Προς το περιεχόμενο

Ποιές εταιρίες σταθ. τηλεφωνίας έχουν εντελώς δικό τους δίκτυο?

aliendna51

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που λέει η ερώτηση.. Δηλαδή χωρίς να είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις πάγιο στον πΟΤΕ.. Ποιές έχουν ή θα έχουν σύντομα δικό τους δίκτυο?

Δημοσ.

Αυτά που ακούγονται για forthnet? Αν ξέρει κανείς να απαντήσει. Αν και έχω σκοπό να τηλεφωνήσω για να μάθω λεπτομέρειες. Ότι μάθω θα σας πω.

Δημοσ.

Αυτές που έχουν εντελώς δικό τους δίκτυο είναι η Telepassport,Vivodi,Teledome.Μπορεί να ξεχνάω καμιά τώρα αλλά δεν είμαι σίγουρος.όταν λέμε δικό τους δίκτυο όμως να ξέρετε ότι δυστυχώς δεν είναι τόσο ανεπτυγμένο!

Δημοσ.

Με εκπρόσωπο της Tellas που είχα κουβέντα πριν από λίγο καιρό, μου είχε πει ότι δικό τους δίκτυο έχουν η Tellas και η Q Telecom.

Και για Internet έχει μόνο η Vivodi.

Αυτά μου είπαν. Μη με πάρετε με τις πέτρες.. :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

Η Telepassport & Teledome έχουν εντελώς δικό τους δίκτυο?? Εκπλήσομαι.. Με μια μικρή έρευνα που έκανα πάντως, για την Telepassport μάλλον κάνεις λάθος. Δεν αναφέρει πουθενά για δικό της δίκτυο. Μόνο 1787 και προεπιλογή φορέα αναφέρει. Η Teledome όμως είναι όπως λέει "η πρώτη εταιρία σταθερής τηλεφωνίας που απέκτησε δικό της δίκτυο και παρέχει απευθείας τηλεφωνικές γραμμές χωρίς την μεσολάβηση του δημόσιου φορέα".. Εντυπωσιάστηκα.. Έχει 9,5? μηνιαίο πάγιο και μέχρι στιγμής καλύπτει μόνο μερικές περιοχές Αττικής & Θεσσαλονίκης. Για τη Vivodi τώρα, έχει εντελώς δικό της δίκτυο μόνο σε συνδιασμό με DSL, με την υπηρεσία DSLphone. Πάντως δε συμφέρουν και πολύ αυτές σε σχέση με τον πΟΤΕ. Διμηνιαία μαζί με Φ(α)ΠΑ είναι περίπου 3? φθηνότερα το πάγιο.. Αν βέβαια προσθέσεις το κέρδος από τις κλήσεις ίσως είναι σημαντικό ποσό. Όσο για τη Forthnet, πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι θα αποκτήσει τέτοια υπηρεσία πιθανότατα από Σεπτέμβρη και μετά. Οι (μη επιβεβαιωμένες) φήμες που άκουσα όμως λένε ότι θα είναι χωρίς πάγιο, δλδ μόνο τη χρέωση από τις κλήσεις. Αν ισχύει αυτό θα συμφέρει πολύ. Η Tellas και η Q δεν αναφέρουν τίποτα στα site τους για δικό τους δίκτυο. Μόνο για προεπιλογή και αυτές. Αυτά μέχρι τώρα. Όποιος έχει κάτι να προσθέσει ας το κάνει..

Δημοσ.

Για εντελος δικο τους δικτυο ξερω την Telepasport , Forthnet η πρωτη πουλαει και σε ιδιωτες η δευτερη σε μεγαλες επιχειρησεις.

με την πρωτη καταργεις εντελος τον ΟΤΕ καινουριο νουμερο απο την Telepassport αλλα δεν εχει σε ολες τις περιοχες.

Δημοσ.

Η Telepassport έχει σίγουρα δικό της δίκτυο και το παρέχει με τις υπηρεσίες SDSL και έχεις και δικό σου νούμερο και από όλα!Απλώς δεν έχει μεγάλη κάλυψη(δυστυχώς)!Και δίνει και σε επιχειρήσεις SDSL!

Δημοσ.

Mesa apo ti forthnet ematha oti apo tis arxes 2006 tha exi kai i forthnet gia idiotes.Mexri stigmis exei mono gia eteries.Anamenoume me agoniaaaa.Alla ego exo dethi me ton OTE....kali eksipiretisi k.a. VRE OUST monofagades.

Δημοσ.

ΚΑΜΙΑ.

Έχετε δει πουθενά στύλους κάποιας άλλης εταιρίας εκτός του ΟΤΕ στους δρόμους.

Όλοι χρησιμοποιούν γραμμές του ΟΤΕ και θα αργήσει πολύ (ευτυχώς ή δυστυχώς) να αλλάξει αυτό

Δημοσ.

Πρωτον δεν λεμε για νεο δικτυο αφου κατι τετοιο θα αργησει να γινει αλλα να πληρωνεις μονο στην εταιρια παροχης υπηρεσιων και οχι στον οτε..γιατι εσυ εχεις δει πουθενα να εχει η Q κεραιες??τωρα βαζει..χρησιμοποιει της VF..και ομως εχει δικο της δικτυο στην ουσια αφου πληρωνει την VF για να τις παρει..

Δημοσ.

ego sto magazi kentro 8essalonikis exo vali vivodi grami xoris na plirono tipota ston ote

me noumero pou arxizi 2311 alla opos ipan i pio pano den exi anaptix8i se poles perioxes

akoma simferi omos milame gia dio thlefonika noumera ke dsl 256 40 eyro + fpa to mina

ke 400 lepta dwrean se sta8era se oli tin ellada. + mia fora peripou stin arxi giro sta

50 eyro pagia sin8esis

Δημοσ.
ΚΑΜΙΑ.

Έχετε δει πουθενά στύλους κάποιας άλλης εταιρίας εκτός του ΟΤΕ στους δρόμους.

Όλοι χρησιμοποιούν γραμμές του ΟΤΕ και θα αργήσει πολύ (ευτυχώς ή δυστυχώς) να αλλάξει αυτό

Οι στύλοι, τα καλώδια και οι συχνότητες ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ στον ΟΤΕ αλλά στην ΕΕΤΤ. Ο ΟΤΕ όπως και οι άλλοι απλά χρησιμοποιούν τα δίκτυα. Επίσης η ΕΕΤΤ έχει αναθέσει στον ΟΤΕ την συντήρηση (επ' αμοιβή) αυτού του δικτύου...

Δημοσ.

μπορεί να κάνω και λάθος αλλά:

η q έχει κεραίες, υπέυθυνος αδειοδότησης όταν ιδρύθηκε η εταιρεία είναι αδελφικός μου φίλος. απλά όταν ξεκίνησε η εταιρεία πλήρωνε καλά λεφτά στις άλλες εταιρείες για national roaming. την καλύτερη προσφορά τότε την είχε κάνει όντως η vf.

δικό της δίκτυο σε όλη την ελλάδα δεν έχει καμμία εταιρεία.

το δίκτυο δεν αποτελείται μόνο από στύλους.

κάποια στιγμή όλες οι εταιρείες που σέβονται τον εααυτό τους θα κάνουν δίκτυο ή θα εξαγοραστούν ή θα συγχωνευθούν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...