mcnick50 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 paidia poly kalimera se olous....thelw na kanw mia erwtisi ligo dyskoli.eimai stin otenet me adsl 348/128 kai thelw na allaksw logo akivis timis.lew na paw stin vivodi pou einai ligo pio ftini. h otenet mou dinei: 3 email accounts dynamic ip kai liga mb sto internet stin timi twn 31.6eurw to mina enw i vivodi mou dinei: 5 email accounts dynamic ip 0mb sto net kai timi 20eurw ti na kanw na allaksw i oxi kai giati?thelw arnitika kai thetika mias tetoias allagis. ta mb sto net den me endiaferoun thanks
billpeppas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Για πες μας, με τι ασχολείσαι περισσότερο με την DSL ? Downloading ? Online Gaming ? ( γιατί αν ενδιαφέρεσαι κυρίως για το 2ο, μακριά από Vivodi )
eliask Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 nomizo oti apadises monos sou an deis ta stoixia ... H timi pou dinei i vivo einai poli xamiloteri apo tis otenet .... Kai i diafora stis parexomenes ypiresies opos ta liga mb sto internet ? den se endiaferei.....
mcnick50 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 file billpeppas mono gia downloading me endiaferei kai tpt allo.exw diavasei mesa apo sas edw sto insomnia oti an thymamai kala i vivodi trwei kapoia kollimata..den thymamai kai kala...thanks
mcnick50 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 akoma diavasa oti i vivodi kovei εισερχόμενα ports όπου νομίζει οτι πρέπει να κονομίσει με άλλα προϊόντα της (web,mail,voip)
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Και γω otenet εχω , και λογο της τιμης θελω να αλλαξω σε καποιο αλλο provider Τη dsl την εχω για download και internet radio απο itunes Να παω κατα forthnet?
mcnick50 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 i forthnet molis pira til kai einai 2 eurw katw apo tin otenet,opote den allazw gia na parw to idio...mono gia vivodi tha allaksw pou kanei 16.9+19%=20 eurw.alla perimenw appantiseis, akoma den kswrw.
random Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 ο καλυτερος φιλος του σμαρτ μπαηερ (λεγε με καρμοίρη) ειναι το ψαξιμο. η τελευταια φορα που αγόρασα συνδρομη απο "επισημο καναλι" (μαγαζι, provider, eshop) ηταν 96-97 που πρωτογνωρισα το νετ: ΕΕΧΙ, 14kbps, και αναλογική γραμμή. ρομαντικές εποχές! μετα περασαμε 1,5-2 αξεχαστα χρόνια με την τσαμπα-μπανερς-φακ-μπανερς X-treme, και υστερα 33Κ, 56Κ, ISDN, απο αγγελίες, fleamarket, και ανταλλαγες σε είδος με ινσομνιακς. με την dsl, ειναι λιγο πιο δυσκολο, αλλα ολο και κατι βρίσκω "πεταμενο στο δρόμο", εκει που περπατώ ------------------------------------------------------- δεν απαντώ σε pm, εχω απενεργοποιημένη τη συσκευή λόγω χρεών
eurander Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Κατι που πρεπει να τσεκαρεις ειναι αν ολα αυτα τα τελη που λεει σε αυτην τη σελιδα: http://www.vivodi.gr/site/content.php?sel=38 τα πληρωνεις. (ενεργοποιησης, εγκαταστασης, ...) Επισης εχει αυτο το απαραδεκτο τελος που το λεει κατω κατω στη σελιδα: "Μηνιαια τελη μισθωσης εξοπλισμου" ...whatever.. Αν τα πληρωνεις ολα αυτα, δε βλεπω να κανεις αποσβεση του κοστους σε λιγοτερο απο ενα χρονο. Επισης για vivodi, θα πω και εγω τη ραδιο αρβυλα μου...εδω στο insomnia εχω ακουσει πολυ ασχημα σχολια για ταχυτητες, αξιοπιστια, τεχνικη υποστηριξη και εξυπηρετηση σε περιπτωση που θελεις να διακοψεις τη συνδεση.
kitsos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 gia dokimaste kai tin first telecom... akoy ekei 14400 modem... giati emeis poy mpainame me amiga me maxan modem ellinikis kataskeyis !!! 2400 se bbs diladi na min milisoyme
mcnick50 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 file eurander oxi den plirwno kanena telos parapanw apo ta 20europoula ton mina....peite mou genika aksizei i oxi kai asxhma sxolia exete akousei gia tin vivodi
GP Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 File mcnick50 mia xara paei h vivodi. Eixe kati provlimata prin apo miso xrono alla ektote einai entaksei (egw pou exw kai access apo vivodi oute tote eixa probs). Einai ekplhktika statheri oles tis wres. To mono prob einai ta upshla pings opote gia games mhn perimeneis epidoseis. Opws kai na exei, eite einai vivodi eite forthnet,tellas,acn - FYGE APO THN OTENET!
emilot Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Επειδή έχουν ακουστεί πολλά για την Vivo, έγω θα αου πώ πήγαινε με τα μπούνια. Έχω Full LLU γιατί με υποστηρίζει στην περιόχη μου, και τηλέφωνο. ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΨΟΓΑ. Μην ακους κανένα.... Είχα προβλήματα, αλλά no more. Kαι πολύ καλύτερα ping από αυτα που είχε πριν 6-8 μήνες. Και να σου πώ και το άλλο, no more OTE......
-htf-viper151 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Κατι που πρεπει να τσεκαρεις ειναι αν ολα αυτα τα τελη που λεει σε αυτην τη σελιδα:http://www.vivodi.gr/site/content.php?sel=38 τα πληρωνεις. (ενεργοποιησης' date=' εγκαταστασης, ...) Επισης εχει αυτο το απαραδεκτο τελος που το λεει κατω κατω στη σελιδα: "Μηνιαια τελη μισθωσης εξοπλισμου" ...whatever.. Αν τα πληρωνεις ολα αυτα, δε βλεπω να κανεις αποσβεση του κοστους σε λιγοτερο απο ενα χρονο. Επισης για vivodi, θα πω και εγω τη ραδιο αρβυλα μου...εδω στο insomnia εχω ακουσει πολυ ασχημα σχολια για ταχυτητες, αξιοπιστια, τεχνικη υποστηριξη και εξυπηρετηση σε περιπτωση που θελεις να διακοψεις τη συνδεση.[/quote'] kaneis megalo lathos afou exei idi dsl den xreiazetai oute telos energopoihshs oute egkatastasis file...exei modem exei idi tin dsl grammi apo ton ote ara to mono pou xreiazetai einai i syndesi sto internet..
-htf-viper151 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Επειδή έχουν ακουστεί πολλά για την Vivo' date=' έγω θα αου πώ πήγαινε με τα μπούνια. Έχω Full LLU γιατί με υποστηρίζει στην περιόχη μου, και τηλέφωνο. ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΨΟΓΑ. Μην ακους κανένα.... Είχα προβλήματα, αλλά no more.Kαι πολύ καλύτερα ping από αυτα που είχε πριν 6-8 μήνες. Και να σου πώ και το άλλο, no more OTE......[/quote'] symfwno me ton filo Emilot..exw otenet alla re paidia oloi eixan stin arxi problimata an thymaste kala kai epipleon i OTENET exei poly xeirotera pings kai download opote einai 10000 kalytera na pas vivodi..symferei poly..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.