geovard Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Πόσοι ήθελαν να αγοράσουν plextor αλλά επειδή κάποια στιγμή κόστιζαν τα διπλάσια χρήματα 'κατέφυγαν' σε NEC?
Gary_Kokkin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Πόσοι ήθελαν να αγοράσουν plextor αλλά επειδή κάποια στιγμή κόστιζαν τα διπλάσια χρήματα 'κατέφυγαν' σε NEC? Μήπως όμως πολλοί είχαν αγοράσει Plextor και το μετάνιωσαν και στράφηκαν σε άλλες μάρκες ? (ξέρω πολλά παραδείγματα...)
nautilus7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Εγώ πάντως έχω τα 3 τελευταία μοντέλα της ΝΕC (3500, 3520, 3540) και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
geovard Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 nautilus7 είμαι σίγουρος πως θα αγοράσεις καί το επόμενο μοντέλο.Πως λέμε κολλημένος με την μπάλλα?
nautilus7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Αν είναι και αυτό τόσο καλό όσο και τα προηγούμενα, γιατί όχι. Άλωστε είναι σχεδόν τσάμπα! 57 ? μόνο πηρά το 3540.
theo37 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Aγοράστε οτι γουστάρει ο καθένας και οτι μπορεί να πληρώσει! ετσι κι αλλιως κι αυτά αναλώσιμα καταντησαν!!
Πέτρος Σ. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Εγώ έχω δουλέψει NEC και Plextor και βάζω 4 στο NEC και 9 στο Plextor σαν μηχανήματα. Το Plextor έχει μεγαλύτερες αντοχές στις εγγραφές που κάνω κάθε μέρα, δεν μου έχει κάψει τίποτα και το καλύτερο είναι πως γράφει CD και DVD με πάρα πολύ καλή ποιότητα. Το NEC μου είχε σπάσει τα νεύρα και δεν θα ξαναπάρω ποτέ για κανένα απο τα PC μου κι ας η τιμή τους είναι πάρα πολύ μικρή. Όπως πάντα θα έρθουν οι λύκοι για να με φάνε για αυτά που λέω αλλά ότι και να γίνει η γνώμη μου είναι αυτή και σε όποιον αρέσει. Σε όποιον δεν αρέσει ας το προσπεράσει χωρίς να κάνει καν τον κόπο να το διαβάσει. So simple.
geovard Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Aύριο θα πάω να πάρω ΔΥΟ recorders NEC.Αλήθεια το 3540Α το έχει στο Πλαίσιο πού είναι εδώ κοντά? Τον ένα θα τον κρατήσω εγώ καί τον άλλο θα τον δώσω στο ανηψάκι μου να παίζει.Δηλαδή να είμαι εγώ το κορόιδο, αφού μπορώ με τα χρήματα πού κάνει το Plextor να αγοράσω δύο NEC!
Gary_Kokkin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μακριά από το Πλαίσιο ,κάνει δικές του εισαγωγές και τα μασάει άμα χρειαστείς αλλαγή (και δεν θα έχει διαθέσιμο)-Βρες ένα κατάστημα που ήδη ξέρεις ,και έχεις ψωνίσει hardware περισσότερες φορές....Πάντως θα έλεγα να μην πάρεις δύο drives ίδιο τύπο ή μαρκα ,έτσι για να πειραματιστείς από περιέργεια σε διάφορα πράγματα-Θα σου πρότεινα το Liteon 1693 σαν άλλη επιλογή . Είναι εξίσου φθηνό και με πολύ καλή εγγύηση και ποιότητα (...εντάξει είμαστε κορόιδα)
sa1901 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Εγώ πάλι θα έλεγα να μην το πάρεις από το e-shop. Δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση, ενώ πολλοί άλλοι δίνουν δύο.
Gary_Kokkin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Kάτι που σημαίνει ότι και το eshop τα φέρνει εκτός επίσημης διανομής -Τα 2 έτη είναι υποχρεωτική η εγγύηση από την ΕΕ,σε όλα τα ηλεκτρονικά προιόντα (και ειδικά της πληροφορικής) από τους επίσημους διανομείς (καθώς και ελληνικές οδηγίες ). -Εδώ βέβαια είναι Ελλάδα και δεν τηρούνται τα βασικά....όποιος θέλει κάνει τον εμπορο και αντιπρόσωπο.
blackwar Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μιας και μιλάτε για εγγυήσεις για το NEC 3540A Είδα σε ένα μαγαζάκι στην γειτονιά μου με είδη πληροφορικής που το είχε βάλει στην βιτρίνα με το κουτί του (retail συσκευασία) και έγραφε επάνω τριετή εγγύηση από τα μακεδονικά περιφερειακά. Είμαι και εγώ κάτοχος ενός NEC 3500AG Και μπορώ να πω ότι είναι πολύ κάλο γραφτηρι αρκεί να γράφεις σε ποιοτικά δισκάκια TAIYO YUDEN,VERBATIM Η πιο βάναυση διαδικασία που το έχω υποβάλει είναι όταν έγραψα σε ένα φίλο μου 100 cd μουσικά το ένα πίσω από το άλλο συνεχόμενα σε 8χ παρακαλω!!!, και δεν κόλλησε άλλα και ούτε έκαψε,χάλασε κανένα δισκάκι. Όμως επειδή είμαι και κάτοχος δυο plextor PX-712,PX-716 η σύγκριση πάντα με Nec είναι 2 εντελώς ανόμοια πράγματα, κάτι σαν την φράση μέρα με την νύχτα….!!! (εκφράζω την προσωπική γνώμη μου πάντα)
Gary_Kokkin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Προσωπικά μετά την εμπειρία με το Plextor PX-708A και τα 2 RMA του ,δεν ξαναπήρα Plextor και κόλλησα στα Liteon -Δεν είδα καμιά διαφορά σε εγραφές με ποιοτικά media ,αλλά το έχω "πειράξει" με ότι τελευταίο κυκλοφορεί στο Internet για να "πετάει" -Απλά για αρχάριους ,που δεν ξέρουν από πατσαρισμένα firmware ,write strategies κλπ ,το Plextor τα προσφέρει με utilities μαζί (και στα χρεώνει στην τιμή), και δεν ασχολείσαι άμα το θες για μέση χρήση ....αλλά όμως και δεν μπορείς και να το "βελτιώσεις" περαιτέρω άμα δεν βγεί νέο firmware για νέα media (κάτι όμως που γίνεται συχνότερα σε όλες τις υπόλοιπες φίρμες,και όχι από την plextor)
elamnte Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Re paides egw exw ena nec 3540a opws poloi apo edw mesa. afto to (oxi kai toso problima) einai oti sta perissotera dvd poy grafw otan ta dw apo katw fenetai oti exoyn graftei me diaforetiki tasi laizer diladi fenetai apo katw to dvd oti se kapoia simeia einai poio axno apo alla simeia. paizei vevaia pantoy kai den exw apolytos kanena prob allla tha ithela na mathw apo to thema statherotitas tasis toy leizer to plextor 740a kai 713a einai kala???? kai kati teleftaio stin plextor den vgainoyn kai alla firmware ektos apo ta mamisia enw se ola ta nec vgainoyn. kai thelw ena allo firmware ektos toy mamisioy gia na mporw na rithimzw to bitsetting se dvd-rom.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.