fwtonio Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Εχω μια ψηφιακή μηχανη, που δεν βάζει πάνω στις φωτογραφίες την ημερομηνία. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να διαβάζει το exif και αυτόματα να προσθέτει την ημερομηνία πάνω στην φωτογραφία;
fwtonio Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Το πρόγραμμα που λες δεν σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις πάνω στην φωτογραφία την ημερομηνία και όταν λέω πάνω εννοώ το εξης: όταν θα εκτυπώσω την φωτογραφία, κάτω δεξιά να φαίνεται η ημερομηνία που την τράβηξα.
savabk Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 http://www.photowatermark.com nomizo auto 8es.Gia full ekdosi prepi na kanis registration.
sakaflias Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Πως γινεται να ρυθμισω την ψηφιακη φωτογραφικη μου μηχανη να βγαζει φωτογραφια με την ημερομηνια πανω?
free-s Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Πως γινεται να ρυθμισω την ψηφιακη φωτογραφικη μου μηχανη να βγαζει φωτογραφια με την ημερομηνια πανω? Πρέπει να μας πεις ποια μηχανή έχεις. Λογικά απο το μενού/ρυθμίσεις θα υπάρχει επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα