Panthers Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Γεια σας Θελω να μου πειτε αν ξερετε, στο pc που εχω το Suse θελω να βγαλω τον δισκο και να βαλω εναν αλλο που ειναι NTFS και θελω να του κανω format και να τον κανω FAT 32 αλλα με το cd των Wind και μετα να ξανα βαλω τον δισκο που θα εχει το Suse λετε να τα κανει ολα μανταρα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Mpa, symfwnw. Logika de 8a exeis problhma... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panthers Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Ok thanks παιδες θα προχωρησω αφοβα τοτε και βλεπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maniakos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Αμα δεν έχεις σοβαρό λόγο πάντως που τον κάνεις FAT32 μην τον κάνεις. Αστον NTFS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panthers Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Εχω σοβαρο λογο ναι θελω να μεταφερω αρχεια που κατεβαζω απο το νετ γιατι ο δισκος που εχω ειναι 10G οποτε ειναι απαραιτητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.