Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγουν τα Win xp

internet_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινάω τον υπολογιστή και όλα πάνε καλά μέχρι που εμφανίζεται το λογότυπο των Win xp μετά τίποτα, μαύρη μαυρήλα. σε Ασφαλή λειτουργεία δουλεύει κανονικά... τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Αουτς ..... Μήπως ο δίσκος σε κάποια σημεία που υπάρχουν γραμμένοι οδηγοί (και δε φορτώνονται σε safe mode) έπαθε ζημιά; Δοκίμασε ένα systme restore ή ένα surface scan στο δίσκο μέσα από safe mode.

Δημοσ.

internet_gr μήπως κουνήθηκε η κάρτα γρφικών σου κατά την μετακόμιση? Δοκίμασε να την ξανακαθίσεις και αφού όπως λές μπορείς να μπεις σε safe mode άλλαξε την ανάλυση σου σε πχ 800x600 και ύστερα δοκίμασε να ξαναμπουτάρεις.

Καμιά φορά τα windows xp κολλάνε αρκετή ώρα στην αρχή μου έχει συμβεί και εμένα δοκίμασε να περιμένεις για να δεις τι θα γίνει.

Φιλικά alpa

Δημοσ.

Kane kati apo ta parakatw :

1. Epelexe Last Good Known Configuration

2. system restore mesa apo safe mode

3.

Mesa apo safe mode dokimase na kaneis uninstall to driver IDE tis mitrikis sou

kai tis VGA kai kane restart.

Kali tixi

Δημοσ.
Kane kati apo ta parakatw :

1. Epelexe Last Good Known Configuration

2. system restore mesa apo safe mode

3.

Mesa apo safe mode dokimase na kaneis uninstall to driver IDE tis mitrikis sou

kai tis VGA kai kane restart.

Kali tixi

to 1 to ekana alla tipota. to 2 pow to kaneis? tha dokimaso kai to 3.

alpa auto skeftika kai ego giati meta pou fenete to logotupo ton xp leei stin othoni oti den exei sima kai svinei.. alla giati se auto to simeio kai giati na dolevei to safe mode??

Δημοσ.

Εμένα αυτό μου συμβαίνει όταν κοπεί το ρεύμα για παράδειγμα. Και φταίνε οι USB συσκευές. Δοκίμασε να τις συνδέσεις στο pc (αν έχεις φυσικά κάποια) αφού ξεκινήσει.

Αν φταίει αυτό μπορείς να τις βάλεις μόλις μπει στα Windows. Δε θα έχεις πρόβλημα μετά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...