Προς το περιεχόμενο

CTX PR711F problem

kostas3650

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την παραπάνω ο8όνη (είναι CRT για όσους δεν ξέρουν) και τελευταία όταν την ανοίγω, αφού έχω πατήσει το POWER στον υπολογιστή, το λαμπάκι της οθόνης ανάβει κανονικά αλλά δεν δείχνει τίποτα και πρέπει να την κλείσω και να την ξανανοίξω για να δω κανονικά. Επιπλέον όταν την ανοίγω κάνει πιο έντονο θόρυβο (σαν να τηγανίζεις σε λάδι! ) απ''οτι παλιότερα ενώ συχνά θολώνει κάνωντας έναν θόρυβο σαν σπίθα από ρεύμα αλλά επανέρχεται αμέσως. Πρέπει να την έχω 4-5 χρόνια οπότε η εγγύηση έπαψε να ισχύει. Λέτε να τα φτύνει σιγά-σιγά;

Δημοσ.

Grafo ek merous tou kostas3650 kai apo oti mou eipe i othoni den deixnei tpt pia, reuma stin othoni uparxei kanonika kathos to lampaki einai prasino kai oi thures usb tis othonis douleuoun. Episis mpenei sta windows kanonika (akougete o ixos). Dokimase na allaksei kai karta grafikon alla auto den eluse to problima.

I othoni mallon ta epekse oristika alla mipos exei kaneis kamia idea na dokimasei tpt?

Δημοσ.

1. Να δοκιμάσει την τύχη του ανοίγοντάς την, εφόσον έχει τις ανάλογες γνώσεις και εμπειρία. (Δεν προτείνεται).

2. Να δοκιμάσει το service της Alman (Δεν προτείνεται).

3. Να αγοράσει μια καινούρια οθόνη. Οι τιμές, πλέον, έχουν πέσει πολύ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

telika tin pige gia ftiaksimo sto magazi apo opou tin agorase. tou tin eftiaksan kai tou eipan oti eixan kaei duo puknotes kai plirose 30 euro. den prolave na perasei mia mera kai tora den tou anoigei pali. an sunexisei to idio tou vgeni 900 euro to mina na tin ftiaxnei kathe mera :P

exete protaseis gia lcd 19' me kalo contrast,fotismo,hz,analusi?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...