Προς το περιεχόμενο

Nokia 3230.

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

twra teleftaia otan exw to handsfree sto kinito o hxos twn mp3 & ogg exei xamilwsei enw to radio kai oloi oi alloi hxoi einai se kanoniko epipedo . otan vgazw to handsfree ola paizoun normal ti simvainei re paidia voithiste me plzzzzzzzzz !

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καμία εφαρμογή για να μπαίνω msn messenger από το κινητό? μάλλον εκτός από agile γιατί

20.07.05

Agile Mobile to start charging end users of Agile Messenger a monthly licensing fee. Click here for details

Δημοσ.

Ολα δουλευαν κανονικα μεχρι που μια μερα παρατηρησα οτι δεν ανοιγε το τηλεφωνο μου απο το "Nokia Phone Browser". Αντι να εμφανιζει τα περιεχομενα του τηλεφωνου (MMC card, μνηνη τηλεφωνου, contacts και sms) μου βγαζει ενα μηνυμα: "The operation could not be completed" και τελειωνει εκει. Εκ των υστερων διαπιστωσα οτι δε μπορω να κανω Upload sis εφαρμογες μεσω του pc suite.

Εψαξα αρκετα (πιστευω) στο ιντερνετ και βρηκα λυσεις του τυπου: αλλαξε ονομα καρτας και κανε ρεσταρτ ή αλλαξε ενα κλειδι στο regedit. Τιποτα δε δουλεψε

Επισης αλλαξα καρτες MMC, εκανα format την καρτα... παλι τιποτα

Κατεβασα την τελευταια εκδοση του pc suite: 6.6.16, αλλαξα drivers για το bluetooth, τιποτα. Τα ιδια πραγματα.

Τι μπορω να κανω? Τι μπορει να φταιει? Να εχει προβλημα το τηλεφωνο?

Σε γενικες γραμμες δεν εχω παρατηρησει κατι παραξενο στη λειτουργια του τηλεφωνου.

To bluetooth και το IR τμημα τοσο του κινητου, οσο και του υπολογιστη δεν πρεπει να εχουν προβλημα γιατι απλη αποστολη αρχειων γινεται κανονικα (χωρις φυσικα τη χρηση του PC Suite).

Επισης να σημειωσω οτι αυτα τα "ευτραπελα" παρατηρουνται τοσο με συνδεση bluetooth οσο και με υπερυθρες (παλαιοτερα δουλευε πληρως το suite και με τους δυο τροπους συνδεσης).

bluetooth συσκευη: MS-6968 με drivers 1.4.3.4 (widcomm)

IR συσκευη: MA-620

λειτουργικο: winxp pro sp1

ευχαριστω

Δημοσ.
FExplore 1.13 : ο καλυτερος explorer. Σε λιγο βγαινει και η 1.14

Εορτολογιο : Επισης ελληνικη εφαρμογη. Θα το βρειτε στο myphone.gr

Tha htan eukolo na mou steileis to software tou eortologiou songless__bird?please????

euxaristw poly

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ Νοκια 3230 και Βluetooth motorola HS 801 ? ενώ το Βluetooth ανιχνευόταν απο το 6600 ,δεν ανιχνευεται απο το 3230.....

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ Νοκια 3230 και Βluetooth motorola HS 810 ? ενώ το Βluetooth ανιχνευόταν απο το 6600 ,δεν ανιχνευεται απο το 3230.....

Ευχαριστώ

Δημοσ.

δεν υπαρχει ασυμβατοτητα φιλε μου.το εχω και εγω το ακουστικακι και το συνδεω στο 3230 χωρις κανενα προβλημα.

απλα θα πρεπει να το συγχρονησεις στο νοκια 3230.

διαβασε τις οδηγιες χρησεις του μοτορολα, κανει αυτο που σου ειπα και ολα θα πανε μια χαρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...