Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για Πρόγραμμα για TV-Tuner

psyduck

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τη κάρτα τηλεόρασης Hauppauge WinTV η οποία διαθέται το τσιπάκι Conexant Fusion BT878(A). Θα ήθελα τις προτάσεις σας για ένα καλό πρόγραμμα τηλεόρασης για να βλέπω τηλεόραση. Το πρόγραμμα που δίνει η Hauppauge μαζί με τους drivers δεν με ικανοποιεί.Πολύ καλά λόγια έχω ακόυσει για το BorgTV αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζει το τσιπάκι μου.(Conexant Fusion BT878(A) ).<p>Μπορώ να χρησιμοποιώ για τη δουλειά αυτή το Cyberlink PowerVCR;Με αυτό γνωρίζω ότι μπορείς να κάνεις σύλληψη Video αλλά μπορείς να βλέπεις και τηλεόραση; <p>Γενικά το πρόγραμμα που ψάχνω θα ήθελα να: 1) Έχει τη δυνατότητα να βάζεις τη συγκεκριμένη συχνότητα που εκπέμπει ένα κανάλι και αυτό να το βρίσκει αυτόματα. 2) Να είναι απλό στη χρήση του.Δεν θέλω καποιο "βαρύ" πρόγραμμα με άπειρες ρυθμίσεις και μενού. 3) Να μπορεί να αλλάζει πρόσοψη (skin) ώστε να είναι περισσότερο φιλικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Έχω την Chronos Video Shuttle και το καλύτερο πρόγραμμα που έχω δει, ελαφρύ και με καλή εικόνα, είναι το dTV.

Θα το βρεις στη σελίδα www.dscaler.org, είναι μια παλαιότερη έκδοση του DScaler.<p>Βασικά, το DScaler σαν πιο καινούριο ίσως να έχει τελικά καλύτερη εικόνα αφού έχει άπειρες ρυθμίσεις αλλά και λειτουργίες.<p>Δες τα και τα δυο και διάλεξε.Δεν έχουν βέβαια skins κ.λπ. μόνο τα βασικά (λιτά και καλά) smile.gif" border="0

Δημοσ.

Ειχα κατεβασει το DScaler απο το επισημο site αλλα θελει κωδικο για να το ξεζιπαρεις.Προφανως δεν ειναι freeware και χρειαζονται λεφτα.Θα δοκιμασω το Dtv.<p>Οσα προγραμματα εχω δοκιμασει εως τωρα τα βαζω να κανουν scan (ελεγχο) για να βρουν καναλια.

Βρισκουν το πολυ 5 καναλια τα οποια δεν εχουν καλη εικονα και καθολου ηχο (ακουγεται μονο ενα φυσημα).

Και εχω δοκιμασει 3-4 προγραμματακια τηλεορασης και δεν εχω πετυχει κανενα καναλι με αξιοπρεπη εικονα και ηχο.<p>Τι μπορει να φταει;

Δημοσ.

Κάποιο λάθος κάνεις, και τα δύο είναι free, μέχρι και τον πηγαίο κώδικα μπορείς να κατεβάσεις.<p>Τώρα για το πρόβλημα με το scan, μήπως δεν έχεις βάλει PAL αλλά NTSC στις ρυθμίσεις ή cable αντί antenna;<p>Γιατί δεν κάνεις κάτι απλό: Δες από την τηλεόραση του σπιτιού σου σε ποιά συχνότητα εκπέμπει το κάθε κανάλι και βάλε τις manually στο πρόγραμμα.

Δημοσ.

Για να κάνεις μία αρχή :<p>Mega UHF 25

ANT1 UHF 38

ALPHA UHF 24

ET1 UHF 21

STAR UHF 29

MTV UHF 50

NET UHF 44

CNN UHF 45

FILMNET UHF 53 smile.gif" border="0

S.SPORT UHF 58 smile.gif" border="0 <p>και άλλα...

Δημοσ.

Ισως κανω λαθος και ειναι freeware, θα ξαναδοκιμασω.<p>Εχω βαλει το PAL Και συγκεκριμενα το PAL-BG που εκπεμπουν απο οσα ξερω τα καναλια στη χωρα μας.Εχω βαλει και antenna και οχι cable.

Ευχαριστω και για τις συχνοτητες παιδια αλλα οσα προγραμματα εχω δοκιμασει δεν εχει πουθενα επιλογη για UHF και τα σχετικα.Αλλα απο 48,25 έως 855,25 Mhz.

Προφανως η συχνοτητα των καναλιων που μας εδωσε ο φιλος μας θα μετατρεπονται με καποιο τροπο στο καταλληλο αριθμο απο 48,25 έως 855,25 Mhz.

Σας ευχαριστω ολους παιδια ειλικρινα.

Δημοσ.

mipos kaneis lathos gia to borg tv???? exo mia pixelview play tv pro me fusion 787a kai douleuei mia xara me to borg.... ase pou einai kai to monadiko prog pou mou douleuei teleia se XP... auto pou exei o driver ths kartas gia xp einai epiikos athlkio, douleuei mono se preview mode...

Δημοσ.

Εχεις δικιο φιλε.Εκανα λαθος.Τελικα το BorgTV δουλευει και σε μενα.Υποστηριζει το τσιπακι μου.Ειναι οντως το καλυτερο απο ολα τα αλλα προγραμματα.Εξακολουθω ομως να μην "πιανω" καλα τα καναλια.Αλλα θα τα καταφερω που θα μου παει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...