Chinaski Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Htan pasignostos radiofonikos paragogos sta prothura na ektinaxthei i kariera tou sta upsi ospou sumbainei ena tragiko peristatiko kai theorei ton eauto tou upeuthuno gia auto.To rixnei sto poto kai sti mizeria,ospou gnorizei enan astego kai...allazei i zoi tou.
lazaross Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 ταξιδευει στην γη απο την κολαση με σκοπο να βοηθησει τον πατερα του να ξαναγινει ο αρχηγος του κατω κοσμου, ο οποιος σιγα-σιγα αρχιζει να χανει μελη του σωματος του.
DrLo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Αμαν τι κάνετε ρε παιδιά ... Τις παραπάνω ταινίες τις έχω δει σχεδόν ολές (κυρίως στην τηλεόραση) αλλά έχω ένα κακό, ποτέ δεν διαβάζω τίτλους αρχής και τέλους, τους ηθποιούς τους ξέρω μόνο φατσικά. Την ταινία που λέει ο lazaross την έχω δει στη tv. Είναι αυτή που κάποια στιγμή ο κάλος-κακός (αυτός που σε όλες τις ταινίες κάνει τον χαζούλη - όχι ο "SAM goes to ....", ο άλλος) γιος του διαβόλου παγιδεύει τον κακό-κακό γιο σε ένα μπουκαλάκι whiskey (ή κάτι τέτοιο) ... ... τον τιτλο τον βρήκα από google, οπότε ας τον πει κάποιος που τον ξέρει (αν και συνήθως τέτοιες ταινίες έχουν και 2ο "ελληνικο" τίτλο)
paschalia Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Κοιταξα στο γκουγκλ για την ταινια που λεει ο Καιζερ αλλα το στορυ δεν ειναι αυτο που λεει ο Λαζαρος . - Τιτλος : Ο γιος του διαβολου - LITTLE NICKΥ - Στορυ : Ο μικρός ευαίσθητος και τρυφερός Νίκυ μόνο σε ένα πράγμα διαφέρει από τα άλλα παιδιά: Είναι γιος του... Διαβόλου και μένει στην... Κόλαση! Όταν λοιπόν, ο "μπαμπάς" του τον ορίζει διάδοχο του και τα δύο άλλα αδελφάκια του - διάβολοι σωστοί - ξεκινούν για τη Νέα Υόρκη, με σκοπό να δημιουργήσουν εκεί την δική τους... Κόλαση, ο Νίκυ παίρνει διαταγή από τον ετοιμοθάνατο Διάβολο, να πάει και αυτός στην αφιλόξενη μεγαλούπολη, για να αποτρέψει το κακό! Τώρα, ο μικρός Νίκυ πρέπει να αποδείξει ότι είναι... άξιος κληρονόμος του Σατανά! -- Αυτο (σν δεν κανω λαθος) διαφερει απο την περιληψη του Λαζαρου πιο πανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.