paschalia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 α) Πριμαξ για τσεκαρε εδω . β) Υπαρχει κανεις μεσα απο Βεροια που θελω να τον ρωτησω για ξενοδοχεια ? Ευχαριστω .
primax Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 paschalia το link που μου εδωσες ειναι πολυ κατατοπιστικο, σε ευχαριστω πολυ.
primax Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Το εψαξα καλυτερα μιας και πλησιαζει η μερα, αλλα δεν μπορω να βρω site να μου πει τιμη για το πλοιο, απο Φουρνους Ικαριας στην Ικαρια. Θα φυγω απο τον Πειραια για Φουρνους, αλλα τιμη δεν ξερω για μετεπειτα. Αν ειναι ευκολο, οποια πληροφορια δεκτη.
paschalia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Μα γιατι να βρεις τιμη μεσω νετ ? Ενα τηλεφωνο παιρνεις στους Φουρνους και μαθαινεις -Γρηγορα και απλα .
N1ghtW0lf Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 enos filou h kopela ekleise ksenodoxeio sth rodo an den kanw la8os me 30 eurw th bradia to diklhno,mesa sth polh. pio fthna pantws den brhke pou8ena sth rodo, kai apo oso kserw kai egw pio fthna polu duskola 8a mporesei kapoios na brei...
freelove Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 enos filou h kopela ekleise ksenodoxeio sth rodo an den kanw la8os me 30 eurw th bradia to diklhno' date='mesa sth polh. pio fthna pantws den brhke pou8ena sth rodo, kai apo oso kserw kai egw pio fthna polu duskola 8a mporesei kapoios na brei...[/quote'] perisoteres plirofories. til i site?
freakystyley Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Παιδια παντως εγω πιστευω πως με το που φτασεις σε ενα λιμανι υπαρχουν τοσοι κραχτες που θα βρεις στανταρντ καλυτερη τιμη απο οτι να το κλεισεις απο πριν.. Ειχε τυχει σε εμενα στην παρο, εκλεισα τηλεφωνικα το δωματιο και οταν εφτασα στο λιμανι τα διναμε για το ιδιο μερος σε πολυ χαμηλοτερη τιμη.. Αλλα το θεμα ειναι οτι θες να εισαι σιγουρος προτου πας καπου...
_DiMoN_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 νομιζω πως αν κλεισεις με tour operator του εξωτερικου εχει δικαιωμα ο ξενοδοχος αν καταλαβει οτι εισαι ελληνας να μη σε δεχθει. Αυτό είναι μεγάλο λάθος, δεν νομίζω να το κάνει κανένας. Τελείως άτοπο! Για δείτε και το http://www.hrs.com και το http://www.expedia.com είναι πάρα πολύ καλό, βέβαια για Ρόδο που κοίταξα δεν μου έβγαλε και πολύ καλές τιμές. Αλλά όταν είχα πάει Hong Kong έβγαζε πολύ καλύτερες τιμές απ' ότι όταν ρώταγα σε reception και φυσικά το έκλεινα μέσω Net
N1ghtW0lf Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 file freelove 8a rwthsw to filo mou gia perissoteres leptomeries kai 8a sou pw, koita sto topic edw tis epomenes meres.
N1ghtW0lf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 rwthsa to filaraki mou, mou eipe oti h kopela tou emeine sto "annitsa appartments" me 30 eurw to diklhno, mpanio, kouzinaki, air-condition. Thlefwno den exoume oute kserw an uparxei se site...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.