billpeppas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Τους drivers τους έχω εγκαταστήσει από το CD που έρχεται με την κάρτα. Όσο για το Hardware Acceleration slider είναι στο Full! Δεν ξέρω αν έχει σχέσει με το πρόβλημα που αντιμετοπίζω αλλα παρατήρησα το εξείς: Σε κάποιο topic σχετικά με τον ήχο 5.1 αναφαίρεις ότι πρέπει να γίνουν κάποιες ρηθμίσεις απο το Control Panel -> Audio HQ. Το Audio HQ δεν μπορώ να το βρώ πουθενά και πιθανόν δεν υπάρχει... Έχει σχέση αυτό; Δεν έχει σχέση με το Audio HQ. Στο Audio HQ έχει κάποιες εξτρά, αλλά και σημαντικούτσικες ( ανάλογα την χρήση ) ρυθμίσεις Πιθανόν δεν έκανες full install τους drivers από το original CD. Κάνε uninstall τα πάντα της Creative, βάλε ολόκληρο το πακέτο της Creative από το μαμά CD ( δεν είναι απαραίτητο να βάλεις το MediaSource ). Έπειτα κατέβασε και τα updates από το site της Creative. Manual όχι automatic γιατί δεν σου εμφανίζει τα updates.. ( creative είναι ) Τα filenames των updates: DTS Neo 6 Console Setup EAX 4 Driver Update EAX Console Update THX Console Update Αν πάλι δεν πετύχεις τίποτα, το τηλέφωνό μου το έχεις από το PM. Call me, αν δεν έχεις στείλε ένα SMS & I'll call you
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.