Προς το περιεχόμενο

Ταινιες θριλερ - Ταινιες τρομου - Ταινιες μυστηριου

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

the eye (me sbhsta fwta kai home cinema einai ola ta lefta)

dark water (apisteuta atmosfairiko)

kai an den exete dei ta parakatw den kserw pws brethikate edw...

seven

ekth aisthish

the others

usual suspects

shining (me jack nicholson)

memento

kai ena poly kalo psyxologiko pou den einai idiaitera gnwsto einai to "In Dreams" tou Nil Jordan

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επίσης να δεις σίγουρα τα:

Das Experiment (καταπληκτικό!!!)

Μαθήματα Ανατομίας

The Ring (Γιαπωνέζικο)

Το έβδομο σημάδι

Ο πρίγκηπας του σκότους

Η προφητεία (τριλογία)

(ποιοτικά όλα, όχι splatter)

Δημοσ.

Επίσης:

ΙΤ (Το Αυτό)

Dark City (Σκοτεινή Πόλη) - δύσκολο να το βρεις σε DVD

Bone Collector (Συλλέκτης Οστών)

Το άγγιγμα του κακού (Fallen)

Δημοσ.

Καλά, DimAslam βάζεις το Αυτό μαζί με τις άλλες υπερταινιάρες; Πλάκα κάνω(περί ορέξεως άλλοστε). Απλά μου φαίνεται περίεργο γιατί Bone Collector, Fallen είναι τελείως διαφορετικό στυλ(πολύ πιο ψαγμένες ταινίες) ενώ το Αυτό μου φαίνεται μια splatter-ιά του κερατά(προσωπική γνώμη πάντα). Πάντως γενικά τα βιβλία του Steven King έχουν άθλιες μεταφορές σε ταινίες.

Με τη σειρά μου θα προτείνω κι εγώ ταινίες μυστηρίου :

Fallen (το αγαπημένο μου θρίλερ γιατί συνδυάζει μυστήριο, αναζήτηση όπως σε αστυνομικές ταινίες και πολύ ατμόσφαιρα)

Ένατη πύλη(με Τζόνι Ντεπ και πολύ ωραία ατμόσφαιρα μυστηρίου)

Forgotten(ταινία που δεν έχει κάτι το φοβερό από άποψη σεναρίου-σαν X-files episode είναι, αλλά είναι το μοναδικό θρίλερ που με έκανε να πεταχτώ-χεστώ σε μερικές ανύποπτες σκηνές)

Amityville Horror(το καινούριο) έχει πολύ καλή ατμόσφαιρα και βασίζεται σε αληθινή ιστορία+έχει μεταφυσικά στοιχεία. Έιναι γενικά τρομακτικό και το προτείνω ανεπιφύλακτα.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Διαβαζοντας για τις τελευταιες ταινιες θριλερ-τρομου κλπ μου γεννιεται η εξης απορια .

Αν καποιος -εγω - δεν θελει βρε αδερφε να δει πετσοκομματα - σφαγες κ τα ρεστα ( αν ηθελα θα ημουν μονιμη θαμωνας σε καποιο σφαγειο ) αλλα του αρεσουν τα απλα θριλερακια κ ταινιες μυστηριου , τι επιλογες εχει ?

Να βλεπει ξανα κ ξανα παλιες ταινιες ή να ζητησει μια περιποιημενη πλυση εγκεφαλου ? ( τουτεστιν να πει σε καποιους φιλους του να τον δεσουν μια μερα σε μια καρεκλα κ να τον βαλουν να βλεπει την μια μετα την αλλη διαφορες τετοιες ταινιες μεχρι ν'αρχισει να θελει να πινει μονο αιμα κλπ κλπ ?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...