gjimmys Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Ποιο προγραμμα μετατρεπει τα Μρ3 σε Μρ4 και αν ειναι καλυτερα σε ποιοτητα τα Μρ4;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
HaPagan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 mp4 = mpeg4 δηλαδή το format που χρησιμοποιείται για τα video files. Είναι δηλαδή σαν να φτιάξεις ένα video αποτελούμενο μόνο από ήχο.Γιατί να το κάνεις αυτό; Αν θες καλύτερη ποιότητα μπορείς να παίξεις με το bitrate των αρχείων σου ή να δοκιμάσεις την κωδικοποίηση ogg vorbis.
gjimmys Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 mp4 = mpeg4 δηλαδή το format που χρησιμοποιείται για τα video files. Είναι δηλαδή σαν να φτιάξεις ένα video αποτελούμενο μόνο από ήχο.Γιατί να το κάνεις αυτό; Αν θες καλύτερη ποιότητα μπορείς να παίξεις με το bitrate των αρχείων σου ή να δοκιμάσεις την κωδικοποίηση ogg vorbis. Εχει πολυ καλη συμπιεση δεν ξερω αν εχει καλυτερη ποιοτητα
dim_b Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Nero γιά κωδικοποίηση σε mp4, αλλά γιά να έχεις καλύτερη ποιότητα πρέπει να γίνει κωδικοποίηση απ'ευθείας από ασυμπίεστη πηγή (π.χ. CD). Αν πρόκειται να κάνεις μετατροπή από mp3 σε mp4 δε νομίζω ότι θα κερδίσεις τίποτε.
gjimmys Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Nero γιά κωδικοποίηση σε mp4, αλλά γιά να έχεις καλύτερη ποιότητα πρέπει να γίνει κωδικοποίηση απ'ευθείας από ασυμπίεστη πηγή (π.χ. CD). Αν πρόκειται να κάνεις μετατροπή από mp3 σε mp4 δε νομίζω ότι θα κερδίσεις τίποτε.Θα το δοκιμασω ευχαριστω
Dj_kourampies Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 σιγουρα δεν προκειται να κερδισεις τιποτα με την μετατροπη mp3>mp4. ουσιαστικα το ιδιο mp3 θα ακους, κ αν δ κανεις σωστο encoding θα το ακους σε ακομα χειροτερη ποιοτητα.
MariaTs. Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δοκίμασε αν θες και το Xilisoft WMA MP3 Converter! Το συγκεκριμένο το έχω εγκαταστήσει για να κάνω την αντίστροφη δουλειά απ'ότι θες εσύ! Και όσα mp4 έχω μετατρέψει σε mp3 έχουν την ίδια ποιότητα! Δεν είναι όπως τα ogg αρχεία που η ποιότητά τους είναι αμφίβολη, όταν τα μετατρέψεις σε mp3.
gjimmys Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δοκίμασε αν θες και το Xilisoft WMA MP3 Converter! Το συγκεκριμένο το έχω εγκαταστήσει για να κάνω την αντίστροφη δουλειά απ'ότι θες εσύ! Και όσα mp4 έχω μετατρέψει σε mp3 έχουν την ίδια ποιότητα! Δεν είναι όπως τα ogg αρχεία που η ποιότητά τους είναι αμφίβολη, όταν τα μετατρέψεις σε mp3. Το εχω κατεβασει και τελικα εχετε δικιο δεν κερδιζω τιποτα.
_-spooker-_ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 mp4 = mpeg4 δηλαδή το format που χρησιμοποιείται για τα video files. o klasikos asxetos .........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.