athanaso Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 twra teleftaia otan exw to handsfree sto kinito o hxos twn mp3 & ogg exei xamilwsei enw to radio kai oloi oi alloi hxoi einai se kanoniko epipedo . otan vgazw to handsfree ola paizoun normal ti simvainei re paidia voithiste me plzzzzzzzzz !
antonis_wrx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 καμία εφαρμογή για να μπαίνω msn messenger από το κινητό? μάλλον εκτός από agile γιατί 20.07.05 Agile Mobile to start charging end users of Agile Messenger a monthly licensing fee. Click here for details
antonis_wrx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 έχει κανείς καμία έκδοση του blacklist ή κάποιου παρόμοιου προγράμματος που να τρέχει οκ στο 3230?
victor_bundy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 molis emfanistike kai h sinexeia tou 3230 to 3250 http://www.myphone.gr/devices/preview-178.html paei kai auto to kinitaki paliose authn thn texnologia den thn prolaveneis telika
songless_bird Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 molis emfanistike kai h sinexeia tou 3230 to 3250 http://www.myphone.gr/devices/preview-178.html[/url'] paei kai auto to kinitaki paliose authn thn texnologia den thn prolaveneis telika To 3230 ειναι απο τον Μαρτιο στην Αγορα και το 3250 θα βγει Φεβρουαριο - Μαρτιο του 2006. Αρα μετα απο ενα χρονο κυκλοφοριας του 3230. Λογικο μου φαινεται. Τη να που αυτοι που μεσα σε 6 μηνες η nokia μετα το 6630 εβγαλε το 6680 και μετα απο 4 μηνες και το N70....Και μιλαμε για κινητα των 570?... Καλα ειναι το 3230. Να μην εχουμε παραπονο :smile:
ggeorgee Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Ολα δουλευαν κανονικα μεχρι που μια μερα παρατηρησα οτι δεν ανοιγε το τηλεφωνο μου απο το "Nokia Phone Browser". Αντι να εμφανιζει τα περιεχομενα του τηλεφωνου (MMC card, μνηνη τηλεφωνου, contacts και sms) μου βγαζει ενα μηνυμα: "The operation could not be completed" και τελειωνει εκει. Εκ των υστερων διαπιστωσα οτι δε μπορω να κανω Upload sis εφαρμογες μεσω του pc suite. Εψαξα αρκετα (πιστευω) στο ιντερνετ και βρηκα λυσεις του τυπου: αλλαξε ονομα καρτας και κανε ρεσταρτ ή αλλαξε ενα κλειδι στο regedit. Τιποτα δε δουλεψε Επισης αλλαξα καρτες MMC, εκανα format την καρτα... παλι τιποτα Κατεβασα την τελευταια εκδοση του pc suite: 6.6.16, αλλαξα drivers για το bluetooth, τιποτα. Τα ιδια πραγματα. Τι μπορω να κανω? Τι μπορει να φταιει? Να εχει προβλημα το τηλεφωνο? Σε γενικες γραμμες δεν εχω παρατηρησει κατι παραξενο στη λειτουργια του τηλεφωνου. To bluetooth και το IR τμημα τοσο του κινητου, οσο και του υπολογιστη δεν πρεπει να εχουν προβλημα γιατι απλη αποστολη αρχειων γινεται κανονικα (χωρις φυσικα τη χρηση του PC Suite). Επισης να σημειωσω οτι αυτα τα "ευτραπελα" παρατηρουνται τοσο με συνδεση bluetooth οσο και με υπερυθρες (παλαιοτερα δουλευε πληρως το suite και με τους δυο τροπους συνδεσης). bluetooth συσκευη: MS-6968 με drivers 1.4.3.4 (widcomm) IR συσκευη: MA-620 λειτουργικο: winxp pro sp1 ευχαριστω
xtraktor Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 FExplore 1.13 : ο καλυτερος explorer. Σε λιγο βγαινει και η 1.14 Εορτολογιο : Επισης ελληνικη εφαρμογη. Θα το βρειτε στο myphone.gr Tha htan eukolo na mou steileis to software tou eortologiou songless__bird?please???? euxaristw poly
songless_bird Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Tha htan eukolo na mou steileis to software tou eortologiou songless__bird?please????euxaristw poly Δωσε e mail
vagvet Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ Νοκια 3230 και Βluetooth motorola HS 801 ? ενώ το Βluetooth ανιχνευόταν απο το 6600 ,δεν ανιχνευεται απο το 3230..... Ευχαριστώ
vagvet Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ Νοκια 3230 και Βluetooth motorola HS 810 ? ενώ το Βluetooth ανιχνευόταν απο το 6600 ,δεν ανιχνευεται απο το 3230..... Ευχαριστώ
akismei Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 δεν υπαρχει ασυμβατοτητα φιλε μου.το εχω και εγω το ακουστικακι και το συνδεω στο 3230 χωρις κανενα προβλημα. απλα θα πρεπει να το συγχρονησεις στο νοκια 3230. διαβασε τις οδηγιες χρησεις του μοτορολα, κανει αυτο που σου ειπα και ολα θα πανε μια χαρα.
mpentenis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 http://forum.gsmhosting.com/vbb/forumdisplay.php?f=18 apla kante register, java einai :pppppppp apo ekei kai pera gia download, oute myphone oute tpt....exw panw apo 15 site gia to symbian, alla mono ayto koitaw, ta alla einai gia founta...
vagvet Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 http://www.mobilesmania.com/forum/index.php?showtopic=84&st=0 Δοκιμαστε για δωρεαν παιχνίδια. Θελει μονο να γραφτεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.