nimik Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Den xreiazomai re file epixeirhmata gia na pw oti oi drivers mias etairias einai gia ta skoupidia(Kados Anakyklwsis).To PC sto fwnazei.Mexri twra emena mou to fwnaze me 8emata epidwsewn.Apoti vlepw me Nvidia drivers to PC 8a arxisei an fwnazei k gia apeikonisi.Kai oso gia tous Nvidiopwromenous katalavainw mono aftous pou exoun 6800 kai panw.Oi ypoloipoi as pane na pai3oun kana FLIPPER 3-D twn windows giati gia paixnidia pleon oi kartes tous DEN kanoun! ;-) ;-) ATI Rules here.katse na deis ta ale3iptwta me to shma ths Nvidia...ametrhtoi 8a er8oun sto topic twra. :razz: :razz: :razz: As kanoume k ligo HUMOR kalytera einai ta gelia apo ta klamata.... :grin: :grin: :grin: Μπραβο πες κι αλλα να γελασουμε περισσοτερο..... :grin:
keftedakos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Βέβαια, στο linux η κατάσταση με τους drivers της ATI είναι τραγική... Δεν είναι απλά τραγική ειναι ότι χειρότερο η υποστήριξη των drivers για linux, για αυτό και έχω μια απέχθεια για αυτήν την εταιρεία και την 'περίεργη' προσήλωσή της στο directx.
jimpas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Έυχαριστώ για τις απαντήσεις. Λοιπόν πρώτο τα cleartype και τα άλλα effects τα έχω πειράξει αλλά φαίνεται να επηρρεάζουν μόνο το desktop. Για παράδειγμα τώρα που γράφω σε Slimbrowser τα γράμματα είναι θολά. Δεύτερο το auto callibration το κάνω κάθε φορά που αλλάζω settings αλλά καμμία τύχη. Φίλε petros pepe το shrpness που αναφέρεις δε το βρισκω στην οθόνη έχει μόνο phase και pitch. Έχω βάλει drivers 77.72 και επίσης την οθόνη τη βλέπει κανονικά. Θα κάνω και ένα downgrade. Επίσης έχω κάνει upgrade το bios και τους driver της motherboard, έβγαλα το ρεύμα από όλες τις συσκευές και άφησα μόνο την κάρτα και ένα δίσκο αλλά και πάλι τίποτα. Σε benchmarks που έτρεξα βρήκαν την κάρτα αρκετά καλύτερη από την 5200. Το empire earth 2 παίζει μια χαρά 1280x1024 high ρυθμίσεις, αλλά το farcry ΄κάνει autodetect low σε αυτή την ανάλυση και αναγκαστικά παίζει με low settings. Ευχαριστώ Επίσης λέω να πάρω ένα dvi-vga adaptor να πάρω το σήμα από την dvi έξοδο, τί λέτε μπορεί να βοηθήσει; Η οθόνη είναι αναλογική.
NeTeD Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 To τελευταίο που λες ουσιαστικά δεν έχει κανένα νόημα αν υφίσταται παρεμβολή κατά μήκος του καλωδίου. Όμως μπορεί να είσαι τυχερός (και άτυχος ταυτόχρονα) και απλά να είναι προβληματική η αναλογική έξοδος της κάρτας, οπότε να πάρεις καθαρό σήμα από την διπλανή. Δοκίμασε με μια άλλη κάρτα για να εξακριβώσεις ότι το πρόβλημα προέρχεται οπωσδήποτε από αυτήν.
jimpas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Λοιπόν ούτε με τους 76.44 υπάρχει διαφορά. Άλλαξα και χρονισμό λειτουργίας αλλά τίποτα. Να την επιστρέψω καλύτερα;
Ailuros Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Σαφώς και θα έλεγα να πας να την κοιτάξουν. Δεν δικαιολογείται η διαφορά, ειδικά αφού η οθόνη αποδίδει όπως θα έπρεπε με την 5200.
nimik Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Λοιπόν ούτε με τους 76.44 υπάρχει διαφορά.Άλλαξα και χρονισμό λειτουργίας αλλά τίποτα. Να την επιστρέψω καλύτερα; Φιλε μου καλυτερα ναι! Εχω την ιδια χωρις κανενα απ'τα προβληματα που αναφερεις απλα την εχω σε Dvi..
Ailuros Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 To τελευταίο που λες ουσιαστικά δεν έχει κανένα νόημα αν υφίσταται παρεμβολή κατά μήκος του καλωδίου. Όμως μπορεί να είσαι τυχερός (και άτυχος ταυτόχρονα) και απλά να είναι προβληματική η αναλογική έξοδος της κάρτας, οπότε να πάρεις καθαρό σήμα από την διπλανή. Δοκίμασε με μια άλλη κάρτα για να εξακριβώσεις ότι το πρόβλημα προέρχεται οπωσδήποτε από αυτήν. Το έχει κάνει ήδη με μια παλιά 5200 που έχει.
Ailuros Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Να πω και κάτι άλλο τώρα και θα μου συγχωρέσετε το off topic: ΄Οταν ένας χρήστης έχει ένα πρόβλημα με οποιοδήποτε κομμάτι hardware ή software, το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ που περιμένει να ακούσει είναι μικροκομματικές αηδιούλες που αφορά την εταιρία Α ή Β. Βοήθεια θέλει για το πρόβλημά του. Eις από εσάς νομίζει ότι με το να υποστηρίζει τυφλά την Χ ή την Ψ εταιρία θα κερδίσει τίποτα, θα ήθελα ειλικρινά να μου το εξηγήσει. Στην ανάγκη βρε αδερφέ να σας δώσω και τα ανάλογα e-mail αμφότερων marketing τμημάτων να σας δώσουν τα ποσοστά σας. Πείτε με τρίχα, στριμμένο, ηθικολόγο ή ότι άλλο σας κατέβει. Αδιαφορώ. ΄Οταν δω οδηγό στην άκρη της εθνικής να έχει μείνει το αυτοκίνητο ή Θεός φυλάξοι να έχει κάποιο ατύχημα θα σταματήσω να δω αν μπορώ να τον βοηθήσω, και όχι να γελάσω με την επιλογή της μάρκας του αυτοκινήτου του.
nimik Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Να πω και κάτι άλλο τώρα και θα μου συγχωρέσετε το off topic: ΄Οταν ένας χρήστης έχει ένα πρόβλημα με οποιοδήποτε κομμάτι hardware ή software' date=' το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ που περιμένει να ακούσει είναι μικροκομματικές αηδιούλες που αφορά την εταιρία Α ή Β. Βοήθεια θέλει για το πρόβλημά του.[/b'] Eις από εσάς νομίζει ότι με το να υποστηρίζει τυφλά την Χ ή την Ψ εταιρία θα κερδίσει τίποτα, θα ήθελα ειλικρινά να μου το εξηγήσει. Στην ανάγκη βρε αδερφέ να σας δώσω και τα ανάλογα e-mail αμφότερων marketing τμημάτων να σας δώσουν τα ποσοστά σας. Πείτε με τρίχα, στριμμένο, ηθικολόγο ή ότι άλλο σας κατέβει. Αδιαφορώ. ΄Οταν δω οδηγό στην άκρη της εθνικής να έχει μείνει το αυτοκίνητο ή Θεός φυλάξοι να έχει κάποιο ατύχημα θα σταματήσω να δω αν μπορώ να τον βοηθήσω, και όχι να γελάσω με την επιλογή της μάρκας του αυτοκινήτου του. Συμφωνω απολυτα κι εγω!
GiannisKr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Προτείνω να δεις στη σελίδα της Albatron αν έχει δικούς της drivers (έχει σημασία που στο λέω) για την κάρτα σου.Πρόσφατα πήρα μια ASUS V9999 και σε όλα ήταν οκ (ακόμα και στο UNREAL 2004) εκτός από το POWERDVD που έπαιζε την ταινία με 4096 χρώματα!!!!!Απεγκατάστησα τους drivers nvidia και κατέβασα της ASUS και όλα πήγαν άψογα.Επίσης δοκίμασε να μειώσεις την ανάλυση της οθόνης και το refresh rate.
Sam235 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Προτείνω να δεις στη σελίδα της Albatron αν έχει δικούς της drivers (έχει σημασία που στο λέω) για την κάρτα σου.Πρόσφατα πήρα μια ASUS V9999 και σε όλα ήταν οκ (ακόμα και στο UNREAL 2004) εκτός από το POWERDVD που έπαιζε την ταινία με 4096 χρώματα!!!!!Απεγκατάστησα τους drivers nvidia και κατέβασα της ASUS και όλα πήγαν άψογα.Επίσης δοκίμασε να μειώσεις την ανάλυση της οθόνης και το refresh rate. Η Asus έχει μια "ιδιαιτερότητα" με τους drivers που κυκλοφορεί. Κατά ένα περίεργο τρόπο για να δουλέψει σωστά π.χ. η VGA πρέπει να βάλεις τους δικούς της drivers και όχι τους drivers του chipset. Sam.
jimpas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Παιδιά την πήγα να την δουν και αύριο θα ξέρω. Μείωσα την ανάλυση σε άλλη οθόνη CRT αλλά πάλι το πρόβλημα συνεχίζεται. Επίσης στην 17 TFT 1280x1024 είναι η ιδανική ανάλυση οπότε...... Ευχαριστώ για τις συμβουλές θα σας κρατάω ενήμερους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.