lazaross Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 να την σβησω μεσω του Υπολογιστης μου / Ιδιοτητες / Hardware / Device Manager ή να την αφησω; αγορασα μια καρτα ηχου 5.1 και για αυτο ρωταω μηπως θα υπαρξει προβλημα. αν και μεχρι στιγμης δεν εγινε κατι.. * και τοσα χρονια δεν ηξερα οτι δεν ειχα καρτα ηχου και πως απλα η μητρικη διεθετε δικο της ηχο!! *
billpeppas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δεν θα πρέπει απλά να την κάνεις disable στο Device Manager, αλλά πρέπει να την κάνεις disable και στο BIOS της motherboard.
Ailuros Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Λογικά αν έβαλες οδηγούς για την κάρτα ήχου οι οδηγοί του ενσωματωμένου τσιπ ήχου δεν θα πρέπει να εμφανίζονται πια. Αφού δεν έχεις πρόβλημα με τους οδηγούς ως τώρα κανένα πρόβλημα. Η απενεργοποίηση ωστόσο του ενσωματωμένου τσιπ ήχου καλύτερα να γίνει μέσα από το BIOS της μητρικής, όπου λογικά θα έχει ρύθμιση. Κανονικά η εγκατάσταση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι: απεγκατάσταση οδηγών ενσωματωμένης μονάδας μετά την επανεκκίνηση κατ΄ευθείαν στο BIOS και απενεργοποίηση της ενσωματωμένης μονάδας εκεί κλείσιμο υπολογιστή και εγκατάσταση standalone unit εκκίνηση και εγκατάσταση οδηγών της τελευταίας
lazaross Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 απο την bios πως την απενεργοποιω; την καων unistall απο το Device Manager και αμεσως μετα μου βγαζει παραθυρο οτι βρεθηκε νεο υλικο και το ξαναεγκαταστει!
Ailuros Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 απο την bios πως την απενεργοποιω; την καων unistall απο το Device Manager και αμεσως μετα μου βγαζει παραθυρο οτι βρεθηκε νεο υλικο και το ξαναεγκαταστει! Eπανεκκίνηση λειτουργικού και μόλις εμφανίσει το λεγόμενο post screen (την πρώτη μαύρη οθόνη που αναφέρει επεξεργαστή και ποσότητα μνήμης) πατάς Del (=delete) και σε βάζει στο BIOS της μητρικής. Λογικά θα πρέπει να έχει ρύθμιση για το ενσωματωμένο τσιπ ήχου και απλά το απενεργοποιείς. Aν απενεργοποιηθεί από το BIOS λογικά δεν θα πρέπει να ξαναεμφανίζεται εντός του λειτουργικού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.