paschalia Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Mιας και αυτο το τοπικ ειναι πολυ παλιο και κλειδωθηκε ,ειπα να κανω ενα ιδιο . Ποιες προτεινετε για ωραια καλοκαιρινα βραδια ?
lazaross Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 The Shining Dawn Of The Dead Shaun Of The Dead ( Παρωδια του Dawn Of The Dead. ) Psycho Halloween 1,2,4,5,6,H20,Ressurection Friday the 13th
mert Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 The Shining Halloween Braindead The Evil Dead Joy Ride Texas Chainsaw Massacre The Others SE7EN Chinatown Memento The Usual Suspects κτλ
funkyshit Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 the eye (me sbhsta fwta kai home cinema einai ola ta lefta) dark water (apisteuta atmosfairiko) kai an den exete dei ta parakatw den kserw pws brethikate edw... seven ekth aisthish the others usual suspects shining (me jack nicholson) memento kai ena poly kalo psyxologiko pou den einai idiaitera gnwsto einai to "In Dreams" tou Nil Jordan
DimAslan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Επίσης να δεις σίγουρα τα: Das Experiment (καταπληκτικό!!!) Μαθήματα Ανατομίας The Ring (Γιαπωνέζικο) Το έβδομο σημάδι Ο πρίγκηπας του σκότους Η προφητεία (τριλογία) (ποιοτικά όλα, όχι splatter)
cassidy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Vertigo Jacob's Ladder Άλλη μια ψήφος στο Evil Dead (με έμφαση στο δεύτερο μέρος Dead By Dawn) Suspiria και για κάποιο λόγο κι ο carpenter μου κάνει πολύ καλοκαιρινός The thing They live
Chinaski Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 In the mouth of madness (Carpenter episis) The Fog (pali carpenter) Christine (pali Carpenter)
DimAslan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Επίσης: ΙΤ (Το Αυτό) Dark City (Σκοτεινή Πόλη) - δύσκολο να το βρεις σε DVD Bone Collector (Συλλέκτης Οστών) Το άγγιγμα του κακού (Fallen)
Panathinaikara Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Καλά, DimAslam βάζεις το Αυτό μαζί με τις άλλες υπερταινιάρες; Πλάκα κάνω(περί ορέξεως άλλοστε). Απλά μου φαίνεται περίεργο γιατί Bone Collector, Fallen είναι τελείως διαφορετικό στυλ(πολύ πιο ψαγμένες ταινίες) ενώ το Αυτό μου φαίνεται μια splatter-ιά του κερατά(προσωπική γνώμη πάντα). Πάντως γενικά τα βιβλία του Steven King έχουν άθλιες μεταφορές σε ταινίες. Με τη σειρά μου θα προτείνω κι εγώ ταινίες μυστηρίου : Fallen (το αγαπημένο μου θρίλερ γιατί συνδυάζει μυστήριο, αναζήτηση όπως σε αστυνομικές ταινίες και πολύ ατμόσφαιρα) Ένατη πύλη(με Τζόνι Ντεπ και πολύ ωραία ατμόσφαιρα μυστηρίου) Forgotten(ταινία που δεν έχει κάτι το φοβερό από άποψη σεναρίου-σαν X-files episode είναι, αλλά είναι το μοναδικό θρίλερ που με έκανε να πεταχτώ-χεστώ σε μερικές ανύποπτες σκηνές) Amityville Horror(το καινούριο) έχει πολύ καλή ατμόσφαιρα και βασίζεται σε αληθινή ιστορία+έχει μεταφυσικά στοιχεία. Έιναι γενικά τρομακτικό και το προτείνω ανεπιφύλακτα.
paschalia Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Διαβαζοντας για τις τελευταιες ταινιες θριλερ-τρομου κλπ μου γεννιεται η εξης απορια . Αν καποιος -εγω - δεν θελει βρε αδερφε να δει πετσοκομματα - σφαγες κ τα ρεστα ( αν ηθελα θα ημουν μονιμη θαμωνας σε καποιο σφαγειο ) αλλα του αρεσουν τα απλα θριλερακια κ ταινιες μυστηριου , τι επιλογες εχει ? Να βλεπει ξανα κ ξανα παλιες ταινιες ή να ζητησει μια περιποιημενη πλυση εγκεφαλου ? ( τουτεστιν να πει σε καποιους φιλους του να τον δεσουν μια μερα σε μια καρεκλα κ να τον βαλουν να βλεπει την μια μετα την αλλη διαφορες τετοιες ταινιες μεχρι ν'αρχισει να θελει να πινει μονο αιμα κλπ κλπ ?)
KaizerSoze Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Ti les mwre?Oi perisoteres tainies einai mystiriou,ta splatter exoun ginei psilo tis modas ta teleutaia 2 xronia.Kai milame gia 3-4 pou na akougontai kapws tin xronia,oxi parapanw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.