EXARXEIA_CITY Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 giati tora poia den boro na diagrapso ta minimata mou otan exoun perasei elaxista lepta 1-2 kai den exei grapsei kanenas apo kato ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Στο προηγούμενο καθεστώς (phpBB) όντως μπορούσες να διαγράψεις το αρχικό μήνυμα ενός topic αν δεν είχε γράψει κανείς από κάτω. Έχω την εντύπωση όμως ότι στο vBullentin το δικαίωμα διαγραφής μηνύματος ανήκει στους moderators. Δεν είμαι σίγουρος, το θέμα παραπέμπεται στο τεχνικό επιτελείο του forum* * που εργάζεται ακούραστα σε κάποια παραλία...
MariaTs. Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 paredwse έχει δίκιο ο φίλτατος EXSARXEIA_CITY! Κι εγώ κάποια στιγμή είχα διαπιστώσει ότι μπορούσα να διαγράψω τα μηνύματα μου από κάποιο θέμα και μάλιστα το έκανα κάνα δυο φορές. Όταν όμως χρειάστηκε να κάνω το ίδιο πρόσφατα διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε πλέον αυτή η δυνατότητα κι η συνέχεια... την ξέρεις!
guido Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 ma apanthse oti auto ginotan otan to forum htan phpBB kai twra pleon den einai...
MariaTs. Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 ma apanthse oti auto ginotan otan to forum htan phpBB kai twra pleon den einai... Εγώ όταν έκανα την εγγραφή ήδη το insomnia ήταν στην παρούσα μορφή v-bulletin! Οπότε...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μόλις ενημερώθηκα από τον administrator Hal9000 ότι υπήρχε όντως η δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων, όπως αναφέρει και η Maria Ts. αλλά η δυνατότητα αυτή αφαιρέθηκε από τον admin για λόγους ασφαλείας. Οπότε δεν είναι bug, είναι ηθελημένη ενέργεια. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας κι ελπίζουμε να ξαναπαίξετε μαζί μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.