Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με τον ηχο στο FarCry!

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενω παιζω ξαφνικα αρχιζει να παραμορφωνεται ο ηχος και να ακουγονται κατι βουητα! γιατι γινεται αυτο;

εχω τα ηχεια 5.1 της Creative και καρτα ηχου ειναι η Soundblaster Live! 24-bit

Δημοσ.

ενεργοποιημενο το εχω.. αλλα αφου η καρτα ηχου υποστηριζει eax.

καρτα γραφικων την Asus RADEON 9550 Gamers Edition και Intel Pentium 4 στα 2.02 GHz.

Δημοσ.

epeidh to far cry exei megales apaithseis se specs sou proteinw na apergopoiseis to EAX.

H karta hxou sou einai arketa palia (h Audigy 2 epeksergazetai monh ths ton hxo xwris na epibarinei thn cpu) kai den mporei na antapekselthei stis apaithseis hxou tou paixnidiou epibarinontas etsi kai thn cpu.

An kanw lathos na me diorthwsetai paides!!!

Δημοσ.

ThundeR_21 ίδια κάρτα με τον lazaross έχω, δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα με το Far Cry! Η διαφορά μας είναι βέβαια στην κάρτα γραφικών, που είναι N-Vidia GeForce...

Δημοσ.

εχω και τα γραφικα στο Low..

με αλλα παιχνιδια οπως, silent hill, UT και painkiller δεν εχω προβλημα.. στο painkiller ειχα και σε πολλα high details..

Δημοσ.

Κοίτα έχει να κάνει και με το σύστημα του υπολογιστή! Εμείς έχουμε να αναβαθμίσουμε το μηχάνημα εδώ και 3 χρόνια, με εξαίρεση την κάρτα ήχου και γραφικών! Όλα τα υπόλοιπα είναι όπως αγοράστηκε! Το μόνο πρόβλημα που είχε το παιχνίδι ήταν ότι σερνόταν στην υψηλή ανάλυση. Οπότε ο άντρας μου -γιατί αυτός είχε τρέλα με το παιχνίδι- το άφησε στις default αναλύσεις και έτρεξε χωρίς πρόβλημα!

Δημοσ.

πιθανότατα να φταίει το ότι έχει ενεργοποιημένη και την onboard κάρτα ήχου, όπως του είπα του παιδιού και σε άλλο thread που έχει ανοίξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...