greekparot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Λοιπον θελω να προβω σε αγορα DVDR. Αυτη τη στιγμη εχω ενα CDR PLEXTOR απο τα πρωτα που ειχαν βγει και ειμαι κατα ευχαριστημενος. Ακουω ομως απο διαφορους ομως να μην παρω DVDR PLEXTOR. Ισχυει κατι τετοιο; Δηλαδη εχετε ακουσει για καποια προβληματα στα PLEXTOR; Και αν ναι σε ποιο μοντελο. Πανω κατω κατεληξα στο πολυ γνωστο μοντελο που εχει κανει τρελλες πωλησεις στην Ελλαδα το NEC 3540. Τωρα το αν ειναι καλο μοντελο πραγματικα δεν ξερω. Απλα εχω επηρεαστει γιατι οπου και να ρωτησω σε μαγαζια ολοι αυτο μου προτεινουν. Παρακαλω καθε προταση δεκτη. Το κοστος δεν με απασχολει αρκει η συσκευη να ειναι της προκοπης.
geovard Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Να επιμένεις στα plextor.Μην ακούς παραμύθια.Αφού είσαι ευχαριστημένος με τη μάρκα αυτή τι ψάχνεις περισσότερα,Να μετανοιώσεις αύριο?Όλος αυτός ο κόσμος πάει μπουλούκι και αγοράζει σήμερα nec αύριο δεν ξέρω τι γιατί το έχει ο φίλος του.Γιατί δεν αναρωτιέσαι γιατί κοστίζει λιγότερο από plextor?Έχω το 716Α έχω γράψει δεκάδες dvd media από όλες τις μάρκες καί ποτέ δεν είχα πρόβλημα.Είδες τι έκανε τώρα καί η plextor?Έβγαλε το μοντέλο 740 φτηνότερο γιατί περιόρισε το buffer στα 2 mb αντί 8 πού έχει το 716 καί δεν ξέρω τι άλλες 'εκπτώσεις' έκανε. Δες καί στα χαρακτηριστικά να δείς ότι το nec υστερεί σε ταχύτητες γιά cd.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Plextor και ...ξερω ψωμι φιλε μου.... :smile: :smile: :smile:
greekparot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Χμμμ... NEC κανενας ε; Μαλλον για το 716 τις Plextor βλεπω να καταληγω.
sa1901 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Και απο μένα plextor. Βέβαια, αν δεν θες να δώσεις πολλά λεφτά, πιστεύω ότι μπορείς να βασιστείς στο 740.
doctorkostis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δεν ειναι μονοδρομος πλεον η plextor,δεν ισχυει το ιδιο που ισχυε στα cdr πριν 4 χρονια.Τοτε ηταν ποιοτικα αψογη.Τωρα πιστευω ειναι στο ιδιο επιπεδο με αλλες εταιρειες.Το 740 δεν ειναι plextor,ειναι BenQ,χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι κακο drive,μαλλον το αντιθετο.Εγω στη θεση σου θα εψαχνα λιγο και για pioneer,BenQ.Πιστευω απο φθινοπωρο θα εχουμε και νεα μοντελα... Καλες αγορες........
greekparot Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Τι εννοεις ειναι τις BenQ; Οτι βγαζει και αυτη η εταιρια μοντελο με ιδιο αριθμο οπως η Plextor;
Shineboy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 έχει δίκιο ο γιατρός, ο μηχανισμός (chipset) του pioneer 740 είναι benq (στην ουσία philips) ενώ στα προηγούμενα μοντέλα ήταν της Sanyo,πάντως και γω που έχω και το benq 1625 το θεωρώ το καλύτερο από τα φτηνά recorder, έχω και το nec3540 και δεν το φτάνει πίστεψέ με, αν έχεις τα € τσίμπα το pioneer αλλιώς δες τεστ για τα υπόλοιπα και κρίνε πιο σε καλύπτει καλύτερα
doctorkostis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Ο shineboy τα λεει μια χαρα,μια μικρη διορθωση μονο.Το plextor 740 ειναι ΒenQ,κατα λαθος εγραψε pioneer 740.Ριξε μια ματια και στα BenQ 1640(technikdirect.de),pioneer DVR-109.Πολυ ποιοτικα writers....Τα BenQ γενικα εχουν βγει πολυ κορυφαια,απλα στην Ελλαδα δεν τα πολυφερνουν....
sa1901 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 έχει δίκιο ο γιατρός, ο μηχανισμός (chipset) του pioneer 740 είναι benq (στην ουσία philips) ενώ στα προηγούμενα μοντέλα ήταν της Sanyo,πάντως και γω που έχω και το benq 1625 το θεωρώ το καλύτερο από τα φτηνά recorder, έχω και το nec3540 και δεν το φτάνει πίστεψέ με, αν έχεις τα ? τσίμπα το pioneer αλλιώς δες τεστ για τα υπόλοιπα και κρίνε πιο σε καλύπτει καλύτερα Αντί για pioneer πρέπει να εννοείς plextor ... :-? Όπως και να έχει, το plextor 740 κάνει 70?.
Gary_Kokkin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Λοιπον θελω να προβω σε αγορα DVDR. Αυτη τη στιγμη εχω ενα CDR PLEXTOR απο τα πρωτα που ειχαν βγει και ειμαι κατα ευχαριστημενος. Ακουω ομως απο διαφορους ομως να μην παρω DVDR PLEXTOR. Ισχυει κατι τετοιο; Δηλαδη εχετε ακουσει για καποια προβληματα στα PLEXTOR; Και αν ναι σε ποιο μοντελο. Πανω κατω κατεληξα στο πολυ γνωστο μοντελο που εχει κανει τρελλες πωλησεις στην Ελλαδα το NEC 3540. Τωρα το αν ειναι καλο μοντελο πραγματικα δεν ξερω. Απλα εχω επηρεαστει γιατι οπου και να ρωτησω σε μαγαζια ολοι αυτο μου προτεινουν. Παρακαλω καθε προταση δεκτη. Το κοστος δεν με απασχολει αρκει η συσκευη να ειναι της προκοπης. Διάβασε και κανένα review στο Ιnternet http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Home.aspx?CategoryId=1 http://www.cdfreaks.com/news/12082 και δες κανένα εξειδικευμένο forum, να δείς απόψεις χρηστών http://club.cdfreaks.com/forumdisplay.php?f=86 http://club.cdfreaks.com/forumdisplay.php?forumid=43
Gantalf_4 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Ego me NEC den antimetopisa kanena problima. Den poulithikan mpoulouki etsi apla... Stous perissoterous douleuoun apsoga.
Gary_Kokkin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δεν έχουν πουληθεί χιλιάδες μόνο τα ΝΕC. Χιλιάδες έχουν πουληθεί και τα Liteon που είναι η μεγαλύτερη κατασκευάστρια οπτικών μέσων (και για πολλές μάρκες όπως Sony,Teac),που κάνουν την καλύτερη και γρηγορότερη ανάγνωση DVD από όλες τις μάρκες ,ενώ με πατσαρισμένο firmware αναβαθμίζονται σε ταχύτητα εγγραφής και γράφουν και ποιοτικότερα απ'όλα τα drives τα DVD+R, ενώ και επίσημα έχουν την καλύτερη ύποστήριξη τόσο σε συχνές ανανεώσεις firmware,όσο και 2 ετή εγγύηση RMA το πολύ μιας βδομάδας από την αντιπροσωπεία Dionic. Aλλη πολύ δημοφιλής μάρκα (ειδικά στο εξωτερικό) είναι η Benq (Philips) ,ίσως με την καλύτερη σχέση ποιότητας εγγραφής σε όλα τα media (καθώς είναι γνωστό ότι πολλές μάρκες drives συμπαθούν ορισμένα format πχ τα NEC τα DVD-R όπως τα Liteon τα DVD+R...) Aμα ψάξει κανείς στα σχετικά φορουμ που έδωσα πριν,θα δεί κανείς που είναι πια η Plextor στις προτιμήσεις καταναλωτών ....(δες τιμή,δες συχνότητα σε βλάβες κλπ)-Ισως κάποιοι αναπολούν τις μέρες των Made in Japan CDRW drives και επιμένουν....
blackeye Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 poly kalws o plextoras,den amfivalei kaneis.....Alla pws mporei kaneis na amfisvitisei antigrafi "on fly" 250 tainies,TY panda kai 100% epityxia...... Einai poly kali epilogi to nec.....kai poly ftino
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.