Προς το περιεχόμενο

Ποιο προγραμμα κανει ΜΡ3 σε ΜΡ4

gjimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο προγραμμα μετατρεπει τα Μρ3 σε Μρ4 και αν ειναι καλυτερα σε ποιοτητα τα Μρ4;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

mp4 = mpeg4 δηλαδή το format που χρησιμοποιείται για τα video files. ;)

Είναι δηλαδή σαν να φτιάξεις ένα video αποτελούμενο μόνο από ήχο.Γιατί να το κάνεις αυτό; Αν θες καλύτερη ποιότητα μπορείς να παίξεις με το bitrate των αρχείων σου ή να δοκιμάσεις την κωδικοποίηση ogg vorbis.

Δημοσ.
mp4 = mpeg4 δηλαδή το format που χρησιμοποιείται για τα video files. ;)

Είναι δηλαδή σαν να φτιάξεις ένα video αποτελούμενο μόνο από ήχο.Γιατί να το κάνεις αυτό; Αν θες καλύτερη ποιότητα μπορείς να παίξεις με το bitrate των αρχείων σου ή να δοκιμάσεις την κωδικοποίηση ogg vorbis.

Εχει πολυ καλη συμπιεση δεν ξερω αν εχει καλυτερη ποιοτητα

Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Nero γιά κωδικοποίηση σε mp4, αλλά γιά να έχεις καλύτερη ποιότητα πρέπει να γίνει κωδικοποίηση απ'ευθείας από ασυμπίεστη πηγή (π.χ. CD). Αν πρόκειται να κάνεις μετατροπή από mp3 σε mp4 δε νομίζω ότι θα κερδίσεις τίποτε.

Δημοσ.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Nero γιά κωδικοποίηση σε mp4, αλλά γιά να έχεις καλύτερη ποιότητα πρέπει να γίνει κωδικοποίηση απ'ευθείας από ασυμπίεστη πηγή (π.χ. CD). Αν πρόκειται να κάνεις μετατροπή από mp3 σε mp4 δε νομίζω ότι θα κερδίσεις τίποτε.
Θα το δοκιμασω ευχαριστω
Δημοσ.

σιγουρα δεν προκειται να κερδισεις τιποτα με την μετατροπη mp3>mp4. ουσιαστικα το ιδιο mp3 θα ακους, κ αν δ κανεις σωστο encoding θα το ακους σε ακομα χειροτερη ποιοτητα.

Δημοσ.

Δοκίμασε αν θες και το Xilisoft WMA MP3 Converter! Το συγκεκριμένο το έχω εγκαταστήσει για να κάνω την αντίστροφη δουλειά απ'ότι θες εσύ! Και όσα mp4 έχω μετατρέψει σε mp3 έχουν την ίδια ποιότητα! Δεν είναι όπως τα ogg αρχεία που η ποιότητά τους είναι αμφίβολη, όταν τα μετατρέψεις σε mp3.

Δημοσ.
Δοκίμασε αν θες και το Xilisoft WMA MP3 Converter! Το συγκεκριμένο το έχω εγκαταστήσει για να κάνω την αντίστροφη δουλειά απ'ότι θες εσύ! Και όσα mp4 έχω μετατρέψει σε mp3 έχουν την ίδια ποιότητα! Δεν είναι όπως τα ogg αρχεία που η ποιότητά τους είναι αμφίβολη, όταν τα μετατρέψεις σε mp3.

Το εχω κατεβασει και τελικα εχετε δικιο δεν κερδιζω τιποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...