antreas18 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Thn lampsi na tin deis oposdipote..oxi tou foskolou..
robas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Διαβαζοντας για τις τελευταιες ταινιες θριλερ-τρομου κλπ μου γεννιεται η εξης απορια . Αν καποιος -εγω - δεν θελει βρε αδερφε να δει πετσοκομματα - σφαγες κ τα ρεστα ( αν ηθελα θα ημουν μονιμη θαμωνας σε καποιο σφαγειο ) αλλα του αρεσουν τα απλα θριλερακια κ ταινιες μυστηριου ' date=' τι επιλογες εχει ? Να βλεπει ξανα κ ξανα παλιες ταινιες ή να ζητησει μια περιποιημενη πλυση εγκεφαλου ? ( τουτεστιν να πει σε καποιους φιλους του να τον δεσουν μια μερα σε μια καρεκλα κ να τον βαλουν να βλεπει την μια μετα την αλλη διαφορες τετοιες ταινιες μεχρι ν'αρχισει να θελει να πινει μονο αιμα κλπ κλπ ?)[/quote'] Μάλλον λάθος εντύπωση έχεις. Κυκλοφορούν πολύ αξιόλογα του είδους τον τελευταίο καιρό με τελευταίο παράδειγμα τον "Εξωρκισμό της Εμιλυ Ρόουζ" και το "Αντικλείδι (The Skeleton Key)" τα οποία μου άρεσαν πάρα πολύ. Και μην ξεχνάς ότι βλέποντας μια ταινία τρόμου κατα 99% θα δεις και πετσοκόματα.
Members gsarig Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Members Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Αν δεν κάνω λάθος, ξεχάσατε τον Εξορκιστή και το Μωρό της Ρόζμαρι που είναι κλασικές. Επίσης, Η Σιωπή των Αμνών, Ο Δικηγόρος του Διαβόλου, Δαιμονισμένος Άγγελος, Το Ακρωτήρι του Φόβου, η Απειλή, κλπ (ελπίζω να μην επαναλαμβάνω κάποιες που ίσως έχουν ήδη αναφερθεί). Επίσης όλες οι ταινίες του Χίτσκοκ...
KaizerSoze Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 gsarirg to provlima einai oti i pasxalia exei auto to problima,DEN thelei na dei oses protineis ypothetw giati einai gnwstes,palies i pio nees,alla pantws les tis idies kai tis idies pou leme oloi.Milaei gia kati pio fresko apo to Angel Heart xerw gw
Play! Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Θριλλερ ε? παρε καποια καλα! -Das Experiment (Για να δεις εως που μπορει να φθασει καθε ανθρωπος, υπο ορισμενες συνθηκες!) -The Ring 1 (τα extras του DVD εχουν ζουμι!) -Το ακρωτηρι του φοβου (all time classic!) -Seven (μονο με παρεα!) -Hellraiser (μονο το 1ο -all time classic- άντε και το 2ο, τα 3,4 ουτε για ενοικιαση) -Old boy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.