Προς το περιεχόμενο

Θελω να αγορασω DVD-R..ποιο;

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Shenlog mipws eipes tin timi kai thewrithike diafimisi ;)

Steile kana pm kalutera ston sa1901 h kane paste kana link apo to site tis Diskimpex.

:-? Τόσο κακό είναι να προτείνουμε μαγαζιά;

Τέλος πάντων. Το site της Disk Impex δεν έχει τιμές. Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα. 126? το RETAIL και 119? το BULK.

Mάλλον θα το πάρω από το e-shop που έχει το RETAIL 112?.

Δημοσ.
:-? Τόσο κακό είναι να προτείνουμε μαγαζιά;

Τέλος πάντων. Το site της Disk Impex δεν έχει τιμές. Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα. 126� το RETAIL και 119� το BULK.

Mάλλον θα το πάρω από το e-shop που έχει το RETAIL 112�.

Δεν παρακολουθώ το θέμα' date=' απλά να πω πώς η τιμή του Plextor PX-716A είναι 122 euro (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) γιατί το πήρα χθες από τη Disc Impex, οπότε ξέρω από πρώτο χέρι :).

Επίσης, πήρα και το [u']δώρο των 50 DVD-R 8x Taiyo Yuden[/u], όπως αναφέρεται και στο site της Disc Impex (http://www.diskimpex.gr), που τo δίνουν ούτως ή άλλως και στο PX-740A που κοστίζει 84 euro και στο PX-712A που κοστίζει 57 euro.

Δημοσ.

Τι;

126;

Θα μας τρελάνουν ρε;

Πρίν είπα πως ο αδερφός μου το πείρε απο στουρνάρι και επειδή μ' άρεσε αλλά όχι και τόσο πολύ η τιμή θα το πάρω απο Disk Impex γιατί στα σίγουρα θα είναι φθηνότερο(έτσι νόμιζα). Ακόμα είπα πως επειδή δεν λέει στο site τις τιμές πως θα ψάξω να βρώ το περιοδικό που γράφει μέσα τις τιμές όλων των προϊόντων της Disk Impex(το έπερνα παλιά όταν αγόραζα ποσότητες CD).

Και αν δεν κάνω λάθος απο το Plaisio είναι 110 ευρώ και δεν πληρώνουμε μεταφορικά.(δεν είναι σίγουρο)

Δημοσ.
Τι;

126;

Θα μας τρελάνουν ρε;

Πρίν είπα πως ο αδερφός μου το πείρε απο στουρνάρι και επειδή μ' άρεσε αλλά όχι και τόσο πολύ η τιμή θα το πάρω απο Disk Impex γιατί στα σίγουρα θα είναι φθηνότερο(έτσι νόμιζα). Ακόμα είπα πως επειδή δεν λέει στο site τις τιμές πως θα ψάξω να βρώ το περιοδικό που γράφει μέσα τις τιμές όλων των προϊόντων της Disk Impex(το έπερνα παλιά όταν αγόραζα ποσότητες CD).

Και αν δεν κάνω λάθος απο το Plaisio είναι 110 ευρώ και δεν πληρώνουμε μεταφορικά.(δεν είναι σίγουρο)

Το Πλαίσιο έχει το PX-716A 115 euro. Εγώ προτίμησα να το πάρω από τη Disc Impex γιατί με πολύ μικρή διαφορά πήρα και τα DVD, που είναι Taiyo Yuden, τα οποία κανονικά κοστίζουν 16 euro τα 50 τεμάχια. Συν το ότι, η Disc Impex είναι αντιπρόσωπος της Plextor οπότε ότι μηχάνημα έχει είναι τελευταίας παραλαβής. Στο Πλαίσιο δεν ξέρω καν από πότε μπορεί να το έχουν.

Δημοσ.

panakriva ta plextor, kai polla lefta gia auta pou prosferoun. sxesi timi apodosis gia mena einai poli xamili. Apo tin alli ipostirizei q-check, alla ti na to kaneis...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...