karib Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Κι εγω πιστευω οτι στις 10-15 το φωτογραφειο ειναι ασυναγωνιστο. Στα μεγαλα μεγεθη ομως, σε γδερνουν. Οποτε μαλλον εκει η εκτυπωση στον εκτυπωτη συμφερει.
MariaTs. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Εγω δεν εκτυπώνω σχεδόν καμία φωτογραφία σε printer παρά μόνο τις μεγενθύνσεις (γιατι μια Α5 σου ζητάει 5? το φωτογραφείο..) Εκεί είναι το οικονομικό του πράγματος! Στις μεγενθύσεις! 5 ευρώ ζητάνε ε; Κάτσε να το έχω υπ'όψιν, γιατί έχουν βρει το τζαμπέ εδώ και έρχονται όλο με παραγγελίες!
polaki Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Αν και off-topic, τα μελάνια πάντα τα είχα σε μικρή εκτίμηση' ειδικά τα έτοιμα! Σκέφτομαι να τα γεμίζω από μόνη μου τα φιαλίδια του εκτυπωτή. Αρκεί να βρω στην εδώ αγορά, αυτά της Xerox. Και οικονομικά και πολύ καλά' κατά την ταπεινή μου γνώμη! Εχω ακριβως αντίθετη άποψη από εμπειρία με μελάνια Epson & HP... Στην αγγλια που ήμουνα όλοι βάζαμε μελάνια no name, ή και refills (οι πιό τολμηροι). Σε ποιότητα καμία σχέση, και επίσης σε διάρκεια χρόνου ή ίδια φωτογραφία με τον ίδιο εκτυπωτή και διαφορετικά μελάνια και σε 1 μήνα πάνω ήταν πολυ θαμπά.. Η πρόταση μου είναι οικονομικά μελάνια για κείμενο και γενικές εκτυπώσεις, αλλά μόνο αυθεντικά μελάνια για φωτογραφίες. Είναι κρίμα να έχουμε την τεχνολογία για ευκολία κλπ, και στο τέλος να παίρνουμε χειρότερο αποτέλεσμα...
MariaTs. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Τα Xerox δεν είναι no-name! Τα έχω δοκιμάσει σε άλλον εκτυπωτή βέβαια και είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένη. Βέβαια έχει περάσει πολύς καιρός και δεν γνωρίζω αν θα τα βρω κιόλας! Συμφωνώ με την άποψη σου πάντως!
polaki Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 auto enooite polaki. Xarakthristika gyrisa apo santorini kai mou stelnei mnm mia pou imastan mazi kai mou leei: ''Otan typoseis tis fotografies mporeis tis typoseis kai mia fora gia mena'' Gelasa paaara poly molis to eida!!! Όταν πήρα το πρώτο μου CDrecorder όλοι μου λέγανε "κανε μου μια κόπια αυτό..." Τότε τα CD κάνανε 600δρχ, και ήθελα μισή ώρα το ΚΑΘΕ δισκάκι.... Οταν πήρα το πρώτο μου DVD, ΄μου λέγανε το ίδιο για ταινίες, και κάποιος είχε έρθει με 10 (χωρίς πλακα) απτο videoclub και μου είπε "έλα να τις αντιγράψουμε λίγο γιατί αύριο πρέπει να τις επιστρέψω"... Φυσικά όχι μονο δεν είχε φέρει DVDR, αλλά τα DVDR τότε κάνανε 3? το ένα απτο πλαίσιο...... Απλά μη δίνεις συμασία όπως δεν έδινα και εγώ και τέλος.... Άκου βγάλτες και σε μένα μία... Πες της με 30? στις φέρνω και σπίτι σου!!
Steven Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Φυσικά όχι μονο δεν είχε φέρει DVDR, αλλά τα DVDR τότε κάνανε 3? το ένα απτο πλαίσιο...... Xoria oti to kathe dvd ekane 30 min na graftei xoris na ypologisoume decrypter kasi shrink!!! Eee ti nomizeis oti tis eipa... Genika den exo provlima na kano tetoiou eidous eksypiretiseis, fysika xoris oikonomiko antallagma. Diladi an mou elege thelo tin tade foto, tha tis tin evgaza se foto paper kai se best ektyposi... Alla meta apo ligo otan kapoios zitaei 10 dvd i 100 foto ektypomenes kantantaei psilogaidouria.. Opos kai na to kanoume lefta einai auta... Den ta vriskoume sto dromo!!
polaki Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Τα Xerox δεν είναι no-name! Τα έχω δοκιμάσει σε άλλον εκτυπωτή βέβαια και είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένη. Βέβαια έχει περάσει πολύς καιρός και δεν γνωρίζω αν θα τα βρω κιόλας! Συμφωνώ με την άποψη σου πάντως! Α όχι sorry λάθος, εγώ νόμιζα ότι το πολυμηχάνιμα σου είναι ΧEROX και ότι ψάχνεις no name μελάνια! Πάντως κάτι μεγενθύνσεις κάνουν όντως 5? (τουλάχιστον Γλυφάδα) γιατί είχα ζητήσει πριν λίγο καιρό... και φυσικά τις έβγαλα στον ΗΡ μου!!!
polaki Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Diladi an mou elege thelo tin tade foto, tha tis tin evgaza se foto paper kai se best ektyposi... Alla meta apo ligo otan kapoios zitaei 10 dvd i 100 foto ektypomenes kantantaei psilogaidouria.. Opos kai na to kanoume lefta einai auta... Den ta vriskoume sto dromo!! Εγω ευτυχώς δεν εχω γίνει ο φωτογράφος τους ακόμα γιατί δεν ξέρουν πολλοί ότι έχω (κάπως) σοβαρό printer. Όσοι μου λένε απλά τους λέω ότι δεν εκτυπώνω ούτε για μένα και τις πάω σε φωτογραφείο, από κει και πέρα αν κάποιος θέλει μια φωτογραφία σε απλό χαρτί τότε οκ... Αλλά απο φωτογραφικά έχω μόνο Α4 και μόνο για μένα, που τα πλήρωσα κοντά 30?.......
Steven Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 thelo na do ti tha ginei tora pou tha pao na paro ton ip5000. Paidia kratiste to mystiko. Elpizo na min akouei kanenas edo mesa...:) Katastrafika an to methei o perigyros mou!!!
ababapanos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 egw psahnw ena harti to opio na min ine to aplo to pio ftino ala na min ine kai to akrivotero fotografiko... thelw kati endiamesis piotitas gia na ektiponw covers se kali piotita. pio mou protinete?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.