Προς το περιεχόμενο

Wireless LAN κάρτα σαν Access Point???

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να σετάρω μια Wireless LAN κάρτα σαν Wireless Access point ώστε να βλέπω Internet από απομακρυσμένο Laptop;;;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Οτι θες την κανεις... ειτε AP, ειτε Client... Ο ενας υπολογιστης θα μοιραζει IP (αρα θα ειναι το AP) και ο αλλος θα ειναι ο Client που θα λαμβανει. Το μοιρασμα του Ινερνετ θα το κανεις πολυ ευκολα μεσα απο τα Windows (internet connection sharing) Ολα μπορουν να γινουν τρομακτικα ευκολα απο τους wizards των windows.

Δημοσ.

Ok. Συνδέθηκε το Laptop me to Desktop! Αλλά δεν μπορώ να δω Internet από το Laptop!!! Τι ρυθμίσεις χρειάζεται το Internet Connection του Laptop για να βλέπω Internet μέσω του Desktop PC μου;;; Το Desktop μου είναι σετταρισμένο ώστε να έχει connection sharing για την κυριώς σύνδεση στο Internet (LAN) και ο Wizard έφτιαξε και Bridge για τη σύνδεσή μου με τη Wireless. Πιστεύω ότι ίσως είναι καθαρά θέμα setup του Browser ή πιθανότατα και του DNS. Όποιος γνωρίζει κάτι, please help!!!...

Ευχαριστώ!...

Δημοσ.

Το δοκίμασα αυτό από την αρχή. Δυστυχώς δεν βλέπει Internet έτσι. Χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο setup το Desktop PC για να "εξυπηρετεί" το Laptop, κάτι δηλαδή σαν Internet Server;;;

Ευχαριστώ για την όποια βοήθειά σας!... Please help!...

Δημοσ.

Έχω κάνει share το Internet Connection (LAN) του Desktop PC και το Wizard με ρώτησε με ποια Connections και έκανα 'tick' το Wireless Connection. Κάποιες άλλες ρυθμίσεις;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...