Gary_Kokkin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 @nautilus7 : Η τελευταία εγγραφή (αν κατάλαβα είναι στα 16x), με PIF 1/91, είναι εξαιρετική (αν όχι η καλύτερη από όλα τα δισκάκια της αγοράς που εχω δεί, περιλαμβανομένων και πολλών ΤΥ @16x) -Αν τα ήταν και τα PI<10 max και κάτω από 20000 τα total PI errors ,θα μιλάγαμε για κάτι το τέλειο !! -Ειδικά για no logo δισκάκι (και τις διαφοροποιήσεις που έχουν ανά παρτίδα στην Diskimpex ),είσαι πολύ τυχερός ....ή το firmware του drive σου κάνει θαύματα ! (αφιερωμένο σε κάποιους άλλους σε διπλανά thread ,που αμφισβητούν τα NEC για τι προσφέρουν για τα λεφτά τους.)
neced Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δεν πιάνει πάνω από 12' date='8x επειδή όπως σου είπα το Nec 3520 είναι πολύ κακό διαβαστήρι. Επομένως αν ένα δισκάκι το διαβάζει κανονικά σε 13x, δηλαδή η καμπύλη είναι ομαλή, τότε το δισκάκι θεωρείται ΟΚ.[/quote'] Ψιλο-"κλάφτα Χαράλαμπε" μου θυμίζει αυτό... ΟΚ. Θα προσπαθήσω να ξανακάνω τα test με 5x και τα Benchmarks με 13x. thanx nautilus7. neced ΥΓ.Έχω καιρό να ασχοληθώ με το drive και τα forum και μου φάινεται πως έχω χάσει πολλά επισόδεια σχετικά με τις απόψεις πάνω στο drive αυτό... Οπότε, sorry αν σας κουράζω με τις σκέψεις μου...
nautilus7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 @ Gary Δυστυχώς, τα άλλα δισκάκια που έχω γράψει σε 16x δεν μοιάζουν και πολύ με αυτό, είναι αρκετά χειρότερα. Γι' αυτό και προτιμάω την εγγραφή σε 8x, η οποία δίνει τέλεια αποτελέσματα σε όλα τα δισκάκια μου. @ neced Κανένα πρόβλημα... Ξανακάνε τις μετρήσεις και πόσταρε για να τις σχολιάσουμε!
savvas_05 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 @nautilus7 : Η τελευταία εγγραφή (αν κατάλαβα είναι στα 16x)' date=' με PIF 1/91, είναι εξαιρετική (αν όχι η καλύτερη από όλα τα δισκάκια της αγοράς που εχω δεί, περιλαμβανομένων και πολλών ΤΥ @16x) -Αν τα ήταν και τα PI<10 max και κάτω από 20000 τα total PI errors ,θα μιλάγαμε για κάτι το τέλειο !! -Ειδικά για no logo δισκάκι (και τις διαφοροποιήσεις που έχουν ανά παρτίδα στην Diskimpex ),είσαι πολύ τυχερός ....ή το firmware του drive σου κάνει θαύματα ! (αφιερωμένο σε κάποιους άλλους σε διπλανά thread ,που αμφισβητούν τα NEC για τι προσφέρουν για τα λεφτά τους.)[/quote']Δεν πιστεύω πως η Taiyo Yuden έχει διαφοροποιήσεις στην ποιότητα και ειδικά στα Ceramic. Από την άλλη, πήρα από disc impex τις προάλλες τα Plextor DVD+R 4x, κυρίως γιατί είναι της taiyo yuden και η τιμή τους είναι πολύ καλή (18 τα 50 dvd, χωρίς θήκες). Χρησιμοποιώ το Plextor PX-716A και τα γράφω σε 8x μια χαρά. ΠΡΟΣΟΧΗ! Το ΔΙΣΚΑΚΙ DVD είναι ταχύτητας 4χ, τo παρακάτω test είναι από γράψιμο στα 8χ!!! Οπότε στα 4χ η εγγραφή είναι σαφώς καλύτερη! Κανείς δεν αμφισβήτησε την απήχηση των Nec στην ελληνική αγορά, όμως εγώ με το Plextor είμαι 100% ευχαριστημένος. Πέρα από την εγγύηση των 2 χρόνων, δίνει τόσες δυνατότητες μέσω των PlexTools (Intelligent Recording, Autostrategy, Q-Checks (που περιλαμβάνει τα τεστ ποιότητας PI/PO κλπ), PoweRec, VariRec) και του επίσημου site της Plextor (αναβάθμιση του firmware, των PlexTools κλπ), που το κατατάσει πρώτο μεταξύ όλων των υπολοίπων.
Gary_Kokkin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Το αν υπάρχουν διαφοροποιήσεις στα TY της Diskimpex ,δες παραδείγματα http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=108008 Τα χύμα Plextor όντως είναι καλύτερα από άλλα τα χύμα της Diskimpex ,όχι όμως όπως τα Retail Plextor σε cake box ή θήκες. Αυτά τα utilities που συνοδεύουν το Plextor ,τα προσφέρουν και τα Liteon και NEC και Benq για τα drive τους, free στο Ιnternet ,χωρίς να τα χρεώνουν -Η εγγύηση 2 ετών είναι για όλα τα ηλεκτρονικά προιόντα της αγοράς . http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=869043&postcount=18 Περισσότερα στα εξιδευκευμένα forum για γνώμες χρηστών και test σε media http://club.cdfreaks.com/forumdisplay.php?f=61
neced Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Ανέβασα τα τεστς σε ΤΥ G02 και MXL G03 με 13x στα Benchmarks, 5x στο Quality και 1 ecc interval. Θα τα βρείτε εδώ.
nautilus7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Λοιπόν, όπως προκύπτει από τις εγγραφές σου: Τα ΤΥ είναι είναι κλάσεις ανώτερα από τα Maxell, στην ονομαστική τους ταχύτητα όμως, 8x. Σε 12x ή 16x είναι ψιλοχάλια και τα δύο... Μου κάνει εντύπωση ότι τα ΤYG 02, παρ' όλο που είναι ceramic, δεν γράφονται καλά σε 12x. Τις εγγραφές τις έκανες με το 2.U1 ή το παλιότερο το 1.U9;
neced Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Με το 1.U9 για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης μεταξύ των δύο media. Έγραψα χθες ενα TYG02 με το 2.U1 και ήταν όντως καλύτερα τα αποτελέσματα. Θα τα ανεβάσω κι αυτά με την πρώτη ευκαιρία. Εσύ έχεις κάψει κανένα TYG02? Χρησιμοποιείς μόνο τα +R (να υποθέσω λόγω bitsetting?)?
nautilus7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Έχω γράψει και μερικά TYG 02 και θα τα αναβάσω μόλις μπορέσω. Όντως, πρoτιμώ τα +R για το bitsetting.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.