνίδια τύπου Quake και Need for Speed κλπ.... 2. Υπάρχει ένα πρόγραμμα της Asus για Live Video (κάπως έτσι νομίζω λέγεται). Αν συνδέσεις την TV σου μέσω Scart με την Asus και τρέξεις το προγραμματάκι , φορώντας τα γυαλιά σου δίνει μία αίσθηση του βάθους και βλέπεις τηλεόραση 3D .... 3.Στο Internet μπορείς να βρεις και άλλες εφαρμογές για να ασχοληθείς με τα γυαλιά....<p>Απλώς θέλει λίγο ψάξιμο...2 sites με πολλές info : http://www.hut.fi/~then/vr.html#output και http://www.stereo3d.com/asus.htm Ελπίζω να βοήθησα...........<p>[ 29-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: ZeroCool0 ]</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.