Προς το περιεχόμενο

απ΄ευθειας εκτυπωσεις σε cd-dvd απο printer

redxaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
να ρωτήσω κ κάτι άλλο' date='

2) άκουσα πως σε λίγο έρχονται οι αντικαταστάτες τους (2000-3000 κτλπ),αληθεύει?[/quote']

Εγώ στη θέση σου θα περίμενα για τα καινούργια μοντέλα, αν θες να αγοράσεις Pixma. Τα σημερινά μοντέλα θα αντικαθιστούν από τους 1600 κ 2200 στη φτηνή κατηγορία και από τους 4200 κ 5200....Οι τιμές θα ναι λίγο πιο ακριβές από των τωρινών μοντέλων....

Η πιο σημαντική διαφορά στα νέα μοντέλα είναι ότι πλέον τα μελάνια και οι κεφαλές είναι ενιαίες....Στα τωρινά μοντέλα τα μελάνια είναι ξεχωριστά από τις κεφαλές, για αυτό το λόγο είναι και τόσο φθηνή η αλλαγή μελανιών....Τώρα στους καινούργιους φαντάζομαι τα μελάνια θα ναι αρκετά ακριβότερα αφού θα χουν και την κεφαλή επάνω (αλά ΗΡ)...... (Βλακεία για μένα, γιατί από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των Pixma ήταν η οικονομία στα μελάνια)....

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χτες αγορασα απο το Πλαισιο τον Canon Pixma ip3000 , ο εκτυπωτης εκανε 105ευρω. Εχει πολυ καλη ποιοτητα εκτυπωσης και φθηνα μελανια!

Δημοσ.
Χτες αγορασα απο το Πλαισιο τον Canon Pixma ip3000 , ο εκτυπωτης εκανε 105ευρω. Εχει πολυ καλη ποιοτητα εκτυπωσης και φθηνα μελανια!

Τσάμπα πράμα μιλάμε....Και καλή ποιότητα εκτύπωσης και τροφοδότης φύλλων και εκτύπωση σε cd/dvd και φθηνά μελάνια..... Τι άλλο να ζητήσει κανείς με 105 ευρώ ???? ;-)

Δημοσ.
Τσάμπα πράμα μιλάμε....Και καλή ποιότητα εκτύπωσης και τροφοδότης φύλλων και εκτύπωση σε cd/dvd και φθηνά μελάνια..... Τι άλλο να ζητήσει κανείς με 105 ευρώ ???? ;-)

Νομιζω οτι δεν μπορει κανεις να ζητησει κατι παραπανω :) Να προσθεσω οτι εχει και πολυ ομορφο design , ειδικα ο ip4000 σε μαυρο χρωμα ειναι ολα τα λεφτα :D

Δημοσ.

Γαμωτο και εγω αυτον θελω να παρω γιατι οπως ολα δειχνουν ειναι τελειος αλλα ελα που πηρα πριν κανενα 2μηνο το πολυμηχανιμα 1315 της HP και δεν ξερω τι να κανω τωρα!

Δημοσ.
Εγώ στη θέση σου θα περίμενα για τα καινούργια μοντέλα' date=' αν θες να αγοράσεις Pixma.

Οι τιμές θα ναι λίγο πιο ακριβές από των τωρινών μοντέλων....

Η πιο σημαντική διαφορά στα νέα μοντέλα είναι ότι πλέον τα μελάνια και οι κεφαλές είναι ενιαίες....

Στα τωρινά μοντέλα τα μελάνια είναι ξεχωριστά από τις κεφαλές, για αυτό το λόγο είναι και τόσο φθηνή η αλλαγή μελανιών....Τώρα στους καινούργιους φαντάζομαι τα μελάνια θα ναι αρκετά ακριβότερα αφού θα χουν και την κεφαλή επάνω (αλά ΗΡ)...... (Βλακεία για μένα, γιατί από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των Pixma ήταν η οικονομία στα μελάνια)....[/quote']

Mε μπέρδεψες τώρα... :?

από την μια μου λες να περιμένω τους καινούριους,και από την άλλη ότι μετά θα μου βγαίνουν πιό ακριβά τα μελάνια!

Πάντως εάν η ποιότητα της εκτύπωσης έχει παραμείνει ίδια,με βλέπω να αγοράζω τον 3000 ή τον 4000! ;)

(Μήπως θα έχω κανένα + εάν θα είναι οι κεφαλές πάνω στα μελάνια δηλαδή)??

Δημοσ.

H Canon λέει ότι το νέο σύστημα με τα ενσωματωμένα μελάνια στις κεφαλές θα έχει ως αποτέλεσμα ταχύτερες, καλύτερες και πιο ανθεκτικές στο χρόνο εκτυπώσεις...... Επίσης για τους 4200 και 5200 η ανάλυση θα ναι 9600Χ2400 και 1pl μέγεθος σταγόνας..... Ο τωρινός 4000 έχει 2pl ενώ ο 5000 1pl...... To 1pl σημαίνει καλύτερες εκτυπώσεις..... Από κει και πέρα είναι και θέμα το τι ακριβώς θέλεις...... Εγώ ναι μεν θα αγόραζα 4200 (γιατί θέλω καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης στις φοτο.... Ο 4000 καλός είναι, αλλά θα ήθελα να ταν καλύτερος), αλλά θα ήξερα κιόλας ότι τα μελάνια θα μου στοίχιζαν πιο ακριβά (ίσως και τη διπλάσια τιμή)......

Αν δεν θες καμιά τρελή ποιότητα σε εκτυπώσεις φοτο, τότε πάρε 4000 ή ακόμα καλύτερα 5000....

Δημοσ.

μάλιστα...μπερδεύεται η κατάσταση λίγο τώρα...

Βασικά με ενδιαφέρει μόνο για εκτύπωση σε cd-dvd μιας κ δεν εκτυπώνω φωτό σε Α4 κτλπ. Δεν έχω δει εκτυπωμένο cd από τον 4000 ωστέ να δω εάν με καλύπτει...από την άλλη πάλι μου αρέσει να έχω το καλύτερο! ;)

Αν ήξερα περίπου την διαφορά στην τιμή των μελανιών...κάπως θα βοηθούσε...ίσως κ μια σύγκριση στην ποιότητα εκτύπωσης σε ένα cd... ;)

πολλά ζητάω?? :) :)

.

.

.

Kαι τελικά πόσα σιντί μπορώ να εκτυπώσω με ένα σετ καινούρια μελάνια τελικά??

Δημοσ.

Για εκτύπωση σε CD/DVD μια χαρά δουλειά κάνουν και ο 4000 και φυσικά ο 5000..... Αν δεν σε ενδιαφέρει και τόσο να χεις το τελευταίο μοντέλο, τότε χτύπα τον 5000...... Τώρα για το πόσα cd τυπώνεις με ένα σετ μελάνια, εγώ με τον 4000 χονδρικά (γιατί έχω εκτυπώσει και μερικές φοτο Α4), πρέπει να βγάζει πάνω από 100 πολύ χαλαρά....

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ΘΕΛΩ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ (εκτυπωτη , scanner και CD PRINTER) κυριως cd printer και σε καλη τιμη κατω των 150Ε. Εχετε υποψιν σας τπτ????

Δημοσ.
ΘΕΛΩ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ (εκτυπωτη , scanner και CD PRINTER) κυριως cd printer και σε καλη τιμη κατω των 150Ε. Εχετε υποψιν σας τπτ????

CANON PIXMA MP620R, 145 ΕΥΡΩ, ΠΛΑΙΣΙΟ, E-SHOP..

CANON PIXMA MP630R, 155 ΕΥΡΩ, ΠΛΑΙΣΙΟ, E-SHOP..

Εχω τον ΜΡ600 και ειμαι ευχαριστημενος !.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...